- Konu Sahibi minik kelebek
-
slm kızlar...
herkes iyi umarım..
benim hamilelikle ilgli bi sıkkıntım yok çok şükr,2 hafta sonra ikili testim var.cinsiyetini çoook merak ediyoum,bir oğlum var ve kız olsun istiyorum ama sağlıklı olması daha önemli tabi.
benim oğlum 29 haftalık doğdu ve 35 gün yoğun bakımda kaldı çok sıkıntılar çektik eşimle,o günleri kimseye yaşatmasın rabbim çok zor..
bu yüzden ilk önceliğim sağlıklı ve zamanında doğması bebeğimin...
en büyük avantajım çalışmıyor olmam yoksa 1400gr doğmuş bir bebeği bakıcıya nasıl emanet ederdim.
bende beslenmeme pek dikkat etmiyorum açıkçası,süt hiç içemiyorum mesela.oysa bi sitede okudum özellikle 16.haftadan sonra en az 500ml içmemiz gerekiyomuş kızlar aklınızda bulunsun.
oğlum,yaramaz ve gece uykusu çok fena saat başı uyanıyo desem yeridir.kucağa alınca ağlaması kesiliyo hemen,sabahlıyoruz bazen.bu yüzden o öğle uykusuna yatınca bende uyuyorum onunla,yoksa yorgunluktan bayılırım..
benden şimdilik bu kadar arkadaşlar...
hepinizi öptümm...
masallah diyorum oglusunaumarim brnim 2. oglusta seninki gibi olur canim haklisin oyle dusunuyordum ama kasim anneleri topigi var orada ki kizlar da ayni degismiyor kiz erkek 7 aylik oldum ben oglumu kucagima almakta zorlanir oldum ama kerata cok kucak istiyor hep oyleydi zaten
beslenmeme pek dikkat edemiyorum isallah kucuk bir bebek olmaz kucuk bebege bakmak cok zor oluyormus diyorlar....ben evdeydim zaten ikinciyide buyuturum sonra bakariz..... ama sen nasil calisacaksin zor...
canım Allah gönlüne göre versin :) bende ikinciyi kız olsun diye çok arzu ettim ama kısmet değilmiş inşallah hayırlı ise senin olur canımevt beslenme çok önemli beslenmelerimize dikkat edelim kızlar hemde çooooooookkkk...senin oğlun kaç yaşında bu arada?29 haftalık da çok küçükmüş Allah sana bağışlamış :)
arkadaşlar benim iki oğlum var ve inanmayacaksınız aralarında tam 11 ay var.yani bebeğim iki aylık iken ikinciye hamile kaldım.ve şu anda biri 4 biri 3 yaşında.neler çektiğimi tahmin edemessiniz.allah hepimize yardım etsin.
slm kızlar...
herkes iyi umarım..
benim hamilelikle ilgli bi sıkkıntım yok çok şükr,2 hafta sonra ikili testim var.cinsiyetini çoook merak ediyoum,bir oğlum var ve kız olsun istiyorum ama sağlıklı olması daha önemli tabi.
benim oğlum 29 haftalık doğdu ve 35 gün yoğun bakımda kaldı çok sıkıntılar çektik eşimle,o günleri kimseye yaşatmasın rabbim çok zor..
bu yüzden ilk önceliğim sağlıklı ve zamanında doğması bebeğimin...
en büyük avantajım çalışmıyor olmam yoksa 1400gr doğmuş bir bebeği bakıcıya nasıl emanet ederdim.
bende beslenmeme pek dikkat etmiyorum açıkçası,süt hiç içemiyorum mesela.oysa bi sitede okudum özellikle 16.haftadan sonra en az 500ml içmemiz gerekiyomuş kızlar aklınızda bulunsun.
oğlum,yaramaz ve gece uykusu çok fena saat başı uyanıyo desem yeridir.kucağa alınca ağlaması kesiliyo hemen,sabahlıyoruz bazen.bu yüzden o öğle uykusuna yatınca bende uyuyorum onunla,yoksa yorgunluktan bayılırım..
benden şimdilik bu kadar arkadaşlar...
hepinizi öptümm...
kizlar benim ilki erkekti ikinci de erkek ve dogum ise 1 nisan saka gibi vallab u arada bir yardimci bulmaya karar verdim hic istemiyorum ama agirlastim ve bebegimi alt karinda tasiyorum hersey zor oluyor biraz aykta fazla kalsam oglumu fazla kaldirsam kanamam oluyor....
dr da korkuttu bu bebek erken dogarsa bir de sakat falan dogar vazgecemeszsin de omur boyu cekersin diye offf yani felaket tellalcisi mubarekyatili ariyorum bir de, kocam hep sehir disinda mecburen iyi birini bulmakm gercekten sans valla bakalim denk gelebiliecek miyim???? ayyy ev de butun gun yabanci biri offffffff
eeee sende mi bizi korkutanlar arasindasin yani ne guzel buyutmussun iste masallah allah uzun omurler versin de bizim destege ihtiyacimiz var cogumuz korkuyoruz zaten nasil olacak diye askolsun yani diyorum disarda tanidik tanimadik zaten sormadan yeterince geriyor herkes biz burada bu kadar minik bebeklerle tekrara hamis olmanin iyi yanlarini hatirlatip az da olsa relax oluyoruz
ben 22 yasındayım 9 aylık bı bebegım var ve gıne hamıle oldugumu ogrendım soktayım aglaya aglaya bıttım napcaaaaaamsprallıyımdee
Allah yar ve yardımcın olsun canım , ağarlaştıysan ve durumun kritik ise ve tabiki maddi durumun müsait ise hiç durma bir yardımcı al derim cnm ... yakınlarında kimse yok mu yardımcı olabilecek
slm kızlar..bende ilk oğlum 18 aylıkken ikinci oğluma hamile kaldım ama ikinciden önce birde düşüğüm var.neyse ikinciyide 30 haftalık doğurdum şu an büyük oğlum 3 yaşında küçüğüde 9 aylık ama gelin bide bana sorun günler nasıl geçti ...allah valla böle erkenden ikinciyi doğuranlara sabır versin gerçekten çok sıkıntılı günler yaşadım ikinci oğlum iki ay küvezde yattı 1 kilo doğdu hergün hastanelerdeydin üstelik büyük oğlumda daha 2,5 yaşında ve kucağımda otobüslerde git gel derken ömrümün yarısı gitti öbür yarısıda ufaklık hstneden çıktıktan snr gitti kaçtane ameliyat oldu büyük oğlumdan süreklki ayrılmak zorunda kaldım psikolojisi çok bozuldu aşırı hırçın asi bi çocuk oldu inanın hala tam olarak tuvalete alıştıramadım bile kakasını hala altına yapıyo biyandan küçüğü çok edepsiz akşama kadar kucak istiyo bi indireyim ortalığı yıkıyo hemde hiç susmak yok saatlerce çığlık çığlığa ağlar bi kucağımda ufaklık öbürü bacağımdan ayrılmaz hem evle ilgilenip hem yemek yapıp hemde çocuklarla uğraşıyorum geceleri her saat başı ayaktayım gözümü kapamamla açmam bi oğluyo yani ben okadar yoruldum ve pilim bittiki bir üçüncü çocuğun düşüncesi bile kabus gibi geliyo umarım sizler benim yaşadıklarımı yaşamaz sıkıntısız günler geçirirsiniz allah hepimizin yardımcısı olsun
ben 22 yasındayım 9 aylık bı bebegım var ve gıne hamıle oldugumu ogrendım soktayım aglaya aglaya bıttım napcaaaaaamsprallıyımdee
canım ben moral bozmak için söylemedim aksine bebeği 1 veya 2 yaşında olanların şanslı olduğunu vurgulamaktı amacım.allah seninkilerede uzun ömürler versin.eğer benim bebeğim 1 veya 2 yaşında olsaydı ve hamile kalsaydım hiç üzülmezdim.Benim biraz zor bi durumdu.düşün loğusalık biter bitmez hamile kalıyosun.aksine iki çocuğun çok avantajı var.arkadaş gibi büyüyorlar hele bide cinsiyetleri aynı ise çok şey paylaşabiliyorlar.hiç moralin bozulmasın çünkü annelik dünyanın en güzel şeyi.hatta iyiki ikinci çocuğum olmuş.tek çocuğu olan bütün arkadaşlarım keşke bizde ard arda çocuk yapsaydık diyorlar.Allah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip eder inşallah.sevgiler
bu dogumdan sonra nasil korunsam acaba tupleri mi baglatsam hap kullanamam emzirecegim icin allahim spiralde ise yaramiyor ne yapacagiz kizlar akil verin nolur
bende sizdenim arkadaşlar oğlum 11 ayına yeni girmişti hamile kaldım gerçi eşim çok istiyodu ben istemiyodum 1 kere korunmadık hemen hamile kaldım şimdi 6 aylık hamileyim oğlum 17. ayına girdi çok yaramaz çok kıskanç şimdi şimdi alıştım ikinci cocuk fikrine ve öğrendikki buda erkekmiş biraz büyüdüklerinde birbirlerine arkadaş olurlar diyorum öyle telkin ediyorum kendimi 2-3 sene zorluk çekerim ama sonrasında inşallah rahat ederim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?