bebeği küçük olup ikinciye hamile kalanlar,burdan paylaşım yapalım mıı?

Guzel dileklerin icin cok tesekkurler.ama aralarinda dengeyi saglamak o kadar zorki.ben oglum ve kizimin arasinda bile zorlaniyorm oglum cok kiskanc.kizim da cok kiskanc.3.olunca denge daha bir zorlasacak.bu arada benim ogrencilerim de genemi hamilesiniz bakislari vardi calistigim donemde.ve gecen bi arkadasi gormeye gittigmde seneyede hamilemi olacaksiniz dedilerColuk cocugun maskarasida olduk

selam arkadaşlar benimde 3 yaşında kızım var ve dün hamile olduğumu öğrendim çok şaşırdım hatta hala şaşkınım kendime gelemedim..şu aralar hiç çocuk istemiyordum..kendimi hiç hazır hissetmiyorum ..fakat burada yazılanları okuyunca biraz cesaret geldi..kendimi hazırlamaya çalışıyorum..umarım bu yazdıklarınız bana moral olur.beraber hayırlısıyla çocuklarımızı kucağımıza alırız..Allah herkese sabır sağlık sıhhat versin..

bir iki ay bile olsa buyuk olunca sanki daha fazla laf anlayacak bebek digunca rahat edecegim diye dusunuyoruz senin aralarinda 14 ay olacak benim 16 ay yani birbucuk yas bile degil yani laf anlamalari pek mumkun degil gibi... kizlar bir de korkum yeni bebekle hic yalniz birakamayiz sanirim daha ne oldugunu bilmedigi icin ceker yere dusurur allah korusun kendi kucuklugumuzden de ornekler var aramizda 2 yas olan kizkardesimi kundagindan surukleyerek takur tukur anneme getirmisim bebegin cani sikildi diye ne yapacagiz o zaman simdi arada oyuncaklara dalip odada oynuyor o zaman nolacak tuvalete dahi gidemeyecegiz yaaaaa offff

Valla benimki oyuncakla da oynamıyor, onun tek oyuncağı benim :) Bize eğlence var bir kaç ay, artık antidepresanları depolarım bir kenara ne yapayım :) Neyse sağ salim doğsunlar, hepsi sağlıklı olsun da önemi yok, hayat kolay bir şey değil zaten.

selam anneler taze hamisler nasilsiniz bakalimmm bu bebekler cok yoruyor cok ilgi bekliyor iki dk bilg basinda zaman geciremiyorum hele ikincilerle nasil olacak degil mi???

slm arkadaşlar,uzun zamandır giremedim nete..
10 gündür çok ağır hasta olduk ailecek,önce eşim bronşit oldu sonra bana geçti hastanede filan yattım ve malesef son olarakta oğlumuza bulaştı gecelerce ateşlendi yavrum.çok şükür bugün açtık gözümüzü biraz...
hastalık olunca ikinci çocuk olunca ne olacak diye düşünmeden edemedim tabi.ama yavrumu gördüm dün ikili testim vardı büyümüş minişim..çok şükür ense kalınlığı normal çıktı..
dikkat edin kızlar,bu aralar hastalık heryerde..
geçmişi okuyamadım hepiniz iyisinizdir inşallah.

kızlar sezeryan dogum yapıpta hemen arkasına yıne hamıle kalan oldumu aranızda.yani sezeryandan sonra ıkı sene bekleyın ıkıncı dogum ıcın dıyolar.ama ben beklemek ıstemıyorum.bırde sezeryan dogumlarda en fazla üç çocuk yapabılırsınız dıyolarmıs bu dogrumu sızce.benı aydınlatırmısınız kızlar

Son düzenleme:
yok cnm beklemeye gerek falan:) yani bi 8,9ay geçsin yeterli olur zaten hamilelikte 9ay biniyor üstüne..
gül gölgenin oğulları arasında 16ay war 8 aylıkken hamile kalmış..
2 arkadaşım war 2010 mart annesi olup şuan 2-3aylık falan hamile olan..

bnde sizdenim bu arada
kızım 11aylık we ben şuan 5aylık hamileyim buda erkek
aralarında 15ay olacak.. ilk öğrendiğimde çok üzüldüm aldırmak istedim ama olmadı iyikide olmamış diorum peşpeşe 1kız 1erkek büyütüp kapatacağım çocuk mewzusunu

canım ben sezaryen ile doğum yaptım bebğim 2 aylıkken hamile kaldım.allaha şükür ikinci bebeğim de sağlıklı doğdu.yani aralarında tam 11 ay var.sanırım böylece rekor benim elimdeartık öyle eskisi gibi değil bi sorun olmaz.

allah bagısalsın canım.benım 12 yaşında bır oglum var.sımdıde altı aylık gebeyım.buda kız olacak kısmet olursa.ama ben ucuncude olsun ıstıyorum.yaşım 34 gecmı kaldım sızce.bırde sezeryan olayı var ya.yani yaşım daha fazla ılerlemeden ucuncu olsun ıstıyorum.bu hamılelıkte cok sıkıntılı gunler gecırdım.amnıyosentez oldum.bebegımı almak ıstedıler.cok sıkıntılar yasadık esımle.ondanda korkuyorum bıraz.ya yıne aynı seyler olursa dıye.ben bebegımı aldırmadım.çok sukur hersey normal suanda.ınsallah hep boyle gıder.cok agladım cok uzuldum hamılelıgımı dort ay yasayamadım.ınsallah hepımızın bebeklerı saglıklı dogar.sızce üç çocuk fazlamı kızlar.üç çocuklu olanlar bana fıkır verırsenız cok sevınırım

gecmis olsun canim salgin var eveet dikkat etmek lazim pek hasta kisilerle birarada olmamak lazim hele hemisiz ilac da kullanamiyoruz... ogluma da teyzesinden gecti ondan bana c vitamini ihlamur ve tuzlu su ile gargara iyilestim sukur oglumda iyi ama tekrar olursa diye endiseliyim....

ahhh canim hayirlisi olsun sanslisin 1 kiz 1 erkek nasip etmis size ne guzel saglikla isallah senin 15 ay benim 16 ay olacak aralarinda isimiz zor ama keyifli de olacak

iki cocuk bana yeter valla iki erkek annesi olacagim allah bunlara uzun omur versin....

evet canim rekor sende su an 11 ay cok kucuk olacak yaaaaa ikiz gibi nerdeyse

allahın verdıgı canı bızım almamız haddımızemı. dogurcam tabıkıde olsun oda lazımmıs yıcek ekmegı varsa dogcak ailem taraftar esımde ılk mızlandı ama canım sımdı ne cekse kosturuo sprallı kaldık vardır bundada bı hayır. allah verdı dıyıpte habıre dogurmakta olmaz tabı once tedbır sonra takdır demısler. bız tedbırımızı aldık ama taktırde bu varmıs dıoruz.

evet canim rekor sende su an 11 ay cok kucuk olacak yaaaaa ikiz gibi nerdeyse

evet ikizden farksız.şimdi yaşları itibari ile kimse ayırt edemiyor.çoğu kişi ikiz sanıyor.bi de benim küçüğü gelişimi biraz ileri yani abisiyle aradaki farkı kapattı.büyüğü ana okuluna gidiyor seneyede küçüğü gidecek.hem onlar için iyi olucak hem de benim için.sevgiler.....:80:

kac yasindalar kres yaslari gelmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…