Bebek Beslenmesi bebegi olanlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

showingnoemotions

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
2.082
2.014
103
yegenim bes aylik. ailesi gunes zararli diye gunese cikarmiyor. evleri de gayet guzel gunes aliyor.

diger soru; kopuklu suda banyo yaptirdilar ama durulamadan havluya sardilar. sizinde oyle mi?

Seni neden ilgilendirdiğini anlamadım. İnsanların kendi çocuğu senim müdahale etmeyi bırak akıl verme şansın yok bence. Ki yaptıklarının doğru olduğunu asla söylemiyorum. Güneşe belli saatte çıkarılmaz ama çıkarılması gerekir. Güneş görmeden olmaz. D vitamini sonuçta. Benim abim bembeyazdı doktor bu çocuğu güneşemi çıkartıyorsunuz derdi. Ki çıkartmıyorlarmış gerçekten. Ve sürekli hasta olurdu. Hala bile öyle.Ve köpüklü zaten bırakılmaz o ap ayrı bir mevzu. Heralde güzel koku kalsın diye yapıyorlar :[ ama ben hiç bir anneye karışılmasından yana değilim. Her anne kendi doğrusuna göre yetiştirir. ki siz dışkapının baya dış mandalısınız. Sonuçta hasta olsa onlar üzülücek akıllanıcak.zamanlada öğrenirler.

hayır ne alaka anlamadım güneş tam tersine iyidir vitamindir çocuklar ve hepimiz için ama köpüklü suda banyo yaptırıp durulamamak neyin kafası acaba..

Annesi en doğrusunu bilir kendine göre ..hergün güneşe çıkıyoruz belli saatlerde bu ayrı mesele ama işime asla karisilmasindan hoslanmam hala teyze de olsa çocuk benim çocuğum benim dogrularim kurallarim. .

Seni neden ilgilendirdiğini anlamadım. İnsanların kendi çocuğu senim müdahale etmeyi bırak akıl verme şansın yok bence. Ki yaptıklarının doğru olduğunu asla söylemiyorum. Güneşe belli saatte çıkarılmaz ama çıkarılması gerekir. Güneş görmeden olmaz. D vitamini sonuçta. Benim abim bembeyazdı doktor bu çocuğu güneşemi çıkartıyorsunuz derdi. Ki çıkartmıyorlarmış gerçekten. Ve sürekli hasta olurdu. Hala bile öyle.Ve köpüklü zaten bırakılmaz o ap ayrı bir mevzu. Heralde güzel koku kalsın diye yapıyorlar :[ ama ben hiç bir anneye karışılmasından yana değilim. Her anne kendi doğrusuna göre yetiştirir. ki siz dışkapının baya dış mandalısınız. Sonuçta hasta olsa onlar üzülücek akıllanıcak.zamanlada öğrenirler.
Yeğeni olduğu için ilgilendiriyordur.

Her çocuğa güneş iyi gelmiyor olabilir.

Ben çıkamazdım mesela, hala çıkamam.

Belki bir rahatsızlığı vardır bilmediğiniz.

Köpüklü suyun içinde yeterince durulandığını düşünmüşlerdir, çıkarmışlardır.

Peki neden bunları düşündünüz ki bu kadar

Ben de onu merak ettim

Benim karıştığımı nereden çıkardınız? Hiç bir şey demedim, etrafımda böyle görmediğim için merak edip sordum belki yeniler böyle yapıyordur diye.

evleri güneş alıyor, sabah güneşi bence iyi olurdu. Panjurlar kapalı hep ben bile daraldım.

Bebegim 5 aylik , hergun gunese cikariyorum ve kesinlikle köpüklü birakmam kimyasal sonucta
Ama hicbir anneye karisilmaz , sizde karismayin bence

bunların doğru olup olmadığına burdaki kadınların deneyimleriyle mi karar vereceksiniz? burda 3 aylık bebeğini cicibebeli inek sütüyle besleyen de var... neyse
uzman doktora danışın.

D vitamini sadece güneşten alınır.
Bebeklerin akan suda yıkanmaları gerektiğini söylüyor uzmanlar.idrar yolları için uygun değilmiş küvet suyu.
Durulanmalı bolca kimyasal sonuçta

Çocuğu olmayan biri olarak merakımdan sordum. İlginç geldi sadece.

Onlara karıştığımı, karışacağımı nereden çıkardınız?

Yok artik gercekten var mi :oha::oha:

evet sütü yetmiyormuş inek sütü veriyormuş, zayıf olduğu için de içine cicibebe kattım kilo aldı diye anlatıyordu :olamaz:
belki ciddidir belki trolldür, ama neticede her tip insan var burda, o yüzden genel olarak sağlık sorularının burda sorulup cevaplarının ciddiye alınmasını anlayamıyorum.
belki pislik olsun diye doğrusunu bildiğim halde yanlışını söyleyeceğim değil mi, hiç tanımadığın birine bu konularda güvenilmez ki :kahve:

evet sütü yetmiyormuş inek sütü veriyormuş, zayıf olduğu için de içine cicibebe kattım kilo aldı diye anlatıyordu :olamaz:
belki ciddidir belki trolldür, ama neticede her tip insan var burda, o yüzden genel olarak sağlık sorularının burda sorulup cevaplarının ciddiye alınmasını anlayamıyorum.
belki pislik olsun diye doğrusunu bildiğim halde yanlışını söyleyeceğim değil mi, hiç tanımadığın birine bu konularda güvenilmez ki :kahve:
Saglik sorunu konusunda haklisiniz ama insallah 3 aylik bebege inek sutu ve cici bebe vermemistir
Ay burayi okudukca elalemin cocuguna uzulmekten hasta olucam artik yaa

Vallahi merakımdan soruyorum;

Dışarı çıkarırken hava ruzgarlı ve soğuksa üstüne bi şey ortmuyor musunuz?

Anası dahil hepimizde hırka var çocuk kısa kollu, ustu açık arabasında...

Şimdiden diyin karışmıyorum, merak ediyorum anası uşuyor çocuk uşumuyor mu?

Back
X