- Konu Sahibi my_angel_87
-
Yanlis dusunuyorsunuz bana gore..Lohusalik doneminde bir kadin...cocuk olunca butun hayati degismis...ve malum depresyonda...arkadasin sorusundaki amac acaba ben mi abartiyorum..esime fazlami yukleniyorum..herkes ayni seyleri hissediyor mu? Bunun gibi sorunlarina cevap aramak..kendi bunalimini atlatmaya calismak duruma alismak icin ayni durumdaki bayanlarla dertlesmek istegi...Ayrica arkadasi boyle yargilamaya calismaninda bir anlami yok bence...bu konu hurrem yuzugunden baya farkli ...
Siz düsüncelerinizi yazdiniz demi.
Bende okudugum seylere, düsüncelerimi yazdim.
Ayrica konu sahibi " fazlami abartiyorum" demiyor " aceba daha fazlami yaptirmaliyim siz ne kadar yaptiriyorsunuz" diyor, iyi okuyun.
Yorumculara degilde konuya yorum yapin.
Böylece konu amacindan cikmaz.
Sanirim kavga etmek istiyorsunuz...istediginiz acidanda bakabilirsiniz ...Sanrim essektende daha dusmemissiniz:))))Sizi sosyolojik analizlerinizle bas basa birakiyorum ...:)))ayrica yazdiklarimda kesinlikle konuyla alakali...konu sahibi arkadas sanirim empatinin ne oldugunu bildigi icin anlamistir...:))))birazda psikoloji arkadasim...kavgaya gerek yok:))))kendinize iyi davranin....bye bye....
hüremin yüzüğü bihterin kolyesi vs. alkasız konular yazan sizsiniz size cevap yazan arkadaş beni çok iyi anlamış.tartışma çıkaran sizsiniz bence.vede burdakilerin kopyasıda olsam yada olmasam bu sizi ilgilendirmez.ben yorum almak için yazdım neyse gerçekten tartışma ortamı yaratılmış lütfen daha fazla cevap yazmayın..
Hem yorumuma yorum yaziyorsunuz, hem "kavgami etmek istiyorsun" diyorsunuz..
Size nice esekten düsmeler...
Konu basliklari altindaki yorumlara yorum yazmayin, bu sitenin kurallarini okuyun yada.
Birdaha cevap yazmayacagim size gidin baska yorumlara yorum yapin lütfen!..
Bu yaziniz Türk toplumunun icinde bulundugu durumun yansimasi.
Insanlar o kadar birbirinin kopyasi hayat yasamaya alismiski, artik normal hayatin akisini bile sorguluyorlar.
" Aceba herkes nasil yapiyor? ":)
Hürrem cikar TV de, koca bir toplum Hürrem yüzügü, Hürrem yatak örtüsü vb. alir herkes Hürrem olmak ister.
Bihter ´in cizmesi, kolyesi bilmem nesi cikar, herkes bihter olur.
Popüler kültürle sekillenen gölge yasamlar ve koca bir toplumun kopya hayatlari..
Yani artik esimizin cocugumuza gösterecegi ilginin dozunu bile baskalarininki ile kiyaslayarak ayarliyoruz:)
weiss cocugunuz yoksa bu konu hakkinda fikriniz yoksa
ozenti toplumu ornek gostermek cok komik ve bir o kadar alakasiz
siz sadece laf olsun ve konu sahibi uzulsun diye yazdiniz gercekten..
49 günlük bebeğim var.ilk zamanlarda sezeryanında etkisiyle çok bunalıma girdim sanırım lohusa lıktan.eşimle srekli tartışıyordum sen bebeğe bakmıyorsun diye çok ağlıyordum.oda çok yeni olduğunu ve gerektikçe ilgilendiğini söyledi.şimdi alıştık çok şükür.ama benim merak ettiğim birşey var.ben eşimden sürekli bezini getirirmisin,gazını çıkarırmısın diye hep ben istiyorum yardım.söyleyince yapıyor ama ben istiyorum ki o düşünsün.gece bebeğim uyanınca o oyalıyor sonra bebek doyarken uyuyor gazını ben çıkarıyorum sonra uyuturken battaniye getir filan diye istiyorum öyle yatıyoruz bana soruyor yapılıcak bişey var mıdiye ben hayır sen yat diyorum sonuçta ben çalışmıyorum ama o çalışıyor.ama sonra düşünüyorum oda yardım etmelimi diye.bebeği olanlar eşlerinize ne kadar yardım ettiriyorsunuz gece ve gündüz.biz daha düzen kuramadık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?