- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
Evet ya canım benimSanki hep büyüklere haksızlık etmiş gibi hissediyoruz dimi
Halbuki herşeye tamam derler ama gider yine onlara patlariz gbi birşey
Ah aj büyük olmak zor bende evin buyugum çok sknti
Ben arabayla ilgili herşeyi öğrendimHaha biz de ona bayılıyoruz
Ben optm bileEvet ya canım benimgücümüz. Onlara yetiyor işte pişmanlık da fayda etmiyor halbu ki hiç üzmez beni yardım bile eder dur bir gidip öpeyim kuzumu
Canım hiç korkma bebek bereketiyle gelir istemezsen Allah onu senden alır hiç isyan etme hem ikinci bebekler ilk bebeklere göre daha sakin oluyorlar Allah sağlık versin büyütürsün size belki de Uğur getirecekAaaa çok üzüldüm. Allah diğer evladınıza uzun sağlıklı ömürler versn.
İkinciler daha mı sakin oluyor yav o zaman benim canavar neyin nesiCanım hiç korkma bebek bereketiyle gelir istemezsen Allah onu senden alır hiç isyan etme hem ikinci bebekler ilk bebeklere göre daha sakin oluyorlar Allah sağlık versin büyütürsün size belki de Uğur getirecek
İnşallahCanım hiç korkma bebek bereketiyle gelir istemezsen Allah onu senden alır hiç isyan etme hem ikinci bebekler ilk bebeklere göre daha sakin oluyorlar Allah sağlık versin büyütürsün size belki de Uğur getirecek
Hahaahhaaİkinciler daha mı sakin oluyor yav o zaman benim canavar neyin nesi
Merhaba bebeğinizin cinsiyetini öğrendiniz mi çok merak ettim deDün akşam kızımı sitenin parkına indirdim her akşam olduğu gibi. Oynuyodk çocuklarla falaan derken bi kadın gördüm. Bankta kucağında küçük bebekle otryodu oğlu da parkta oynuyodu o da küçüktü. Dedimki aha benm durumumdaa bir anne daha. Kızım da bebeği gösterp duruyodu. Yanına gttm kızm minikle oynarken ben de sordum ikisi de sizinmi çocuğnuz diye. Evet dedi. İkincisi süprz oldu dedi. Aralarında nekadr var dedm 1,5 yaş dedi. Üstelik çalışyrum dedi. Ben de hamileyim sizin durumunuzdayım diyince şaşrdı. Sonra başladı yakınmayaaaaayyy ne kadr zormuuuşşş.. Korkutmak gibi olmasın keşke olmasaymş ölüyomş bitiyomş. Üstelik kendi oğlu daha büyük gösteryomş o zamn. Benm kız çoook minikmiiişşşş napacakmışımmm. Dedm allahım nerdeydim de konuştum. Enerjimi sömürdü kadın iki dk da
ErkekMerhaba bebeğinizin cinsiyetini öğrendiniz mi çok merak ettim de ☺
Evet canım bende hatırlıyorumErkekdeğşmezse inşallh. Siz de nisan annelerine yazyosnz değlmi hatrlyrum sizi ordan
Siznki belli mi cinsiyetiEvet canım bende hatırlıyorum
Evet ikinci kızçem geliyor nasipseSiznki belli mi cinsiyeti
Hayrlı olsun canm prensesinEvet ikinci kızçem geliyor nasipsehayırlı olsun bu arada sağlıkla gelsin oğluşun
Annemin beş çocuğu var, hepimizin arasında bir buçuk iki yaş var. Annesi yoktu, yardım edecek kimsesi olmadı. Senin için zor olacak biraz daha fazla yorulacaksin ama olan olmuş, korkma lütfen. İkisi beraber hızlı büyüyecekler. Senin için dört beş sene zorlu geçecek belki ama sonrası çok daha iyi olacak. Çocukların için de. Yaşı yakın kardeş iyidir. Umarım maddi açıdan da çok zorlanmazsiniz. Ama şöyle düşünüyorum o konuda da; maddi olarak her şeyi istediği zaman elde edebilerek büyüyen çocuk pek değer bilmiyor. Yani hiçbir şeyini eksik etmeyeyim diye uğraşmayın, ulaşamadıkları şeylerin degerini bilsinler, yokluğu bilsinler, olmadığında olmadığını bilsinler, diretmesinler. Siz onlara sevgi verdikten sonra gerisinin çok fazla bir önemi yok bence. Bu konuda (sevgi) bir deney de vardı, bulursam yazarım.Bebeğim daha 1 yaşında kız. Ona kötülük yapmışım gibi hissediyorum. Ondan bişeyler çalmışım gibi. Hamileyim tekrardan ve annemler yanımda değil. Tek başıma büyüteceğim üstelik çalışıyorum.allak bullak oldum nolur düşüncelerinizi paylaşın. Birileriyle konuşmaya ihtiyacım var.
Çok teşekkr ederm desteğiniz içinAnnemin beş çocuğu var, hepimizin arasında bir buçuk iki yaş var. Annesi yoktu, yardım edecek kimsesi olmadı. Senin için zor olacak biraz daha fazla yorulacaksin ama olan olmuş, korkma lütfen. İkisi beraber hızlı büyüyecekler. Senin için dört beş sene zorlu geçecek belki ama sonrası çok daha iyi olacak. Çocukların için de. Yaşı yakın kardeş iyidir. Umarım maddi açıdan da çok zorlanmazsiniz. Ama şöyle düşünüyorum o konuda da; maddi olarak her şeyi istediği zaman elde edebilerek büyüyen çocuk pek değer bilmiyor. Yani hiçbir şeyini eksik etmeyeyim diye uğraşmayın, ulaşamadıkları şeylerin degerini bilsinler, yokluğu bilsinler, olmadığında olmadığını bilsinler, diretmesinler. Siz onlara sevgi verdikten sonra gerisinin çok fazla bir önemi yok bence. Bu konuda (sevgi) bir deney de vardı, bulursam yazarım.
Bende teselli için bakarken postunuzu gördüm. Bende öyle 6 aylık hamileyim kızım 15 aylık şu an. 11 aylıktı kızım hamile olduğumu öğrendiğimde çok ağladım. Çok tepki gördüm ama korktuğum gibi gitmiyor. Allah kolaylığını veriyor. Hala korkularım var tahammülüm kalmadı. Çok yoruluyorum. İnşallah herşey güzel olur bizim için.Amin inşallah iyi olur ama annem dahil hiçkimse sevinmedi bu duruma hatta çok tepkililer ve ben bu yüzden kötü hissedyrum. Sanki kötü yanlş bişey yapmşm gibi. Suçlu hissedyrum hem kızıma hem herkese karşı çok salakça belki ama öyle
ahhh ya bugün bu kaçıncı,aldırma sakın bak Allah vermiş ne güzel sevin şükret,ayrıca mağdem çalışıyorsun zaten bebeğinin bir bakıcısı vardı,şimdi ikisine birden bakar.Çok korkuyorum. Planlı değil. Birden oluverdi biz de anlamadık. Hiç beklemiyorduk böyle bişey. Bebek aldırma fikri de çok korkunç geliyo ama etrafımda sürekli bunu telkin edip duruyorlar. Ağlıyorum artk napcamı bilememekten
Çok haklısın. Artık eskisi gibi düşünnyrum o şoku atlattm şükür anneme rağmen. Hala benmle küs. Allh bi kolaylık verir inşallh ikisi arkadaş gibi büyrler inşallh. Endilelerim yok mu tabiki var. Tek olduğm için. Eşim de çalşck tabi yanmda kimse olmcak ama napalım. Şükredp her zorluğuna katlancam.ahhh ya bugün bu kaçıncı,aldırma sakın bak Allah vermiş ne güzel sevin şükret,ayrıca mağdem çalışıyorsun zaten bebeğinin bir bakıcısı vardı,şimdi ikisine birden bakar.
Mübarek cuma günü rabbim bizlere de nasip etsin biz çocuk diye yanıyoruz millet kendisinden olana üzülüyor,şükret bence tadını çıkar büyür giderler
Rabbim en yakın zamnda size de nasip etsn inşallahahhh ya bugün bu kaçıncı,aldırma sakın bak Allah vermiş ne güzel sevin şükret,ayrıca mağdem çalışıyorsun zaten bebeğinin bir bakıcısı vardı,şimdi ikisine birden bakar.
Mübarek cuma günü rabbim bizlere de nasip etsin biz çocuk diye yanıyoruz millet kendisinden olana üzülüyor,şükret bence tadını çıkar büyür giderler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?