Bebeğim 1 yaşında ve ben tekrar hamile olduğumu öğrendim. Napacağımı şaşırdım. Nolur fikir verin yardıma ihtiyacım var

Aynı durumdayız desene. Ben de çok yoruluyrum. İşten gelnce hiç dinlenemeden kızımla oynuyrm doyruyrum temzlik yemek gerçkten zor. Kızım da bu ara memeden kesmeye çalştğm için huysuz. Bakalm inşallh allh kolaylığını da verir.

Bende kızım 8 aylıkken ikinciye hamile kaldım benimde yakınımda kimsem yoktu, ikinci hamileliğim ve doğumun çok daha kolay oldu ve sonrasında da zorlanmadım Allah kolaylığını veriyor. Şu an biri 9 yaşında biri 7,5 ve evde kavga etselerde yaşlarının yakın olmasının bir sürü avantajı da var. Dışarda birbirlerine destek oluyorlar Misal spora beraber gidiyorlar aynı okula gidiyorlar sitede oynuyorlar bana hiç ihtiyaçları olmuyor.

Ne güzelsiz büyütmüşsüniz oh. Cinsiyetleri ne acaba? Evet mutlaka avantajları olacak. İlk zamnlar nasıldı peki emzirmeyi nasıl yaptınız. Ya da emzirdiniz mi? Tuvalet banyo işlerini nasıl yaptınz çockları nasl bıraktnz?

Alismissinizdir ama ben de birseyler yazayim,bosalan sarjiniz dolsun:)
Benim cocuklarimin arasi da sizin kadar,ben onlarla zaman gecirmek icin sabirsizlaniyordum,yani aslinda hep benimleydiler fakat onlara goz kulak olarak calisiyordum,ev de de ev isleri.Sonra termosla cay alarak parka gidiyordum,onlar gezinip oynuyorlardi,bazen katılıp bazen sadece gozonunden ayirmayarak cayimi icerdim,o kadin ne kadar dertliymis oyle:)
Gözünüz korkmasin,tatliliklari saymakla bitmez,paylasimlari eşsiz oluyor.
Ana babanin buyugune en güzel hediyesi,eger buyugunde aslinda küçük oldugu unutulmazsa.
Hep derler aaa sen abisin,ablasin,hic boyle demedim,onu daha cok merkeze aldim.Birsey aldiysam once ona aldim.
Bunun etkisiyle bebekli eve g8deceksem asil büyüğe hediye düşünürüm.
Aile arkadas kardes vs paylasin,ona alsinlar hediyeleri,ya da siz hazirlayin,sana da getirmisler diye verin bebek gelince.
O küçücük tatli kalbi kirilmasin

Simdi ki cocuklar eskiler gbi ezilmez korkmayin.Eskiden olgun ve düşünceli eş dost! Annen baska bebek aldi,artik hep onu sevecekler derdi sagolsunlar

ilki sezeryanmiydi

Yaaa ne güzel yazmışsınızokurken gözlerim doldu. Çok doğru o minik kalbi kırılmasınharika bi düşünce. İnşallah ben de sizin gibi çocklarıma delirmeden yetebilirimbağırmadan sinirlenmeden onları layıkıyla büyütebilirimbenm durumumda olanlarla konuşunca cesaret geliyoherşeyi başarabilirim düşüncesiyle şarj oluyrum. Çok teşekkrler.

Delirmezsiniz korkmayin,fakat kendinize onyargilardan ve cevre algisindan bagimsiz bir bakis acisi olusturmaniz gerek.
Ornegin ne yapiyoruz,ya disarida calismak,ya evde bulasik yemek ütü vs.
Bir cocuk tatliligindan,sevincinden,kahkahasindan daha mi onemli bunlar?
Ha evet yapacagiz çünkü yapmamiz gerekiyor,fakat ilk firsatta cocugumuzun yanina atalim kendimizi,dinlenmeyi paylasimi onunla yapalim.
Bu dusunceyle sabunlu ellerimi durulayip bulasigi yarim bırakarak gelip oyunlarina karistigim cok olmusturAllah askina su berbat dunyanin en guzel taraflari onlar degil mi

Rabbim en yakın zamnda size de nasip etsn inşallah
Amin inşallah anneni düşünme anneler kolay yumuşar,sonuçta herkesin hayatı kendine.Allah kolaylığını verir dua et sen yeterki.

Kesinlikle öylene güzel ne mutlu size. Ben de hamile olmama rağmen hertürlü oyunu şebekliği yapyrum kızımaherşeyden daha kıymetliler.

Amin inşallah anneni düşünme anneler kolay yumuşar,sonuçta herkesin hayatı kendine.Allah kolaylığını verir dua et sen yeterki.
Kolay derkenbenmki zor olanlardan. 5 haftalıkken öğrendi küstü şuan 20 haftalığım sen hesap et

15 aylık kızım var ve 18 haftalık hamileyim Yazılanları okuyunca içim ferahlıyor resmenBenim tedirginliklerim öğrendiğimden beri hep duygusal yönden olmuştu. İsteyerek hamile kaldım. Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez vicdanen kendimi rahatsız hissettim. Tabi bunun büyük bir kısmı çevremin tepkisi yüzünden... Hamile bir bayanla neden olumsuz konuşulur ki. 1 düşünüyorsa 100 düşünmeye başlar öyle değil mi Çok şükür Şimdi daha iyiyim. Başka çocuklarla oynadığında o mutluluğunu görünce kardeşiyle oynadığı güldüğü günleri düşünüyorum. İnsallah kıskançlık yaşamayız. İnşallah sakin ve kolay bir bebişim olur.

Benim kızım da şimdi 15,5 aylık 16 nın içinde. Ben de 20.haftamdayım.aynjyızinşallah canım inşallah sakin bebişlerimiz olur da çok zorlanmayız. Çevre kesnlikle çok etkiliyo ister istemez. Benm bu olumsuz düşünen çevrenin başında annem olunca herşey daha da zor oldu benm için. Ama şimdi daha iyiyim alıştım şükürler olsun. Sağlıkla grlsin kuzucuklarımız mutluluğmuza mutluluk katsınlar bizi çok yormasınlar inşallah

İnşallah Benimde annemin ilk tepkisi kötüydü. Sonradan oda alıştı. Ilk kızımı tek büyüttüm doğumdan sonra 7 gün yardımcı oldular sonrası hep bende. Kii sezeryanlıydım. Şimdi de sezeryanla gelicek bebeğim. Insallah bu sefer daha çabuk toparlarım. 2 kızımlada güzelce ilgilenebilirim. Tecrübeli olan anneler ilk bebeginize ilginiz çok mu azaldi yoksa aynı devam edebildiniz mi?

Kayinvalidem de seningibi hamile kalmis calisiyomus izin bitince krese vermis. Ikisinide daha kucukken simdi aslan gibi iki oglu var muhendis. Bence cok guzel bi durum iyi degerlendir. Bundan sonra spiral takarsin daha olmaz. Kendini uzme bebek etkileniyor. Allahin hediyesi olarak gor

Ben de öyle düşünüyorum. Bu spiral işi nasıl oluyo onu bi araştrmam lazm. Mesela sezaryrndeyken o da halledilebiliyo mu acaba? Zararı var mı? Bilrn varsa yazabilir mi?

Ben de öyle düşünüyorum. Bu spiral işi nasıl oluyo onu bi araştrmam lazm. Mesela sezaryrndeyken o da halledilebiliyo mu acaba? Zararı var mı? Bilrn varsa yazabilir mi?
Bende spiral taktırmayı düşünüyorum. Çok kanama yapıyo diyenler var ama

Doktor alttan takiyor kizm 6 aylikken taktirdim kucuk bi alet hic zarari yok bnce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…