- 30 Ağustos 2014
- 596
- 258
- 83
- 35
- Konu Sahibi minik kelebek
-
Canim bende kizim uc aylikken hamile kaldim ogluma kizim 5 aylik olana kadar emzirdim ama ondan sonra sutum komple kesildi kendiliginden bir damla bile gelmedi mecburen mamaya basladim simdi kizim 8inci ayina girdi hala mamadevam sutu veriyorum ve onun yanindada herseyi yiyor zaten ..herkese merhaba. benim de yaklaşık 13 aylık bir kızım var ve 25 haftalık hamileyim. oğlum doğduğunda kızım 16 aylık olacak. ilk zamanlar ben de endişelendim ancak çabuk geçti. kızımı emzirmeye devam ediyorum. doğumdan sonra ikisini birlikte de emzireceğim.
bu topiği başından beri okudum bazı anneler emzirmeyi bırakmak zorunda kaldık demişler. doktor mu bırakmanızı istedi? problem mi yaşadınız? deneyimi olanlar cevaplarsa sevinirim.
benimde bebeğim 11 aylık olcak 2 gün sonra ve bende 1 buçuk aylık hamileyim.bize süpriz oldu ilk duyduğum gün çok ağladım çok zamansız olduğu için ama şimdi alıştım.heleki benim gibi olanları burdan okuyunca nedense içim daha bi rahat oluyozorluğu çok olacak evet ama olumlu yönleride çok kardeşler arasında kıskançlık olmayacak bikaç sene sonra sıfırdan başlamaktansa ikisini büyütüp zorluk çekip bikaç sene sonra rahat etcez (sonuç olarak ben kardeş şart die düşünenlerdenim) zorluklarını yazmayayım artık yorucu zor günler belki bizleri bekliyo ama herşey çok güsel olacak doğduğunda ALLAH sağlıklı hayırlı doğumlar yapmayı,hayırlı evlatlar nasip etsin RABBİM .
ben de kardeş şart diyorum Allahım nasip ederse 2.yi de istiyorum 1. böbüş 1 yaşına felan geldikten sonra tabi. kıskançlık olmaz diye düşünüyorum bende sonuçta hemen hemen aynı yaşta olacaklar birlikte büyümeleri avantaj :)
Merhaba arkadaslar.Bende araniza yeni katildim. kizim 8 aylik, bense yeni hamile oldugmu ogrendim.InseAllah saglicakla gelir ikincide. icimde hic sikinti etmiyorum nasil bakarim ederim die. Kendimi her turlu guclu hiss ediyorum bu konuda.daha kontrole gitmedim.2hafta sonra kalp atislarini dinlemeye gidecegiz insallah. bu sefer oglum olmasini cok isterim.ama hayirlis neyse o olsun yine
Siz yine iyisiniz en azindan ilki yuruyormus ben kizim 3 aylikken hamile kaldim kazayla simdi kizim 10 aylik emekliyor boyle giderse onun pesinde dolasmaktan erken doguracagim pozitif dusunemiyorum cunku kizim yasina girdiginde ben dogum yapacagim hic pozitif bi yani yokGeçen sefer çocuklar pek duramadığı için yazamadım pek öncelikle sabır çok önemli arkasından pozitif düşünce eğer ben zaten ikinciyi yapacaktım ha 2 yıl sonra ha 3 yıl sonra diyorsanız 3 yaş ara veren annelere sorduğumda doğru yaptığımı çünkü 3 yada 4 yıl gibi aralardan sonra büyük daha da fazla anlayıp küçüğü pek bişe anlamadığı için büyüğünün kıskançlığı daha fazl oluyormuş ortalama annenin uyku düzenine girmesi 2 yıl süre alıyormuş ki bu doğru anne tam rahatlığa alıştım derken tekrar hamilelik süreci son aylar birde sezaryansa üstüne lohusalık ve albaştan uykusuzluk çekmeye başlamak derken 5-6 yılınızı tekrardan alıyo:) ya kendimizi avutmak mı bunlar bilmiyorum ne kadar ara verirseniz verin her yaşın zorluluğu var anne olmak kolay değil benim küçüğü 4 aylık eğer tahminlere göre gidersek 20 ay daha uykusuzum yani deliksiz uykudan bahsediyorum Allah hastalık vermesin çok şükür ki sağlıklı çocuklarımız var o yüzden zaman geçtikçe anlıyorsunuz ki zaten kolay hiçbişe yok rahatlık yok yani o yüzden morlimizi yüksek tutun ve emin olun çocuklar sizin psikolojinizi anlıyorlar ben ilk köt olduğm zamanlar her ne kadar belli etmesemde büyüğü anlıyo ve hırçınlaşıyordu sakin olun ve hep dua edin zaman herşeye rağmen geçiyo bi bakmışız okula başlamışlar :) nerde diceksizin belki ama bu arada yaşımız da geçiyo unutmayın sorunuz olursa vaktim olursa cevaplarım çünkü bu aralar küçüğünün alerji olaylarıyla uğraşıyormm
Canim kazanin anlamini biliyorsundur ama tekrar soyleyeyim korundugumuz halde yani esim prezervatif kullandigi halde hamile kaldim anlatabilmisimdir sanirim..bende insanlar nasil kazayla hamile kalir diyordum iste boyle oluyormus..basina gelmez umarim...Buyuk cocuga yazık oluyor dogrusu ,onun ilgisi yarım kalıyor,onun sıze ıhtıyacı varken yenısı geliyor.
Kıskanclık nasıl olmayacak onu anlamadım benım kardesımle aram 1,5 yas ve delı gıbı hala kıskanır.
Dogum kontrol yontemlerı bayanlar !!!!nadıl kaza oluyor ben hala çözemedım
Canim kazanin anlamini biliyorsundur ama tekrar soyleyeyim korundugumuz halde yani esim prezervatif kullandigi halde hamile kaldim anlatabilmisimdir sanirim..bende insanlar nasil kazayla hamile kalir diyordum iste boyle oluyormus..basina gelmez umarim...
Canim hayirli olsun :)benimde 15 aylik kizim bende hamile oldugumu bu hafta ogrendim.Ama benimki supriz degil istiyordum yani :)Ailemiz buyusun kizimin yasina yakin bir kardesi olsun diye..Insallah Allahim nasip eder.benim kızım da tam 12 aylık ben bugün test yaptım pozitif çıktı sürpriz oldu yarın kan vermeye gidicem çok erken mi oldu diyorum ama hayırlısı böyleymiş
hayırlı olsun canım.kan verdim ben de bugün sonucu yarın çıkacak heyecandan duramıyorum :) biz aslında geçen ay korunmadık ama olacağını hiç beklemiyordum çünkü kızım tedavi ile olmuştu bi sene deneriz olmazsa yine tedavi yaptırırız diyorduk.o yüzden sürpriz oldu diyorum :) çok şaşırdım ilk denemede hamile kaldım diye.gerçi korkuyorum ya değilsem diye bi yarın olsaydı hayırlısıylaCanim hayirli olsun :)benimde 15 aylik kizim bende hamile oldugumu bu hafta ogrendim.Ama benimki supriz degil istiyordum yani :)Ailemiz buyusun kizimin yasina yakin bir kardesi olsun diye..Insallah Allahim nasip eder.
Insan sabredemiyor dime valla her eve bi ultrason sart diyorum bazen :)Insallah saglikla kucagina alirsin bende sali gunu kese icin gidicem insallah gorurum beklemej zor :)Haberdar et yarin :)hayırlı olsun canım.kan verdim ben de bugün sonucu yarın çıkacak heyecandan duramıyorum :) biz aslında geçen ay korunmadık ama olacağını hiç beklemiyordum çünkü kızım tedavi ile olmuştu bi sene deneriz olmazsa yine tedavi yaptırırız diyorduk.o yüzden sürpriz oldu diyorum :) çok şaşırdım ilk denemede hamile kaldım diye.gerçi korkuyorum ya değilsem diye bi yarın olsaydı hayırlısıyla
Gec dollenmedir belki hemen uzulme canim ya,iki uc gun sonra tekrar yaptir yukselme var mi diyedeğerim 97 adetim 5 gün geçti baya düşük dedi ebe,hftaya biddaha yapıcaz testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?