İnşallah.. Eş çok önemli böyle dönemlerde. Onların desteği olmayınca kaldırmak çok çok çok daha zor oluyor.
Evet çok şükür. Bi de evde bulabilsem adamı süper olacak
O da doğru gelince orasını burasını devire devire yatadabilirdiolsun bulduğunuz zamanlardaki yardımda biseydir
O da doğru gelince orasını burasını devire devire yatadabilirdi
O da doğru gelince orasını burasını devire devire yatadabilirdi
Bizim mevcutta bir abimiz var zaten ilk kuzumun payına hep abilik düşüyor inşallah hep beraber hasarsız atlatırızAllah sabir versin bol bol
Ben nasıl geçirdim o günleri şuan aklım almıyor
Şuan çok iyiler ama kıskançlık yok mesela aralarında çünkü tam anlamadan kardeşi geldihep abilik yapıyor kolluyor koruyor onları öyle görünce yaşadıklarını Unutuyorsun :)
Misal benimki
Yatan cook oyleeee
Üçüncü mu geliyorBizim mevcutta bir abimiz var zaten ilk kuzumun payına hep abilik düşüyor inşallah hep beraber hasarsız atlatırız
AhahhahahaMisal benimkiyaymaktan g.t felci olacak mazallah
Doğru canım 3. İki oğlandan sonra bir premsesÜçüncü mu geliyor
Ay ben mi yanlış anliyirm
Bu sabah erken kalkınca devrelerm yandı
Hee bu pup g yi kim icat ettiyse Allah bildiği gibi yapsınAhahhahaha
Ayyy çok guldum kiz
Benmki de telefona bakmaktan kor ve kicsiz
Ayyyyy ne kadar güzel yaaaaDoğru canım 3. İki oğlandan sonra bir premsessürpriz prenses
Real racing bizimkinin takıntısı araba hastası pubg Allahtan sarmadi bi de sarsa hic giremicezHee bu pup g yi kim icat ettiyse Allah bildiği gibi yapsın
Biz geçen sene 1. Sınıftık ovvv çok yorucu hele de kucakta bebekle bu yıl yine bebek olacak o yüzden büyüğe üzülüyorumAyyyyy ne kadar güzel yaaaa
İns benmde öyle premsesim olur
Su birinci sınıf hengamesini atlatayim yaoicam eğer o da erkek olursa pES edicem
Ayy senin hepsinin arası az olacak o zamanBiz geçen sene 1. Sınıftık ovvv çok yorucu hele de kucakta bebekle bu yıl yine bebek olacak o yüzden büyüğe üzülüyorum
Biz arabaları maçları bıraktık artık bu kanet pup g başladıReal racing bizimkinin takıntısı araba hastası pubg Allahtan sarmadi bi de sarsa hic giremicez
Sağol canım büyüğüm maşallahAyy senin hepsinin arası az olacak o zaman
Ben büyüğün ortaokul falan sanıyordum
Zor valla iyi delirmeler pabucum
Evimizde Digiturk olsa eminim mac kolik de olurBiz arabaları maçları bıraktık artık bu kanet pup g başladı
Sanki hep büyüklere haksızlık etmiş gibi hissediyoruz dimiSağol canım büyüğüm maşallahçok olgun sorun onda değil ki ben de ben yetişemedim ona
Haha biz de ona bayılıyoruzEvimizde Digiturk olsa eminim mac kolik de olur
Biz dmax da tamirat tadilat programı var arabaları tamir ediyorlar habire onu izliyoruz maçtan beter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?