- 24 Mayıs 2009
- 2.633
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az akan biberon denesen yada alıştırma bardağı
bizde de var aynı sorun canım 10 aylık benim bebeğim de. bogazına kaçırmadan bir kaşık içmişliği yok. iki gün önce yine çok kötü kaçtı boğazina korkudan içmiyor. içmeyince de kabız oluyor. ya sık sık çay kaşığıyla içiriyorum oyun oyandığı yerde yada biberona yarı yarıya üzüm suyu ve su koyup içiriyorum.
alıştırma bardağını da sevmiyo,az akan biberon var mı bi sorayım herşeyi denicem artık ..................
canım biberon emzikleri varya yavaş-orta-hızlı akış diye sen yavaş akışı al ondan zaten damla damla akıyor öyle içsin bir de başının altına yastık koyuyorsundur zaten genzine kaçmasın diye.valla benim kızım da pek sevmiyor su içmeyi ama ben elimde biberon her aklıma geldiğinde veriyorum ağzına birkaç yudum da içse iyidir.su önemli.
Bizimkinin de su ile pek arası yok, 8 aylık olduk ama ne biberon ne alıştırma bardağı hiçbişi almıyor..İlk 6 ay emdiği için bunlara alışamadı sanırım..Yemeklerin ardından çay kaşığı ile vermeye çalışıyorum, boğazına da kaçmıyor ama nedense gene de içmiyor..Tadını sevmedi galiba..Ben işten gelince sürekli emiyor gün içinde de ben olmadığım halde su içiremiyorlarmış maalesef..Bu konuda ben de kara kara düşünüyorum suyu nasıl sevdireceğim diye..
Canım sen evdeysen ve bebeğin sürekli emiyorsa ondan susamıyor olabilir neticede anne sütünün yüzden sekseni sudan oluşuyormuş..
Bize gelince ben sabah 7 de emzirip evden çıkıyorum ve akşamüstü saat 16:30 da evde oluyorum..Ama benim cadı bu kadar uzun süre emmediği halde suyu da içmiyor..Gece emmek için o kadar çok kalkıyor ki gece emdiği ile gündüz idare ediyor sanırım
bizdede var aynı sorun canım yalnız değilsin benim bebeğim 9 aylık ama ne kullandıysam suyu içmiyo görünce ağzını kapatıyo zorladımmıda ağlıyo pet şişeyle heveslensin içsin diede denedim oda olmadı 2 yudum aldırırsam mutlu oluyorum bende çok istiyorum su içmesini ama yok 1 gün su içmediği bile oluyo emiyo beni umarım düzeliryerimseniben
herşeyi denedim biberonla,kaşıkla,bardakla ama maalesef hangisiyle versem hep boğazına kaçıyor sonra da korkup bazen 2 gün bille içmiyo emiyo hala ama su çok önemli ne yapacağımı şaşırdım bebeği böyle olan var mı bi çaresi yok mu ya yemesi gayet iyi ama suyla başımız dertte
yok canım bu yıl çalışmıyorum ama ben çalışana kadar inş. içmeye başlar.rahatlattın ama beni sağol:)kaç kere kalkıyor gece benimki de çok kalkıyo -tatlicadiarzu-
bir iki kaşık pekmez ver....bak nası içiyor ardından
emmek istediği zaman önce su içir ben başlarda öyle yapıyordum
ama şimdi biberonun ucunu azıcık ağızına sıkıyorum o ağzını açıyor zaten
oyun sanıp ben sıktıkça içiyor