- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.351
- 598
Sözde kaynanası bakıcaktı yan çizdi. Şuan bakmam diyor. Ablam bilinçli bir anne. Kocasının maasıyla geçinmesi zor. Ablam mecbur çalışıcak. Çok agır konuşuyorsunuz fikir almak için açtım. Ablam bu çocugu ne kadar çok istedi tedaviyle oldu. Ablam olgunda biri Allah kimseyi çaresiz etmesin. Uslubunuz çok yanlış. Keyfinden bu durumda değil. Oda ister evinde oturup çocugunu büyütmek ama mecbur durumda. Kimin ne yasadıgı bilmeden bence böyle tepkiler vermeyin
Bakin benim yaptigim yorumlari kesinlikle anlamiyorsunuz , keske bastan yazsaydiniz kayinvalidenin bakacagim deyip yan cizdigini , ben zaten ablaniz isten ayrilsin demedim , bir onceki yorumumda da ustune basarak calisan anne oldugumu ve ablanizin isten ayrilmasina gerek olmadigini yazdim
Benim takildigim nokta , neden hamilelikte bunu dusunmedigi , bebek dogduktan sonra bakici yerine kres dusundugu uzerineydi , siz zaten bastan deseniz kv bakacakti vazgecti diye bende bu kadar bu mevzuyu irdelemezdim
6 aylik bebek bakiciya birakilir ama turkiyede krese birakilmaz
Ablaniz eve kamera alsin , ikinci el 50 liraya bile bulur , iyi bir bakici bulup bebegini emanet etsin , bunun baska yolu yok , isten de ayrilmasin