- Konu Sahibi minik kelebek
-
Slm arkadaslarrrr
Ben de 3. Yu dogurdum geldim cok sukur.saglikliyiz. 3320 gr 50 cm dogdu kizim sezaryanla.simdi 2 haftalik olduk bile.yenidogan gunlerinin keyfini cikariyoruz daha bebis cok kucuk.yani 2. Yasindaki kizim henuz kiskanclik krizlerine de girmedi.memeyi 17 aylikken kesmistim.ara ara baskasini gornce meme istiyodu.ama kardesi emerken hic istemedi.hatta bebek aglayinca" bebek annen orda aglama "diyor)))
5,5 yasindaki oglumun keyfine diyecek yok.2 numarayi cok kiskaniyordu.onun uzerine bebek gelince acaip mutlu oldu.bilmem bu tepkisi normalmi???? benim de ablalarim vardi 2. Hafta boyunce.bugun gittiler.yarin bakicim baslayacak.bende biran once iyilesip kosmaya baslamak istiyorum.baskalarindan medet ummak zor.ama iyilesme surecinde sart tabiki.karnim ara ara aciyor ama agri kesici fln almiyorum.insallah yakinda tamamen gecer.insallah sizlerde saglicakla kavusursunuz yavrulariniza.ara ara girip yazacagim buyudukce nasil oldugumuzu.insallah problemsiz buyurler
selam arkadaşlar.Morallerim bozukOğlum 7 aylık dün test yaptım pozitif çıktı.1 ay sonra işe başlıyacağım.Ben şimdi ne diycem işyerine.Off allahım kafayı yicem ( Ben çalışan biriyim nasıl bakarım 2 çocuğa.Annem bakıcaktı oğluma ama 2.gelirse ikisine birden bakamaz.Haa bu arada tüp bebek yöntemiyle oğlum dünyaya geldi:)2 kere denedik ikincisinde tuttu ama maddi yönden çok yıprandık.Yüce allahım şimdi de kendiliğinden hamile kaldım inanamıyorum.Bana bir akıl ne olurrrr.
slm kızlarrr...topiğimiz unutulmuş muuu?
herkes iyidir umarım,ben bikaç gün önce rahatsızlandım.sağ kasığım çok kötü ağrıdı 2 gün boyunca apandisit sandık ve apar topar hastaneye koştuk,hiç bişe bulamadılar ama dokunamıyodu bile doktor çok canım acıyodu,gebelikte apandisit çok zor teşhis edilirmiş.
en sonunda mr istedi doktorlar,çektirdik tabi.çok şükür bişe çıkmadı.
meğer o sancı şiddetli bi gaz sancısıymış
ama çok zordu inanın..atlattım çok şükür.
oğlum 16 aylık oldu ve malesef gece uykuları çok fena bazı geceler yrm satte bi uyanıyor.diş çıkarmıyo,doktor baktı görünürde bişe yok dedi.
benim yaramazım malesef çok kucakçı,çığlık çığlığa uyanıyo ama kucağa alıp gezdirince uymaya devam ediyo.
ne yapıcamızı şaşırdık,bide geceleri çok gazlı oluyo sürekli popodan gaz çıkarmaya uğraşıyo kıvranıyo.inanın süt bile içirmiyorum gaz yapmasın diye.
bebeğimin cinsiyetini hala öğrenemedik,doktor haftaya gel bakalım dedi ama ben 17sinde gidicem,kısmet artık.
sağlıklı ve zamanında doğar inşallah yavrum..
benden şimdilik bu kadar arkadaşlar,sizler nasılsınız bebişler hamilelikler nasıl gidiyor?
Yok canim isteyerek olmadi.bizimki de supriz bebek.biz cocuk olayini kapamistik esimle ama ruhu yaratilmissa ne kadar onlem alinirsa alinsin oluyor iste.16 ay boyunca surekli prezarvatifliydik sadeçe 1 kez evde olmadigi icin geri cekime uyguladik.onda da gebe kaldim.calisiyorum ogretmenim.3. De tuplerimi baglattimooooo maşallah 3. doğurmuşsun.hayırlı olsun canım valla biz üçüncüye korkuyoruz cesaretliymişsin.ha bu arada çalışıyormusun....
Slm arkadaslarrrr
Ben de 3. Yu dogurdum geldim cok sukur.saglikliyiz. 3320 gr 50 cm dogdu kizim sezaryanla.simdi 2 haftalik olduk bile.yenidogan gunlerinin keyfini cikariyoruz daha bebis cok kucuk.yani 2. Yasindaki kizim henuz kiskanclik krizlerine de girmedi.memeyi 17 aylikken kesmistim.ara ara baskasini gornce meme istiyodu.ama kardesi emerken hic istemedi.hatta bebek aglayinca" bebek annen orda aglama "diyor)))
5,5 yasindaki oglumun keyfine diyecek yok.2 numarayi cok kiskaniyordu.onun uzerine bebek gelince acaip mutlu oldu.bilmem bu tepkisi normalmi???? benim de ablalarim vardi 2. Hafta boyunce.bugun gittiler.yarin bakicim baslayacak.bende biran once iyilesip kosmaya baslamak istiyorum.baskalarindan medet ummak zor.ama iyilesme surecinde sart tabiki.karnim ara ara aciyor ama agri kesici fln almiyorum.insallah yakinda tamamen gecer.insallah sizlerde saglicakla kavusursunuz yavrulariniza.ara ara girip yazacagim buyudukce nasil oldugumuzu.insallah problemsiz buyurler
selam arkadaşlar.Morallerim bozukOğlum 7 aylık dün test yaptım pozitif çıktı.1 ay sonra işe başlıyacağım.Ben şimdi ne diycem işyerine.Off allahım kafayı yicem ( Ben çalışan biriyim nasıl bakarım 2 çocuğa.Annem bakıcaktı oğluma ama 2.gelirse ikisine birden bakamaz.Haa bu arada tüp bebek yöntemiyle oğlum dünyaya geldi:)2 kere denedik ikincisinde tuttu ama maddi yönden çok yıprandık.Yüce allahım şimdi de kendiliğinden hamile kaldım inanamıyorum.Bana bir akıl ne olurrrr.
Yok canim isteyerek olmadi.bizimki de supriz bebek.biz cocuk olayini kapamistik esimle ama ruhu yaratilmissa ne kadar onlem alinirsa alinsin oluyor iste.16 ay boyunca surekli prezarvatifliydik sadeçe 1 kez evde olmadigi icin geri cekime uyguladik.onda da gebe kaldim.calisiyorum ogretmenim.3. De tuplerimi baglattimonda bile 1000 de 1 risk varmis.Allah isteyenlere versin insallah
çok haklısın benim ikincisine nasıl hamile kaldım anlamadım.kırkım çıkar çıkmaz ikinciye gebe yani hiç bir doğum kontrol yöntemi yüzde yüz güvenli değilmiş.hayırlısı olsun allah istemeyenden alıp isteyene versin...
merhaba.benim de 6.5 aylık bir oğlum var ve 2 kez kayıptan sonra sahip oldum.çok istemiştim oğlumu.şimdi ise süpriz bir gebelik yaşıyorum.daha 5 hftlık.hala şokta sayılırım.oğlum çok küçük.doğum yaptığımda 15 aylık olacak.çok üzülüyorum ama napalım kısmet böyleymiş.
herkeze merhaba bende suprız hamılelık yasayanlardanım.. 7.5 aylık bı kızım var ve 2.5 aylık hamıleyım. hıc dusunmedıgım bı anda geldı suprızımpekı hanımlar benım bı sorum olcak kızımı emzırıyorum ılk gıttıgım doktor emzırmeye devam edebılırsın dedı 2. gıttıgım doktor 8. ayında kes dedı ama ben kesmek ıstemıyorum massallah hala cok guzel emıyo.. sızler naptınız bu konuda???
merhaba cnm hayırlı olsun gebeliğin bende aynı şeyleri ziyadesiyle yaşadım.oğlum 2 aylıkken hamile kaldım ve sezaryen ile doğum yapmıştım.2 çocuğum arasında 11 ay var.geçmiş yorumları okursan orda aktardığım deneyimler var.ilk doğum sezaryenle olduğu için 6.aydan sonra bayağı bi zorluk çektim doğuma 25 gün kala iç tabakalarda bulunan dikişlerde açılma oldu ve bebeği 25 gün erken tekrar sezaryen ile aldırdık.yani senin bebeğin 7 aylıkken hamile kalmışsın bi sorun olacağını düşünmüyorum hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallahherkese merhabalar..tüm iletileri okudum,doğum yapanları merak ediyorum lütfenbize yazsınlar :)
7,5 aylık bir oğlum var ve bende 7 haftalık hamileyim..ilk doğum erkenden suyum gelince 1 gün hastanede yattım ama açılma ve sancı olmadığı için sezeryan oldu.. dikişlerim hafifte olsa kanama yaptı hala dikiş yerim kırmızı..oğlumu sütten kesme aşaması en zoru,ama daha kesemedim..kesenler varsa nasıl kestiklerini paylaşırlarsa sevinirim,emzikte almıyorsonrasında karnım büyüdükçe dikişlerimi merak ediyorum açılma falan yapar mı acaba? doğumumu yalovada yapmıştım,şimdi tayinimiz dolayısıyla aynı doktoruma da gidemiyorum..bu gittiğim doktorda mırıl mırıl hiç konuşmayı sevmiyo..bakalım neler bekliyor beni..
begonvil senin doğuma az kalmış görünüyor bizimle mutlaka paylaş olur mu :)
herkeze merhaba bende suprız hamılelık yasayanlardanım.. 7.5 aylık bı kızım var ve 2.5 aylık hamıleyım. hıc dusunmedıgım bı anda geldı suprızımpekı hanımlar benım bı sorum olcak kızımı emzırıyorum ılk gıttıgım doktor emzırmeye devam edebılırsın dedı 2. gıttıgım doktor 8. ayında kes dedı ama ben kesmek ıstemıyorum massallah hala cok guzel emıyo.. sızler naptınız bu konuda???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?