BEBEĞİ YADA ÇOCUĞU HİPERAKTİF OLAN VAR MI LÜTFEN YARDIM

Yazdım ama bida yazayım EEG sonucuna göre söylenmiş bişe kendi kendimize tanı koymadık
Elbette siz tanı koyamazsınız :) Ben sizi değil doktorları anlayamadım. Henüz erken bir yaş. Düşüncelerimin arasına halk arasındaki durumu karıştırınca yanlış anladınız sanırım.

Hiperaktivite değilde yakın şeyler yaşadık.
Oğlum 3 aylıkken ellerini kollarını ayaklarını kasıp gözleriyle garip garip yukarı bakardı .Çok korktuk. İlk gün Hastanede sabahladık . Sonra çocuk nöroloji uzmanı Prof baktı. eeg uykuda uyanık çekildi. Yeni başlamış bir durum belki eeg de görülmeyebilir dedi. 1 hafta sonra tekrar çekildi. Sürekli yapıyordu o hareketleri.. Çok korkmuştuk. Uykuda yapmıyordu bu iyi bişeydi. Sonra Dr istenmeyen Bebek davranışları 3-4 ay dikkat edin geçer dedi. Öyle de oldu.Şükür sağlıklı sorun yok. 6 yaşında. İnşallah bebişinde basit bir durumdur atlatır.

Çok geçmiş olsun sizede inşallah bizimkide böyle birşeydir
Kızında sadece uyurken oluyor kasılmalar uyurken eli kolu devamlı sanki bişeydwn korkarmış gibi sıçrar
Uyanıkken bir tek ağlaması var birden bire başlar ve artık nefesi kaçana kadar ağlar
Uykuyla aşırı derece problemimiz var kesinlikle uyutamam artık kendi kendine uykuya karşı gelemediği zaman uyur
Deliksiz uykumuz yok
İşte bu kadar
İnşallah bizimkide büyüdükçe geçen bi durumdur

Dr o Zaman nöbet olsa uyku uyanık farketmez demişti. Her zaman her yerde gelir.Siz eğer uyku durumunda daha çok sorun yaşıyorsanız bu epilepsi olma ihtimalini azaltır bence. Zaten iyi bir uzmana götüreceksiniz . İçinizi ferah tutun. Birde bol bol dua etmeyi unutmayın .

Hiperaktif cocul yerinde diramaz cok yorucu olur ama.onlar acaip zekiler.dr sakinlestirici ilac veriyor onlara diye biliyorum

Çok teşekkür ederim

Epilepsi nöbeti geçiriyor olabilir, uykuda sıçrama rahatsızca uyuma, bir iki saniyelik dalma birer nöbet çeşididir herkeste aynı değil, dilini uykuda ısırmış olabilir , uyku problemi hiperaktifliğine bağlı kesinlikle tatlı şekerli enerji verecek yiyecekler vermeyin. Yalnız niye bu kadar erken tanı koyulmuş ki? Geçmiş olsn en güzel cevabı zaten doktorunuz verir.

O ilaç için 2 yaş sınırı var diye biliyorum ah bi görseniz kızımı hayretle izlersiniz
Kuznem.hiperakltif suan 22 yasidn ave hala yerinde duramaz.uykuda bile duramiyor kalkip geziyor uyur gezer yani.duz duvara tirmancak elinden gelse.
Melisa cayinin saki lestirici rahatlatici ozeligi var icerse gunluk bi fincan ondna icirin

Morluktan dolayı eeg ye girdik eeg yi epey inceledi doktorumuz ve beyin dalgaları çok hızlı kızın hiperaktif dedi çok teşkkür ederim

Kuznem.hiperakltif suan 22 yasidn ave hala yerinde duramaz.uykuda bile duramiyor kalkip geziyor uyur gezer yani.duz duvara tirmancak elinden gelse.
Melisa cayinin saki lestirici rahatlatici ozeligi var icerse gunluk bi fincan ondna icirin
Teşkkürler tavsiyeniz için ama kızımın alerjisi var

Teşkkürler tavsiyeniz için ama kızımın alerjisi var
Sizin ciin zor olucak ck hreketli olmasi birakin gun boyu atsin enerjinisini imkaniniz varsa parka goturun kosun ziplasin.sabir lazim ama acaip bi zekalri var onlarin normalden daha yuksek oluyor genelde yegenimde oyleydi ustun zekali oldugu anlasildi

Gecmiş olsun hic bilgim yok ama umarım önemli bi sey degildir

Oğlumda hiç uyumayan çok ağlayan bir bebekti 4 aylıkken besin alerjisi ve karaciğer rahatsızlığı olduğu anlaşıldı sonra yavas yavas düzeldi. Günde 3-4 saatten 7-8 saate cıktı uykusu ( 3 yasında şimdi) kan tahlilleri temiz mi karaciğer enzimleri normalmi? Besin alerji için iyi bir doktora gidiyormusunuz? Yanlış diyet alerjisini arttırabilir ve bu yüzden uykusuz huysuz olabilir. Mama dışında başka birşey yemiyor yazmışsınız aclıktan uyumuyor olabilir mi?

karaciğer sonuçlarımız normal besin alerjisine üniversite hastanesinde bakılıyoruz doktorumuz bilindik doktor ki aşırı memnunuz maması doyurucu bir mama epey tok tutuyor sizin çocuğunuz da çoklu gıda alerjisi mi var dı

televızyon ızlıyorsa kapatın bırde dışarı çıkarın enerjısını atsın bızım oğlanda çok haylazdır dışarı çıkarıp o tarafa bu tarafa koşturuyoruz....

televızyon ızlıyorsa kapatın bırde dışarı çıkarın enerjısını atsın bızım oğlanda çok haylazdır dışarı çıkarıp o tarafa bu tarafa koşturuyoruz....
televizyona hiç bakmıyor hergün çıkarmaya çalışıyorum

bebeğiniz nasıl hıperaktıf neler yapıyor mesela hıperaktıf tanısı oyle konulumaz gıbıme gelıyor??? ek gıda almıyor yogurt falan yemıyor mu mamayla doymuyor olabılır???

bebeğiniz nasıl hıperaktıf neler yapıyor mesela hıperaktıf tanısı oyle konulumaz gıbıme gelıyor??? ek gıda almıyor yogurt falan yemıyor mu mamayla doymuyor olabılır???
ÇOKLU GIDA ALERJİSİ olduğu için YİYEMİYOR diğer mesajlarıda okumuşsanız zaten aşırı hareketli eeg sonucu doktorumuz söyledi hareketlerine bakarak tanı koyulmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…