bebegi ölüme terk etmek...

Katile kızarken katil olmamak elde değil :47: Anne karnında kürtaj olmasın diye doktorlarla takip ettiğiniz anne ve bebeği doğunca da etseydiniz 2 aylık bebek açlıktan ölmeyecekti. Anneye yeterince bela okudukta babayı neden tartışmıyoruz cevik kuvvet polisi olduğu içinmi.? bunun cezası müebbet hatta idam ya...!!!

Seni anne yapan o adami da, seni yetistiren aileni de o dip boyani yapan kuafore kadar bulup, delice dovmek istiyorum

Arkadaşlar lütfen konuyu tam bilmeden, kişileri tanımadan çok büyük konuşmayalım.

Tabi ki benim de ilk tepkim bu nasıl bir canilik, nasıl bir anne bunu yapar oluyor, ama postpartum diye bir gerçekte var. Doğum sonrası ağır bir deprasyon geçiren kadınlar oluyor. Çok ciddi bir psikolojik rahatsızlık, Amerika'da bir kadın 4 çocuğunu arabaya bindirip, sonra da aracını göle sürmüştü bir keresinde...

Bizim kültürümüzde yeni doğum yapan kadını 40 gün yanlız bırakmazlar; bence bunun altında böyle bir neden var. Yeni anneye destek olmak, gözlem yapmak lazım, ruh hali açısından.

Kimi bulamaz kimi de kıymetini bilemez. Bu da öyle işte. Allah peydahlayanı da meydana getirip bakmayanı da bilip susanı da ıslah eylesin...

Rabbim büyük yaa..
isteyene vermez bölelerine verir..
bu sınav dünyasında evlat sahibi olamamak ne kedar kötü..bunu böle insanlar bilemez..
bu insan bile değilki hayvan desen ona bile hakaret olurrr:47::47:

Ben inanmiyorum depresyonmus,akli dengesi bozukmus falan,ozaman gidip kendisini öldürsün,o yavruyu bi kapiya camiye yurt önune birakabilirdi ..
Kendi de ne b*k yerse yesedi,daha uzun tatillere ciksaydi!!!!
Psikolojisi bozukmus pehhh
her turlu boku yerken psikolojiler gayet iyi,
Allahin belasi!!!!

Yıllardır bebek hasretiyle yanıp tutuşan o kadar çok insan var ki.
Onlar sadece bir bebeğin ağlamasına,kokusuna,gülüşüne hasretken...
Bu kadın hangi akılla dokuz gün boyunca o küçücük bebeği evde bırakıyor ya.
Hiç mi aklına gelmez bebek bu ya bakıma sevgiye ilgiye muhtaç bir bebek bu.
Allah akıl fikir versin yazık çok üzüldüm bebeğe.
İnsanın kanı donuyor resmen bu haberde içim parçalandı resmen.

Simdi bir haberde okudum...
Hanimefendi evlenip bosanmis ailesi yeni evlenmesine karsiymis sevgilisiyle beraber olmusta bebegi dogurup dogurmamakta kararsizmista dogurmus filan ailenin haberi yok uzun suredir gitmemis yanlarina bayramdada az kalip geri donerim demiste giderken bebege 2 biberon mama yedirmis donene kadar aglar aglar uyur diye dusunmus bu zekayla nasil ogretmen olduysa.. ölecegini hic dusunmemis geri geldigindede hemen mama yapmis yedirmeye calismis bebek hareketsiz kalincada doktora goturmus :43:

Ben bazen diyorum ki Allah korusun birden ölsem kızım ağlar ağlar durur,mahvolur eşim eve gelene kadar diye geçiriyorum içimden.Psikolojisi bile kötü ya :( Allahım...Ben elimde olmayan ölüm gibi bir olaydan ötürü bile böyle düşünüp üzülürken,hangi akıl mantık buna bile bile sebebiyet verir...Allahım korusun böyle insanlardan bizleri....

özellikle böyle konuları duyunca isyan etmemek için dua ediyorum böyle haketmeyen yaratıklara allahım neden evlat veriyor diye sinirlerim bozuluyor biz okadar istiyoruz olmuyor çocugumz daha olmadan hayaller kuruyorm başkasınn çocuguna merhamet ediyorz böyle vicdandan yoksun pisliklere ne olur evlat verme rabbim

Sinirden gözlerim dolup taşıyor..
Tırnak diplerim kaşınıyor..
Tanrım böyle hayvanları öldürmek olduğunu söyle yaratılışımın amacının..
Senin bağrında yanmaya gayet hazırım çayır çayırr..
Katil olmak istiyor her yanım!!!
:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

Ben evladım olsa gözümden sakınırım onu.Allah a isyan değil bu eğer ileri gidiyorsAm Rabbim affetsin ama böylelerine bebek veriyor ben aylardır hastane kapılarında yaşıyorum, ilaçlar tedaviler ama bebeğim bir türlü gelmiyor. Allah'ım hikmetinden suAl olunmaz vardır bir hayrın yine. Bana da en kısa zamanda bebeğimi gönder.

Amiiin, Allahım versin inşaallah.

özellikle böyle konuları duyunca isyan etmemek için dua ediyorum böyle haketmeyen yaratıklara allahım neden evlat veriyor diye sinirlerim bozuluyor biz okadar istiyoruz olmuyor çocugumz daha olmadan hayaller kuruyorm başkasınn çocuguna merhamet ediyorz böyle vicdandan yoksun pisliklere ne olur evlat verme rabbim

amin.. allah evladı da hak edene versin.

Bir de diyor ki "evden çıkmadan önce 2 koca biberon süt verdim, uyur bir şey olmaz diye düşündüm".. Sanki muhabbet kuşundan bahsediyor akılsız..

Muhtemelen akli dengesi bozuk raporu alınır, bir şey de olmaz o kadına. İşinden olur en fazla.

Back
X