- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 31
- Konu Sahibi Konsantreniz
-
İri denilip zayıf doğan bebek olayını duymuştum. Çok sağol kuzum.Sadece boyu kendi haftasıyla uyumlu gidiyor.diğer tüm ölçümler 2 hafta önde.ama 4 kilo denip 2.700 doganlarda var %100 değil tutmayabiliyor bence ölçümler . haziran ayında doğum yapan bir arkadaşım da bizim gibiydi 41. haftasında 3.250 kilo bir bebeği oldu.önde gidiyor diye erken doğacak manası taşımıyor sadece kilo olarak iri bir bebek olma ihtimali var
Benimki de 19+3 iken kafası 20+1 di. Şaşırdım :) duyuyordum başıma geldi. Sağlıkla doğarlar inşallahCanım bende şuan 29+4 ama ultrasona gore 31+5 olmuşiyi biseydir heralde arkadaşımın bebegide 2 hafta öndeydi doğdu maşallah çok sağlıklı.
Aminn cnm inşallah sağlıkla hayirlisiyla kucagimiza alalım İnşallah.ben doktora sormuştum normal demişti olabilir böyle fark demiştiBenimki de 19+3 iken kafası 20+1 di. Şaşırdım :) duyuyordum başıma geldi. Sağlıkla doğarlar inşallah
Aminn cnm inşallah sağlıkla hayirlisiyla kucagimiza alalım İnşallah.ben doktora sormuştum normal demişti olabilir böyle fark demiştikorkma yani
Benim de kız canımcinsiyet ne bu arada benim kız hayirlsiyla
Aminnnnn inşallahhhHadi hayırlısıcimcimelerimiz sağlıkla gelsin inşallah
Benimde 2.oglumda başına öyle 2 hafta onde gidiyor demişlerdi çok korkmuştum ağlamıştım ama doktor normal olabilir bi sıkıntı gözükmüyor dediği halde böyle üzülmüştüm...olabiliyo yani canım sonra doğdu oğlum hemen kafasına baktım yani gözle görülür bir kocamaaann lik yoktuKızlar bu bi avantaj mı? Doktorunuz bu konuyla ilgili bişey diyor mu? Ya da başı bir hafta önden giden bebeği olan varmı?
Bende ondan korktum büyük olur falan diye. Eşimin kafası doğduğunda büyükmüş. Ya babasına çekerse diye. İyi bari haytım içim rahatladıBenimde 2.oglumda başına öyle 2 hafta onde gidiyor demişlerdi çok korkmuştum ağlamıştım ama doktor normal olabilir bi sıkıntı gözükmüyor dediği halde böyle üzülmüştüm...olabiliyo yani canım sonra doğdu oğlum hemen kafasına baktım yani gözle görülür bir kocamaaann lik yoktu
Benimde 2.oglumda başına öyle 2 hafta onde gidiyor demişlerdi çok korkmuştum ağlamıştım ama doktor normal olabilir bi sıkıntı gözükmüyor dediği halde böyle üzülmüştüm...olabiliyo yani canım sonra doğdu oğlum hemen kafasına baktım yani gözle görülür bir kocamaaann lik yoktu
Bende ondan korktum büyük olur falan diye. Eşimin kafası doğduğunda büyükmüş. Ya babasına çekerse diye. İyi bari haytım içim rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?