sabah uyandığımızda dilinin yarısından aşağı mosmordu hatta siyaha dönüktüAtak derken tam olarak nasıl bir atak?
Amiiiinnn ya ne yediğimi içtiğimi uykumu hiç bişey bilmiyorum düzenin bile kalmadı peşinden koşmaktanValla çok sıkıntılı bi durum sanırım. Ust komşumu çok seviyorum benle yaşıt ve kafa dengi bi bayan ama gel gorki 6 yaşındaki oğlu aşırı hiperaktif ve aşırı yaramaz. Sırf oğlundan duyduğum rahatsızlık sebebiyle komşumla tum ilişkimi kestim... Rabbim sizede yardım etsin bi çaresi var mı bu durumun hiç bilmiyorum.
doktor bişy onermedi mi. Ne yapılabilir bu durumda acaba.Amiiiinnn ya ne yediğimi içtiğimi uykumu hiç bişey bilmiyorum düzenin bile kalmadı peşinden koşmaktan
Bunun hiperaktivite ile ilgisi var mıymış? Dr nasıl bir açıklama getiriyo bu dil morarmasına ve uyku durumuna, ben olsam başka bi doktora götürürdüm, geçmiş olsunsabah uyandığımızda dilinin yarısından aşağı mosmordu hatta siyaha dönüktü
Ara ara uykusunda kasılmalar sıçramalar da oluyor
Evet bende başka doktora götürdüm yeniden perşembe günü eeg çekilcek o eeg ye baktı kabul etmedi öbür doktor bebeklikteki olan sıçramalr sizde uzun sürmüş kalmış dedi sadece dil morarmasına bi açıklama yapmadı eegniz temiz sadece beyni çok hızlı çalışıyor dedi bende pek güvenemedim aslındaBunun hiperaktivite ile ilgisi var mıymış? Dr nasıl bir açıklama getiriyo bu dil morarmasına ve uyku durumuna, ben olsam başka bi doktora götürürdüm, geçmiş olsun
Hergün dışarı çıkar çok misafir kabul etme sende gitme o zaman daha da dengesiz hale gelir dedi temmuzda kontrole çağırmıştudoktor bişy onermedi mi. Ne yapılabilir bu durumda acaba.
Emiyosa senin yediğin de alerji yaparEk gıda alamıyoruz besin alerjisi var
Evet zaten nefesi kaçana kadar ağlıyor zor susturuyorumBebeğiniz ağladığında morarıyormu? Aklıma bi komşumuz geldi de..
Alerji doktorumuz o şekilde iken gördü muayene etti alerji den değil dedi kan pıhtılaşmasına da bakıldı temiz çıktı sadece özel mama ile besliyorumDil morarmasına dolaşım bozukluğu veya alerjik reaksiyon diyo doktor sitesi
Bence hiperaktivite olmayabilir. Basit bi alerjik durum da olabilir uykuda hareketleri vücud reaksiyonu da olabilir , umarım ciddi hiçbişeyi yoktur
Canım onun epilepsisi var gerçekten zor bir durum annesi ağlatmamak için elinden geleni yapıyor :-(Evet zaten nefesi kaçana kadar ağlıyor zor susturuyorum
Yazdım ama bida yazayım EEG sonucuna göre söylenmiş bişe kendi kendimize tanı koymadık10 aylık bir bebeğe hiperaktivite tanısı nasıl konuldu ben anlayamadım açıkçası. Halk arasında çok yaramaz olan her çocuğa bu etiketi veriyoruz ama öyle değil. Hele ki sizinki çok çok küçük bir bebek. Tanı için fazlaca erken sanki.
Bizde de şüpheler en çok o yönde benim ablamda da var cnm ilk eeg de bişe çıkmadı ama inşallah ikinciside temiz çıkarCanım onun epilepsisi var gerçekten zor bir durum annesi ağlatmamak için elinden geleni yapıyor :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?