bebeği küçük olup ikinciye hamile kalanlar,burdan paylaşım yapalım mıı?

kızlarrr bısey sorcam bu ıkıcı bebekler ısteyerk mı oldu yoksa kazayla mı?ne ıle korunuyordunuz?bende bır bucuk ay once dogum yaptımda merak ettım:)

Bizimki isteyerek. Benim birinci 7 aylıkken kardeşim ikinciye hamile kaldı, o zaman çok kızdım ona sen delisin diye, o da gerekçelerini sıraladı, sonra bir bir buçuk ay düşündüm durdum, en sonunda çok mantıklı geldi, hayatımız boyunca bu düşünceyle, karar verip verememe stresi altında yaşayacağımıza ne olacaksa olsun zaten batmış balık yan gider diye düşündük. Zaten uykusuzluğa alışmışız, evin bütün düzeni değişmiş, bari tekrar normale dönene kadar öbürü de büyür düşüncesi etkili oldu açıkçası. Araları 21 ay oldu şimdi, işte bir şekilde gidiyor, zor tabii ama bakalım, sonuçta zaman geçiyor ve her geçen gün kar aslında.

sevgılı SUI,aslında mantıklı bır dusunce hersey degısmısken,herseye alısmısken ıyı olur zaten kardes arasında fazla yas arası olmasın dıyorlar buyukler galıba bunun bıraz payı var...bende sezeryan oldugum ıcın en az 2 sene dusunmuyorum ama bakalım neler olur zaman ıcınde:)
allahım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın kızlar ınsallah......

bızım su anda problemımız gece uykusu devamlı aglayarak uyanıyo acaba etkılermı dıye aklımdan gectı sımdı..

bende araniza katildim kizim 6,5 aylik ve ben dün 6 hafalik hamis oldugumu ögrendim kalp atislarini henüz duymadik 10 gün snra duyariz insallah. Isteyerek olmadi bu 2. bebis saglikla sihhatle kucagima alirim insallah ama kormuyo degilim nasil bakacam 2 bebege sevgim yetecek mi kizima haksizlik mi yaptim vs. yani aklima takilan birsürü sey var....hakkimizda hayirlisi

daha önce de yazmıştım benim de ikincim ekim ayına geliyor. kızım ağustos 4te 1 yaşına girdi şimdi 7 aylık hamileyim. ilkim sezaryendi. ne ameliyat sonrası ne de şimdiye kadarki hamileliğimde dikiş yerimde problem olmadı( bu konuyu merak edenler için söylüyorum) kızımdaki hamileliğime nazaran bu sefer karnım toparlandı vücudum bile düzgünleşti. kızım 6 aylıktı hamile kaldığımda ve zaten 20 kilo fazlam vardı. sezaryen sonrası karnım için hiç uğraşmıyorudm zaten göbekliyim diyordum utanmadan içimden bir ses durmadan ne gerek var egzersize kışın kazaklardan görülmez zaten boşver diyip duruyor ben de bunda bir iş var diyordum hamile kaldım neyse dikiş yerlerim de kırmızıdan pembeye ve mora dönüşüyor bu arada ama hiçbir sıkıntı yaratmıyor.

slm kızlar benimde iilk oğlum 17 aylıkken 2.ye hamile kaldım şimdi ikinci 16 aylık ve ben yine hamile olduğumu öğrendim zaten ikisini bakmakta çok zorlanıyorum bu üçüncüyle nasıl olacak hiç bi fikrim yok.gerçi daha dün öğrendim sağlıklı bi gebelikmi yada dış gebelikmi bilemiyorum cuma belli olacak hayırlısı artık..

merhaba kızlar benimde 9 aylık prensesim var ve bu hafta hamiş olduğumu öğrendim... eşimde bende istiyorduk ama bukadar çabuk olacağı aklıma gelmezdi :) ALLAH yardımcımız olsun

iyi günler arkadaslar sormayın cok dertlıyım . çocuğumu 3 yasına kadar emzırcektım ama kan testınde 2 haftalık hamıle olduğum ortaya cıktı. doktor ıstersen kurtaj yaparım dedı. çok uzuldum ve kbul etmedım tabıkıde. çok korkunc bır sey. annemler konusmuyo bu yuzden benımle yıne mı dogumyapçan cocugun cok ufak salaklasma falan dedı ıste. sımdı arıyom acmıyolar. bunalıma gırdım bırde emzırmeyı bıraktıralı 4gun oldu goguslerım futbol topu gıbı hem sert hem agır gece uykusu bıle uyuyamaz oldum. hersey ustuste geldı. umarım bu zor gunlerım gecer ıns. dıyorum . bugun yıne doktora gıtcem . bı cozum bulunur belkı. herkeze iyi gunler dılerım.

arkadaşlar araştırma yaparken topiğe rastladım hepsini okudum yorumlarınızın, benim kız eylülde doğdu 4. ayı bitti, gebeliğimin 26. haftasına kadar kusma bulantı mahvoldum yataktan kalkamadım 15 gün hastanede yattım günde 15-20 kere kustum suya hasret kaldım, 3 ay heyet raporu kullandım işe ara verdim 26. haftadan sonra çok iyiydim her şey yolundayken bir gün kontrolde suyun bitmiş dedi doktorumuz ve 2 gün sonra 36. haftada sezeryan oldum , kızım erken doğunca mı bilmem , meme ucum da yoktu 30 gün ememedi, pes etmedim ağlaya ağlaya emzirmeye devam ettim sonunda emmeye alıştı derken kusmalar arttı çok ksan bir bebek ama alıştım gaz da var :) çok şükür yine de sağlığımız iyi kilomuz az olsa da :) ama yaş 30 a dayandı eşimin 35 e , 2. çocuk istiyoruz en azında 1. ye kardeş olsun yoldaş olsun diye, 2. içinse tabi 3 yıl beklesek çok geç yaşımız gidiyor, şimdi olsa hamilelikteki kusmalar tekrar olursa diye çok korkuyorum yoksa hazır düzen bozulmuşken 2. de aradan çıksa fena olmaz sanki.. sizce ? bu arada öğretmenim.. kızım 4 ay 20 günlükken işe döneceğim, teyzem bakacak kızıma öğleye kadar işim..okulum evime 10 dakika yürüyüş mesafesinde

malesef ki diyorum çnkü bende bebeği küçük olanlardanım.Oğlum 7,5 aylık ve ilgi hastası bi bebek ilgi göstermediğim an hırcınlaşıyor ve şmdi hamile olduğumu öğrendim yeni bi üye katılacak eve zorlukları şmdiden seziyorum tek üzüldüğüm nokta sütüm varken bebeğimi emzirememek olucak allah kolaylık versin cümlemize

Selamm benimde oglumm 9aylik bende 1.5 aylik hamileyim.isteyerek oldu fakatt cok fenaa kusmanalrim olmustu oglum bi tekk ondan korkuyorum.iyi yani ise ikisi bi aradan cikip hyirlusiyla hayatimizi yasamak

Ben kendime erken diyordum seninki daha erkenmiss.neyapalim kader kismet iyi olur ins

Allah kolaylik versin hepinizede.kizim.3.5 aylik cok.zor dusunemiyorum.bile bi tane daha

Ben ikinciyi dogurdugumda ilk oğlum 15 aylikti ikisinde sezerya oldu doğuracak arkadaşları korkutmak gibi olmasında cooook çok zor yardim edenimde var ablam annem esim hepsi etrafımda ilk oğlum öyle bi hırçın da değil maşallah gayet sakin ama emin olun insan psikoljikmen çok cokuyo 2 çocuk demek iki sorumluluk demek Allah'im benim evlatlarıma da sizin evlatlariniza da hayırlı uzun omur versin inşallah Allah yarsimcimiz olsun

herkese merhaba. benim de yaklaşık 13 aylık bir kızım var ve 25 haftalık hamileyim. oğlum doğduğunda kızım 16 aylık olacak. ilk zamanlar ben de endişelendim ancak çabuk geçti. kızımı emzirmeye devam ediyorum. doğumdan sonra ikisini birlikte de emzireceğim.

bu topiği başından beri okudum bazı anneler emzirmeyi bırakmak zorunda kaldık demişler. doktor mu bırakmanızı istedi? problem mi yaşadınız? deneyimi olanlar cevaplarsa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…