BEBEĞİ YADA ÇOCUĞU HİPERAKTİF OLAN VAR MI LÜTFEN YARDIM

Kuzenimin cocugunda var. psikolog pedagog hepsine gitti. Ilac da verdiler. Cocuk 1 dk durmuyo. Evde koltuktan koltuga atliyo kapilarin tepesine tirmaniyo. Koridorda eller ayaklar tutuna tutuna tavana cikiyo bu cocuk suan 12 yasinda dersleri iyi. Kafa zehir. Ama gel gorki arkadasi yok. Herkese zarar veriyo oyun oynamayi bilmez. Evde perde yakti ayakkabiligi kafasina dusurdu. Kuzenimi de cok yipratti.

allah yardımcısı olsun ya ben şimdiden zorlanıyorum büyüyünce napcam hiç bilmiyorum

Ablamın hiperaktif bir oğlu var. Aynı zamanda üstün zekalı. Öyle ki lQ seviyesi dahilik sınırında. Doktor şeker katkılı şeyleri aburcuburu kesinlikle yasakladı. Bu çocuk girdiği ortamlarda yadırganacak yaramaz sanılacak, ona dur yapma demek zorunda olacağın ortamlara sokup çocuğunu boğma, aktif olacağı oyunlara ortamlara yönlendir. Hiçbirimizin düşünemediği kadar hızlı düşünüyor ve karar veriyor, çok zeki dılayısıyla hiperaktivite kaçınılmaz... Demişti. Onun uyku sıkıntısı da vardı bebekken. Çok duygusal bir çocuk, çok da başarılı ama öğretmenlerinin onu anlaması zaman aldı. Çok bilinçli bir anne ol canım lütfen. Senin evladın da üstün zekalı galiba. Hepsinde de uyku sorunu ve hareket var.

Aa peki bebekken sakinleştirici filan kullandı mı ablanız
Benim kızımda hiç bişeyden korkmaz bide şimdiden o kadar hızlı ki hayret ediyoruz o hızlılığa

Merhaba, IQ testini kaç yaşında ve nerede yaptırdınız acaba?

Evet, hala var daha birçok yiyeceğin tadını bile bilmiyor.
Uyku konusunda dediğim gibi biraz gelişme var ama yaşıtlarına göre cok az uyuyor hala.
Sabah ennn gec 6 da kalkar, akşam en erken 10 da yatar nadiren o da, genelde 12-1 de yatar. Gündüz uykusunu 2 yaşında bıraktı

Aa peki bebekken sakinleştirici filan kullandı mı ablanız
Benim kızımda hiç bişeyden korkmaz bide şimdiden o kadar hızlı ki hayret ediyoruz o hızlılığa

Yok hayattım hiçbirşey kullanmadı bebeklen bu durumun farkında değildik ama ablam çok bilinçli bir anne onu çok güzel sakinleştirir, ona göre yedirip içirir, ona uygun oyuncaklar falan alırdı. Birlikte olmaktan ve oynamaktan çok hoşlandığı bir arkadaşı vardı sık sık onunla bir araya getirmeye çalışıyordu çünkü yeğenime çok iyi geliyordu. Hala onun enerjisini bastıracak herhangi bir ilaç kullanmıyor 10 yaşına geldi. Ama doktorla temas halindeler sürekli olarak.

benim kizimda11.ayin icinde cok hareketli gece cok uyanir ve ve surekli pesindeyim cok hizli evin her yerinide dagitir karistirir.disari cikardigim gunlerde evde daha guzel uyur.bol oksijen iyi geliyor ve disari gozlemledigi icin yoruluyor sanirim.mesela biraz once balkonda camasir asarken 10 yillik emelhanim cicegimi dusurup dallarini hep kirmis yapraklarini yiyordu..Allahim hepsine saglik versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…