Siz kaç aylık hamilesiniz. Benm 6 haftalıkmş. Emzirmeyi kesme sakın çünkü ben de emzryorm ve doktr devm edeblrsn dedi. Sadece sütn kalitesi düşcekmş zamnla. Bi zararı yok yani kimseye. Allh yardmcmz olsun da ikisine de gül gibi bakalım inşallah. Birinin zamanını sevgisini diğernden çalmadan inşallah. Ammiinn..Okuyunca resmen kendimi gordum. Cunku ayni durumdayim. Oglum 1 yasinda ve hamileyim. Bende emzirdigim icin ona haksizlik yaptigimi dusundum. İlk ogrenince sok oldum ama simdi alistim. İmsallah hersey iyi olacak inaniyorum.
Bende 9 haftaligim. Bana doktor hemen kes dedi. Ama ben kesmeyi dusunmuyorum. İnsallah hersey iyi olur. Zamanla duruma alisiyor insan ama. Bende ayni senin gibi sok olmustum bu kadar cabuk olmasina cunku ilki zor olmustuSiz kaç aylık hamilesiniz. Benm 6 haftalıkmş. Emzirmeyi kesme sakın çünkü ben de emzryorm ve doktr devm edeblrsn dedi. Sadece sütn kalitesi düşcekmş zamnla. Bi zararı yok yani kimseye. Allh yardmcmz olsun da ikisine de gül gibi bakalım inşallah. Birinin zamanını sevgisini diğernden çalmadan inşallah. Ammiinn..
Aynı şekilde ben de çok zorlandm ilkinde. Daha yeni yeni düzen kurmuştm herşy yoluna grmşti derken hooop hamile oldğmu öğrendm. Ne garip ya. Allah bağşlasın bebişlermizi. Neden kes demşki acaba doktorun. Düşük tehliken mi var?Bende 9 haftaligim. Bana doktor hemen kes dedi. Ama ben kesmeyi dusunmuyorum. İnsallah hersey iyi olur. Zamanla duruma alisiyor insan ama. Bende ayni senin gibi sok olmustum bu kadar cabuk olmasina cunku ilki zor olmustu
Bence de devam etmeliyiz. Benm kızım zaten hiçbişey yemk istemeyen bu konuda çok zor bi bebek. Bi de kesersem tamamen aç kalck. Hayr işin tuhafı aç kalsa da yemiyoYok aslinda yok tehlikem yada kanama yok ama doktor dusuge sebep olur demisti. Ama ben hala kesmedum. Devam etmeyi de dusunuyorum bakalim hayirlisi.
Bizde ayni yemek yemiyor. Gecen doktora goturdum 3 aydir kilo almamis. Doktor bi ilac verdi ise yaradi gibiBence de devam etmeliyiz. Benm kızım zaten hiçbişey yemk istemeyen bu konuda çok zor bi bebek. Bi de kesersem tamamen aç kalck. Hayr işin tuhafı aç kalsa da yemiyo
Brn de bugün götrdüm ay aynısı 3 aydır hiç kilo almamış şaka gibi aynıyız resmen. Kan testi idrar testi verdk yarın alcaz bakalım. Ne verdi size? Ya inşallah işe yarar da yerler biraz tükendim artık yemk yedrmeye çalşmaktan.Bizde ayni yemek yemiyor. Gecen doktora goturdum 3 aydir kilo almamis. Doktor bi ilac verdi ise yaradi gibi
Bizde test yaptirdik kansizlik cikti. Cinko ilaci verdi istahi acar dedi. Bizimki bir makarnayu seviyor birde ekmegi. Hayirlisi havalar serinleyince yerler insallahBrn de bugün götrdüm ay aynısı 3 aydır hiç kilo almamış şaka gibi aynıyız resmen. Kan testi idrar testi verdk yarın alcaz bakalım. Ne verdi size? Ya inşallah işe yarar da yerler biraz tükendim artık yemk yedrmeye çalşmaktan.
İyi yine yiyomş bşyler benmki hiçbşy yemiyo hiç. Bakalım bizmknde ne çıkacakBizde test yaptirdik kansizlik cikti. Cinko ilaci verdi istahi acar dedi. Bizimki bir makarnayu seviyor birde ekmegi. Hayirlisi havalar serinleyince yerler insallah
Aslında o sebvdği şeyler kilo yapn şeyler ama yine de almamşBizde test yaptirdik kansizlik cikti. Cinko ilaci verdi istahi acar dedi. Bizimki bir makarnayu seviyor birde ekmegi. Hayirlisi havalar serinleyince yerler insallah
Almadi azi disi cikti 1 hafta once atesi oldu. Hicbirsey yemedi tek emdi. Belki sizinde distir.Aslında o sebvdği şeyler kilo yapn şeyler ama yine de almamş
Yok ya diş olsa belli bi dönem olur sonra düzelir. Sonra yine bozulur falan. Bizimki hiçbrzaman yemedikiAlmadi azi disi cikti 1 hafta once atesi oldu. Hicbirsey yemedi tek emdi. Belki sizinde distir.
Duzelir insallahYok ya diş olsa belli bi dönem olur sonra düzelir. Sonra yine bozulur falan. Bizimki hiçbrzaman yemediki
Bende 3. Bebegime korunurken hamile kaldim 13 gün once dogum yaptim. Bende çalışıyorum ve ek olarak doktora yapıyorum ilk başta insan şoka giriyor ama sonra alışıyorsun evet zor ama imkansiz degil icini ferah tut senin zaten ikinciymis büyürler merak etme yaş farki az olunca kiskanclikta olmuyor o kadar cevreye biraz kulak tıkamak lazım.Çok korkuyorum. Planlı değil. Birden oluverdi biz de anlamadık. Hiç beklemiyorduk böyle bişey. Bebek aldırma fikri de çok korkunç geliyo ama etrafımda sürekli bunu telkin edip duruyorlar. Ağlıyorum artk napcamı bilememekten
İşte o şok kısmından hsla çıkamadık en çok da annem. O yüzden zorlanytum alışmakta. Bugün kalbinin atışını duydum. Çok acaip. Tekrar aynı fuyguları bu kadr kısa zamnda yaşamayı planlamamştm. İnşallh herşey güzel olur. Kardeşi kızıma kızım da ona iyi gelr. Bize mutluluk huzur sağlk getrrBende 3. Bebegime korunurken hamile kaldim 13 gün once dogum yaptim. Bende çalışıyorum ve ek olarak doktora yapıyorum ilk başta insan şoka giriyor ama sonra alışıyorsun evet zor ama imkansiz degil icini ferah tut senin zaten ikinciymis büyürler merak etme yaş farki az olunca kiskanclikta olmuyor o kadar cevreye biraz kulak tıkamak lazım.
Evet kardeş kesnlkle olmalı. Aradaki yaş da en az 3 olmalı. Düşüncem buydu. Gelinen duruma bakBende oğlum bir yaşındayken kızıma hamile olduğumu öğrenmiştim. Annen bunaltacağına sana destek olsa beraber bakarız diyebilse keşke... Çünkü bu senin elinde olan birşey değildi.
Kızım şimdi üç yaşında,
İlk sene zor oldu, şimdi iyi ki olmuş diyorum birbirlerine arkadaş oldular, bazen kavga olsa da çok güzel oynuyorlar. Abi bazen tam bir abi oluyor, kardeşine birşeyler öğretiyor. Doğrusu çok zorlandım ama değdiğini düşünüyorum. Evet ilgi bölünüyor ama kızınıza bir kardeş vermiş oluyorsunuz bence bu dünyadaki en güzel şeylerden biri.
Size bşy sormk istyrum bu olayı yaşamışsnz bana yardmcı olun lütfenBende oğlum bir yaşındayken kızıma hamile olduğumu öğrenmiştim. Annen bunaltacağına sana destek olsa beraber bakarız diyebilse keşke... Çünkü bu senin elinde olan birşey değildi.
Kızım şimdi üç yaşında,
İlk sene zor oldu, şimdi iyi ki olmuş diyorum birbirlerine arkadaş oldular, bazen kavga olsa da çok güzel oynuyorlar. Abi bazen tam bir abi oluyor, kardeşine birşeyler öğretiyor. Doğrusu çok zorlandım ama değdiğini düşünüyorum. Evet ilgi bölünüyor ama kızınıza bir kardeş vermiş oluyorsunuz bence bu dünyadaki en güzel şeylerden biri.
Lütfen cevapyazın. Hala daha ikinci bebeğe alışamadım ve annemler alışmama izin verck gibi durmuyolar. Hergün ağlatana kadar kötü şeyler söylüyolar. Ve bu beni ister istemez çok etkiliyo. İkisi yarım kalcklar mı nasıl yettiniz ikisine birden bunu merak ediyorum. İnanın kendmi düşünmüyrum. Yorulmsktan korktuğm için faln da değil. Tek düşüncem bebeklerim. Birine bakarken diğeri nolcak. Annem de yazık ettn bebeklere diyip durdukça uykularım kaçıyo geceleri kabusum oldu uyuyamyrum.Bende oğlum bir yaşındayken kızıma hamile olduğumu öğrenmiştim. Annen bunaltacağına sana destek olsa beraber bakarız diyebilse keşke... Çünkü bu senin elinde olan birşey değildi.
Kızım şimdi üç yaşında,
Kusura bakma ama gelip annene bir tokat atasım geldi ya olmuş artık bu bebek biraz destek olsa ne kaybeder sankiLütfen cevapyazın. Hala daha ikinci bebeğe alışamadım ve annemler alışmama izin verck gibi durmuyolar. Hergün ağlatana kadar kötü şeyler söylüyolar. Ve bu beni ister istemez çok etkiliyo. İkisi yarım kalcklar mı nasıl yettiniz ikisine birden bunu merak ediyorum. İnanın kendmi düşünmüyrum. Yorulmsktan korktuğm için faln da değil. Tek düşüncem bebeklerim. Birine bakarken diğeri nolcak. Annem de yazık ettn bebeklere diyip durdukça uykularım kaçıyo geceleri kabusum oldu uyuyamyrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?