Bebeği olduğu haftadan önde olanlar

Konsantreniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
1.466
501
123
31
Kızlar bu bi avantaj mı? Doktorunuz bu konuyla ilgili bişey diyor mu? Ya da başı bir hafta önden giden bebeği olan varmı?

Sadece boyu kendi haftasıyla uyumlu gidiyor.diğer tüm ölçümler 2 hafta önde.ama 4 kilo denip 2.700 doganlarda var %100 değil tutmayabiliyor bence ölçümler . haziran ayında doğum yapan bir arkadaşım da bizim gibiydi 41. haftasında 3.250 kilo bir bebeği oldu.önde gidiyor diye erken doğacak manası taşımıyor sadece kilo olarak iri bir bebek olma ihtimali var

Canım bende şuan 29+4 ama ultrasona gore 31+5 olmuş iyi biseydir heralde arkadaşımın bebegide 2 hafta öndeydi doğdu maşallah çok sağlıklı.

İri denilip zayıf doğan bebek olayını duymuştum. Çok sağol kuzum.

Canım bende şuan 29+4 ama ultrasona gore 31+5 olmuş iyi biseydir heralde arkadaşımın bebegide 2 hafta öndeydi doğdu maşallah çok sağlıklı.
Benimki de 19+3 iken kafası 20+1 di. Şaşırdım :) duyuyordum başıma geldi. Sağlıkla doğarlar inşallah

Benimde 3 hafta onden gidiyo tahmini doğum 18 ocak ama doktorum bebek ocak ayını beklemez aralık sonuna hazırlıklı ol dedi saskinlikta var sabırsızlıkta böyle durumu olup gününden once normal doğum yapanlarda varmış rabbim sagsalim kizlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah 2 hafta önce kontrole gittiğimde kızım yaklaşık 2 kiloydu

Kızlar bu bi avantaj mı? Doktorunuz bu konuyla ilgili bişey diyor mu? Ya da başı bir hafta önden giden bebeği olan varmı?
Benimde 2.oglumda başına öyle 2 hafta onde gidiyor demişlerdi çok korkmuştum ağlamıştım ama doktor normal olabilir bi sıkıntı gözükmüyor dediği halde böyle üzülmüştüm...olabiliyo yani canım sonra doğdu oğlum hemen kafasına baktım yani gözle görülür bir kocamaaann lik yoktu

Bende ondan korktum büyük olur falan diye. Eşimin kafası doğduğunda büyükmüş. Ya babasına çekerse diye. İyi bari haytım içim rahatladı

Bende ondan korktum büyük olur falan diye. Eşimin kafası doğduğunda büyükmüş. Ya babasına çekerse diye. İyi bari haytım içim rahatladı

İkinizde kıyamam ya çok tatlısınozzzz

Benmkide öndeymiş cnm kilo olarak 5 boy olarak 10 gün. Bizim eşimle boylarımz uzun genetiktir muhtemelen ama 54 cm doğması olası dedi :)

Bizde 12. haftada gittik doktor 1 hafta önden gidiyo dedi erken döllenme olmus sanirim erken yumurtladin dedi bende akintimi takip etmistim, adetten 5-6 gün sonra yumurtladim sanirim dedim o halde normal oldugunu söyledi yani bebegin döllenme zamaniyla yumurtlamayla alakali o. Bu arada dogum tarihini bi hafta öne cekmis olduk B Bileran sende bence bi doktoruna sor onu. Bu arada 6 haftalikken gittigimde kendi doktorumda 2 gün önde gidiyodu baska doktora gittik 8. haftada oda tam haftasiyla uyumlu dedi gecen ay yine kendi doktoruma gidince bi hafta büyük cikti kafamda karisti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…