bebeği küçük olup ikinciye hamile kalanlar,burdan paylaşım yapalım mıı?

Slm arkadaslarrrr
Ben de 3. Yu dogurdum geldim cok sukur.saglikliyiz. 3320 gr 50 cm dogdu kizim sezaryanla.simdi 2 haftalik olduk bile.yenidogan gunlerinin keyfini cikariyoruz daha bebis cok kucuk.yani 2. Yasindaki kizim henuz kiskanclik krizlerine de girmedi.memeyi 17 aylikken kesmistim.ara ara baskasini gornce meme istiyodu.ama kardesi emerken hic istemedi.hatta bebek aglayinca" bebek annen orda aglama "diyor)))
5,5 yasindaki oglumun keyfine diyecek yok.2 numarayi cok kiskaniyordu.onun uzerine bebek gelince acaip mutlu oldu.bilmem bu tepkisi normalmi???? benim de ablalarim vardi 2. Hafta boyunce.bugun gittiler.yarin bakicim baslayacak.bende biran once iyilesip kosmaya baslamak istiyorum.baskalarindan medet ummak zor.ama iyilesme surecinde sart tabiki.karnim ara ara aciyor ama agri kesici fln almiyorum.insallah yakinda tamamen gecer.insallah sizlerde saglicakla kavusursunuz yavrulariniza.ara ara girip yazacagim buyudukce nasil oldugumuzu.insallah problemsiz buyurler

selam kızlar.ben hamıleyım kısmetse nısan sonu gıbı dogum yapacagım.benım ıkıncı cocugum ama arada cok fark var. yanı oglum 99 dogumlu.arada yas farkı cok olacak.ama ben ucucncuyude ıstıyorum.tek sorunum esımı nasıl ıkna ederım.esım ıstemıyor ucuncuyu.ama ben cok ıstıyorum.34 yasındayım.ıyıce yaşlanmadan ucuncude olsun ıstıyorum ama esımle galıba anlasamayacagız bu konuda.hıc aglayıp uzulmeyın.ne guzel arka arkaya dogum yapmıssınız.sevının bence.allah yavrularımıza uzun saglıklı omurler versın

ooooo maşallah 3. doğurmuşsun.hayırlı olsun canım valla biz üçüncüye korkuyoruz cesaretliymişsin.ha bu arada çalışıyormusun....

hayırlı olsun canım.moralini bozma canım şu an ilk şoku yaşıyorsun.Bide senin ilk bebeğine tüp bebek yöntemi ile sahip olmuşsun.üzülmeden bunu bir mucize olarak gör ve hamişliğin tadını çıkar.Sen doğumdan 7 ay sonra hamile kalmışsın.Ben ise 2 ay sonra hamile kaldım.Şimdi allha şükür ikiside büyüdü anaokuluna başladılar.valla bebekliklerini unuttum bile.sıkma canını omayacak şey yoktur.Tekrar hayırlın olsun

geçmiş olsun canım Bebeğin 16 aylık ve diş çıkarmamışmı nasıl oluyo dr ne diyor bu konuda.bu arada anlamdım 2. ye 3.ye mi hamilesin....

ooooo maşallah 3. doğurmuşsun.hayırlı olsun canım valla biz üçüncüye korkuyoruz cesaretliymişsin.ha bu arada çalışıyormusun....
Yok canim isteyerek olmadi.bizimki de supriz bebek.biz cocuk olayini kapamistik esimle ama ruhu yaratilmissa ne kadar onlem alinirsa alinsin oluyor iste.16 ay boyunca surekli prezarvatifliydik sadeçe 1 kez evde olmadigi icin geri cekime uyguladik.onda da gebe kaldim.calisiyorum ogretmenim.3. De tuplerimi baglattim onda bile 1000 de 1 risk varmis.Allah isteyenlere versin insallah

allah bagislasin canim 3u de kucuk cesur anne olayi yani senin ki ne guzel isallah gunleriniz bugunkunden de guzel gecer guzel guzel buyutursun yavrularini saglikla sihhatle isallahhhh

benim de oglum 16 aylik olacak kucuk bidigimiz geldiginde evde yatili bir yardimci basladi nisbeten islerim kolaylasti bebek olunca da daha rahat olurum isallah

ahhh canim seni cok iiii anliyorum ben de 4 kez tup bebek denemis ve husranla karsilasmis biriyim sonra kendiliginden ilk oglum oldu ardindan da oglum 7 aylikken hamis olmusum ayni senin gibi sok ustune sok o kadar dene olmasin sonra hic dusunmezken hatta istemezken allahim olmayanlara ver derken ama simdi bak 32 haftalik oldu bile bir yardimci tutabildim sukur cunku bebegim cok asagida o yuzden pek kucagima alamiyorum allahim yardimcin olsun...

çok haklısın benim ikincisine nasıl hamile kaldım anlamadım.kırkım çıkar çıkmaz ikinciye gebe yani hiç bir doğum kontrol yöntemi yüzde yüz güvenli değilmiş.hayırlısı olsun allah istemeyenden alıp isteyene versin...

evet canim ya allahim isteyenlere versin bebek kucukken ikinciye bakmak cok zorrrr

merhaba.benim de 6.5 aylık bir oğlum var ve 2 kez kayıptan sonra sahip oldum.çok istemiştim oğlumu.şimdi ise süpriz bir gebelik yaşıyorum.daha 5 hftlık.hala şokta sayılırım.oğlum çok küçük.doğum yaptığımda 15 aylık olacak.çok üzülüyorum ama napalım kısmet böyleymiş.

selam canim hayirli olsun supriz yumurtan benim oglumda bebek dogunca 16 aylik olacak nasil olacak ben de bilmiyorum su an doguma 1 ayim var endiseler cok ama bekleyip gorecegiz nasil olacak allahim kolayliklar versin cumlemize deee

merhaba kzları nerleredesiniz bebişler yoruyormu yoksa.aranızda doğuran varmı arkadaşlar ara ara yazın haberlerinizi alalım hepinizi öpüyorum

herkese merhabalar..tüm iletileri okudum,doğum yapanları merak ediyorum lütfenbize yazsınlar :)
7,5 aylık bir oğlum var ve bende 7 haftalık hamileyim..ilk doğum erkenden suyum gelince 1 gün hastanede yattım ama açılma ve sancı olmadığı için sezeryan oldu.. dikişlerim hafifte olsa kanama yaptı hala dikiş yerim kırmızı..oğlumu sütten kesme aşaması en zoru,ama daha kesemedim..kesenler varsa nasıl kestiklerini paylaşırlarsa sevinirim,emzikte almıyor sonrasında karnım büyüdükçe dikişlerimi merak ediyorum açılma falan yapar mı acaba? doğumumu yalovada yapmıştım,şimdi tayinimiz dolayısıyla aynı doktoruma da gidemiyorum..bu gittiğim doktorda mırıl mırıl hiç konuşmayı sevmiyo..bakalım neler bekliyor beni..
begonvil senin doğuma az kalmış görünüyor bizimle mutlaka paylaş olur mu :)

herkeze merhaba bende suprız hamılelık yasayanlardanım.. 7.5 aylık bı kızım var ve 2.5 aylık hamıleyım. hıc dusunmedıgım bı anda geldı suprızım pekı hanımlar benım bı sorum olcak kızımı emzırıyorum ılk gıttıgım doktor emzırmeye devam edebılırsın dedı 2. gıttıgım doktor 8. ayında kes dedı ama ben kesmek ıstemıyorum massallah hala cok guzel emıyo.. sızler naptınız bu konuda???

bende çok merak ediyorum bunu..birileri yazsın lütfen..

merhaba cnm hayırlı olsun gebeliğin bende aynı şeyleri ziyadesiyle yaşadım.oğlum 2 aylıkken hamile kaldım ve sezaryen ile doğum yapmıştım.2 çocuğum arasında 11 ay var.geçmiş yorumları okursan orda aktardığım deneyimler var.ilk doğum sezaryenle olduğu için 6.aydan sonra bayağı bi zorluk çektim doğuma 25 gün kala iç tabakalarda bulunan dikişlerde açılma oldu ve bebeği 25 gün erken tekrar sezaryen ile aldırdık.yani senin bebeğin 7 aylıkken hamile kalmışsın bi sorun olacağını düşünmüyorum hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah

canım normalde hamileyken emzirebilirsin.ama kişiden kişiye değişiyor kızkardeşim hamileyken emzirdi ama bebeği çok zayıfladı agresifleşti.annemin ısrarı üzerine bebeği sütten kesti.sütten kestikten sonra kilo aldı ve toparlandı.yani bilmiyorum drlar emzirebilirsiniz diyorlar.bebeğindeki değişimlere göre davran hatta doğrumu değilmi bilmiyorum ama kimileri emzirilen bebek ve ve hamile olunan bebeğin cinsiyeti aynı ise bebek emzirmek sorun olmuyormuş ama cinsiyet farklı ise emzirilen bebekte yan etkisi oluyormuş.kızkardeşiminde hamileliği erkek emzirdiği bebeği kızdı.bence sen bebeğini gözlemleyip karar ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…