bebegi ölüme terk etmek...

Almanyada1turkkizi

AyLiN
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
696
192
23
Almanya
Bu nasil birseydir aklima geldikce deli oluyorum
bir insan yavrusuna bunu yapamaz
hayvan bile yapmaz...

Sen nasil iki aylik bir yavruyu 9 gun evde tek basina birakip ta tatile gidersin be kadin!!

Bir de eve geldigin de olü yavruyu beslemeye calismis.
O bebe bagira bagira oldü gitti
Susadi,acikti,usüdü,alti doldu o zaman neredeydin de òlunce bebeye mama vermeye geldin.
Bu cinayet cinayet...
Allah a isyan etmek istemiyorum ama elim de degil kahroluyorum....

hayvan bile yapmaz...

Sen nasil iki aylik bir yavruyu 9 gun evde tek basina birakip ta tatile gidersin be kadin!!

Susadi,acikti,usüdü,alti doldu o zaman neredeydin de òlunce bebeye mama vermeye geldin.
Bu cinayet cinayet...

allah ıslah etsin, insanın içi parçalanıyor, yasak ilişkidenmiş, polisle yatmış kadın öğretmenmiş , bence önce öldürdü yastıkla felan öyle gitti adi kadın, kimse ses felan duymamış , adli tıp raporunda çıkar zaten, bayramın ilk günü kokmaya başlamış , büyük ihtimal önce öldü yavrucak :47:

Son düzenleme:
O da nedir yahu konu ne valla anlatsana.ayyy icim bi tuhaf oldu

internet haberinden okuyabilirsiniz, öğretmen yalnız yaşayan bi bayan çevik kuvvet polisiyle yatmış çocuğu olmuş onuda evde bırakmış tatile gitmiş, döndüğünde çocuk güya açlıktan ölmüş, ama komşular + kapıcı hiç ses duymadık burdaykende demişler.

akli dengesi yerinde olan biri bu şekilde davranmaz...

Allah ıslah etsin,tüylerim diken diken oldu..konuyu bilmiyorum ama bu kadarını okumam bile inanılmaz üzdü beni...

hayvan bile yapmaz...

Bu cinayet cinayet...
http://www.kadinlarkulubu.com/turki...dani/659900-golcukte-dehset.html#post32334327
lütfen şekerim kopya çekmeyelim bu konuyu ben senden önce açtım bir de bu sayfaya bak konu tekrarı gibi olmuş seninki

Adamlarla yatip kalkip hamile kalirken akillari gayet iyi..
Ama boyle seylerde akli dengeleri yok!!!!
Ceza da almaz simdi

Aslinda icim okadar rahat ki
Biliyorum ki boyle caniler
obur tarafta oyle bedeller odiyecekler ki....

Olamaz ya olamaz.biktim.ne isterler sabi subyandan.bakmican madem git bi yuvanin kapisina birak.
Biz yavrularimizi uyurken bile yanliz birakmiyoruz su olanlara bak.

kesinlikle kadın deli olmalı başka bir açıklaması olamaz...normal bir insan en azından bir yere bırakır yaşaamasına izin verir,insan bir bitkisini bile komşuya emanet ediyor,anahtar bırakıyor sulasın da ölmesin diye bu kadın neyin kafasındaaymış.hem 34 yaşındaa hem de öğretmen...kendi çocuğuna bunu yapan iyi başkalarına bir şey yaapmamış...

haberi az önce okudum okumaz olaydım
gözyaşlarımı tutamadım,anne değilim 5 aylık halayım ama bu vahşete kim olsa dayanamz zaten...
kimseye lanet okumam lanet olsun,bela okumam belasını versin....en beter işkencelere maruz kalsın içerde....

Bu kadının ruh sağlığı bozuk % 100. Biz bırak evladı kardeşlerimizi iki dk yalnız bıraksak merak ediyoruz
Kaldı ki normal bir insan yavrusunu bırakıp gidecek
Muhtemelen gayrı meşru bebeği ailesi bilmiyordu götüremedi
Ne denir bilmiyorum gerçekten

internet haberinden okuyabilirsiniz, öğretmen yalnız yaşayan bi bayan çevik kuvvet polisiyle yatmış çocuğu olmuş onuda evde bırakmış tatile gitmiş, döndüğünde çocuk güya açlıktan ölmüş, ama komşular + kapıcı hiç ses duymadık burdaykende demişler.

ALLAHINDAN bulsun vicdansiz pislik...

okudum bu haberi okumaz olaydım...
bu kadar pislik bi varlık anne olamaz zaten...
kendisinide aç susuz bırakmak lazım...

Akil var mantik var bide gelmis mama vermeye calismis cocuga doyurup gittim demis yahu hangi vicdana sigar bu,
nasil rahat ettin resimlerine bakarsan saclar yapili giyim kusam yerinde belliki rahat rahat gezmis dolanmis vicdansiz..

gayrımeşru değil tecavüzden olsa insan evladına bunu yapmaz
Allah cezasını versin pislik kadın:47::47::47:

Back
X