Eş konusunda aslında şanslıyım çok şükür. Çok çalışıyo eve fszla gelemiyo ama geldiği zamnlarda hep bana destek. Onun gelmesni dört gözle beklyrum hep. Mesela bugün bütün evi o temzledi hamileyim diyr bana bşy ysptrmadı. Tuvalete varana kadr temzledi. Perde çıkardı yıkadı taktı falanEn azından kızınız büyümş artk. Altını beslemyosnz yemk yedrmyosnz emzrmyosunuz. Şükredin. Ben iki bebekle napcam acaba ikisi de emiyo olcak alt değştrcem iki kere ve büyüğüm herşeyi anlycağı için onu idare etmk daha zor olcak.
En azından kızınız büyümş artk. Altını beslemyosnz yemk yedrmyosnz emzrmyosunuz. Şükredin. Ben iki bebekle napcam acaba ikisi de emiyo olcak alt değştrcem iki kere ve büyüğüm herşeyi anlycağı için onu idare etmk daha zor olcak.
Eş konusunda aslında şanslıyım çok şükür. Çok çalışıyo eve fszla gelemiyo ama geldiği zamnlarda hep bana destek. Onun gelmesni dört gözle beklyrum hep. Mesela bugün bütün evi o temzledi hamileyim diyr bana bşy ysptrmadı. Tuvalete varana kadr temzledi. Perde çıkardı yıkadı taktı falan❤iyi ki o var. Yoksa bu ikinci bebek beni 100 kat daha düşündüreblrdi.
Nasıl yapcan diyene Allah'ım yardım eder de bir iki yıl sonra daha zor oluyor emin ol tecrübeyle sabit bende daha önce yada çok daha sonra dogursaydım dedim kızım 4 yasında oglum 3 aylık inan kızımın kıskançlık krizleri huyunun değişmesi felan başlı başına felaket daha küçükken daha kolay olur inşallahSanki ikisine birden yetemeyecekmşm gibi hissedyrum. Tek bakıyorm ailem yakınımda değil. Sorumluluk tamamen eşimle bana ait. Eşim de benden çok daha yoğun çalışıyo. Oof of allahım ne olurdu 1 2 yıl sonra olsaydı. Hayırlısı bu belki asla isyan değil ama annem dahil herkes beni çok bunalttı nasıl yapcan nasıl diye diyeee
Nasıl yapcan diyene Allah'ım yardım eder de bir iki yıl sonra daha zor oluyor emin ol tecrübeyle sabit bende daha önce yada çok daha sonra dogursaydım dedim kızım 4 yasında oglum 3 aylık inan kızımın kıskançlık krizleri huyunun değişmesi felan başlı başına felaket daha küçükken daha kolay olur inşallah
Baş edemiyorum arada sabrım taşıyor çok bağırıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum hiç durmuyor akşam üstü çocuğun kafasına emzik zincirini sarmaya çalışıyorduBende böyle düşünüyorum işte küçüklere yetişmesi yıpratıcı olabilir ama Büyük olunca kıskançlıkla baş etmesi daha zor olacak gibi.. Allah sizinde yardımcınız olsun. Sizinle aynı durumda olacağım. Çok mu zor nasıl baş ediyorsunuz?
Baş edemiyorum arada sabrım taşıyor çok bağırıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum hiç durmuyor akşam üstü çocuğun kafasına emzik zincirini sarmaya çalışıyordudun pusette tepesine çıkmaya çalıştı geçen ayda üzerine sallanan atla yıkıldı nasıl kıl payı kurtardım bilmiyorum çok sakindi benim kızım şimdi ninniyle ayakta sallanmak istiyor her dakika yanında olayım istiyor çogu zaman sinsilikle çocuğun canını yakıyor bana kızdığında göstererek yapıyor Allah'ım evlatlarımızı korusun acılarını göstermesin ama pişman oldum nerdeyse
Allah'ım hepimize yardım etsin cidden çok değişik piskoloji bende öyle bir çıldıracak oldum saldırganlaştım resmen ama geçmişti arada bir dönem oluyor kötüyü düşünmemeye çalışAllah sabır versin. Bende hormonlardan midir eşimden miçokça çıldırma noktasına geliyorum şimdiden.. doğunca nasıl olacak ne yapicam bilmiyorum. Korkuyorum yalnız olmak çok zor
Allah'ım hepimize yardım etsin cidden çok değişik piskoloji bende öyle bir çıldıracak oldum saldırganlaştım resmen ama geçmişti arada bir dönem oluyor kötüyü düşünmemeye çalış
Gerileme yaşıyor çocuğunuz kıskançlıktan dolayı. Çok zor ya gerçekten çocuk büyütmek layığıyla büuütmek çok zorBüyümüş evet ama 4 yaşında bi çocuk sonuçta ve şimdiden kıskançlık başladı. Emzik istiyor bez istiyor yemeğini benim yedirmemiistiyor ki yemekte çok problem bi cocuk.. düşünün herşeyi ogretmisim ama baştan bebek olmak istiyor.. demem o ki her türlü 2 çocuk zordur. Ama ailenizin tutumundan dolayı yanlış karar vermeyin geçici bi süre. Allah yardımcınız olsun
Allah'ım hepimize yardım etsin cidden çok değişik piskoloji bende öyle bir çıldıracak oldum saldırganlaştım resmen ama geçmişti arada bir dönem oluyor kötüyü düşünmemeye çalış
Evet böyle söyleyen de çok insanla karşılaştım. Demekki büyüdkçe kolaylaşmıyor. Ben hep öyle düşünüyodum. Aslında var ya olacağı varmş olmuş bişekilde halleilir diyip çıkmak lazm işin içinden. Ben biraz pimpirikliyim de bunı diyeblmem zaman alıyo ofNasıl yapcan diyene Allah'ım yardım eder de bir iki yıl sonra daha zor oluyor emin ol tecrübeyle sabit bende daha önce yada çok daha sonra dogursaydım dedim kızım 4 yasında oglum 3 aylık inan kızımın kıskançlık krizleri huyunun değişmesi felan başlı başına felaket daha küçükken daha kolay olur inşallah
İnşallah.. Eş çok önemli böyle dönemlerde. Onların desteği olmayınca kaldırmak çok çok çok daha zor oluyor.Olumlu düşünmeme sebep olacak bi es yok dertlerimden birisi de budur.. Allah yardımcımız olsun evet. Umarım kısa sürer bu dönemlerimiz
Allah'ım yardım etsin işlerini kolaylaştırsın inşallahEvet böyle söyleyen de çok insanla karşılaştım. Demekki büyüdkçe kolaylaşmıyor. Ben hep öyle düşünüyodum. Aslında var ya olacağı varmş olmuş bişekilde halleilir diyip çıkmak lazm işin içinden. Ben biraz pimpirikliyim de bunı diyeblmem zaman alıyo of
Çok teşekkür ederim. Hepimize kolaylık versin.Allah'ım yardım etsin işlerini kolaylaştırsın inşallah
Evet çok şükür. Bi de evde bulabilsem adamı süper olacakSizinde şanslı olduğunuz taraflar varmış bakın böyle görüp sukredin
Hiiiiii inananamıyorum yaaBaş edemiyorum arada sabrım taşıyor çok bağırıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum hiç durmuyor akşam üstü çocuğun kafasına emzik zincirini sarmaya çalışıyordudun pusette tepesine çıkmaya çalıştı geçen ayda üzerine sallanan atla yıkıldı nasıl kıl payı kurtardım bilmiyorum çok sakindi benim kızım şimdi ninniyle ayakta sallanmak istiyor her dakika yanında olayım istiyor çogu zaman sinsilikle çocuğun canını yakıyor bana kızdığında göstererek yapıyor Allah'ım evlatlarımızı korusun acılarını göstermesin ama pişman oldum nerdeyse
AmiiiinnnÖncelikle hayırlı olsunBenim çocuğum yok ama hep hayalimdeki şey yaş aralığının kısa olması hem dışarda filan görünce de çok hoşuma gider. Annemin bir lafı var ne kadar doğru bilinmez plansız gelen bebekler hep daha uysal hep daha sakin olur der inşallah sizi yormadan güzel bi süreciniz olur ve benim gibi olmayanlara da nasip eder annelik duygusunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?