N
newlife
Ziyaretçi
- Konu Sahibi newlife
-
Arkadaşlar bebeğinizin gözleri doğduğunda ne renkti acaba?
Benim gözlerim mavi..çocuğun gözleri şimdilik 8 günlük olduğundan gri-lacivert..Açılıp mavi olma ihtimali varmı diye soruyorum..yoksa renkli gözlü olucak bebeklerin gözleri doğduğunda dahamı açık oluyo?
canım benim kızımın göz rengi doğduğunda lacivertdi.sonra açıla açıla deniz rengi oldu.masmavi.benim gözümde yeşil mavi.benim gözlerimde ilk doğduğumda lacivertmiş.doğduğunda koyu renkse sonra açılıyor.eger açıksa koyulaşıyor ve mavilikten eser kalmıyor.a.s.a.s.
oglum 5.5 aylık ve hala goz rengını anlayamadık.ne lacıvert ne yesıl ne kahve.bugun doltora sordum bu cocugun goz rengı ne zaman bellı olacak dıye artık degısmez dedı.pekı ne renk dıye sordum doktorda anlayamadı.bende merakla beklıyorum sonuc ne olacak dıye
oglum 5.5 aylık ve hala goz rengını anlayamadık.ne lacıvert ne yesıl ne kahve.bugun doltora sordum bu cocugun goz rengı ne zaman bellı olacak dıye artık degısmez dedı.pekı ne renk dıye sordum doktorda anlayamadı.bende merakla beklıyorum sonuc ne olacak dıye
bizdede durum bundan ibaret yeşile daha çok kaçıyo hala annlıyabilmiş deilim
bizim de aynı.lacivert gibiydi doğduğunda süt alası dedi bi ark.
5 aylık olduk,koyu yeşil gibi,bazen açılıyor gibi geliyor,bakalım,benm açık yeşil,ben de taaa babaın nenesinden almışım,başka yok sülalede,eşim tarafında ela lar var.
Benim baba tarafım komple mavi ve yeşil,daha 8 günlük bebişim..İnşallah mavi olur çünkü Asyamın göz ve kulak yapısı hariç geri kalan herşeyi babasına benziyo :) gözleri bari bana çeker inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?