merhaba hanimlar
benim bir sorum var sizlere..daha yeni taze anneyim..bebegim 11 Ekim dogumlu..bebegim sürekli gece gündüz genlesiyr ve garip sesler cikariyor..nasil dese böyle ihhh diyor sürekli..ve garip bir sekilde sürekli genlesiyor..bu normalmi acaba bilginiz varmi? gecede böyle..gunduzde..doktorluk birseymi acaba?
benim bebeğim gazı olduğunda ayaklarını yukarı çekiyor önce, sonra da yay gibi geriliyor, uzatabildiği kadar uzatıyor bacaklarını. eğer böyle birşeyse belki gazı vardır. doktor bize zinco verdi. 21 günlükten beri kullanıyoruz.
Ayy cnm benimm yaa benim minnak kuzumda 6 ekim doğumlu bizdede sürekli aynı sorun var 1 haftadır dahada yoğunlaştı ağlamıyo kuzum sürekli ıkınıyo işte o seslerde ondan dolayı ama formülünü buldum yatır düz yere altını aç sadece bezi kalsın karnını ovala masaj yap bizimki pıtır pıtır çıkarıyo valla zinco kullanıyoruz bizde onunda etkisi vardır illaki ama bazı geceler uyuyamıyo emerken bile ıkınıyo geriyo kendini.. Allah kolaylık versin ama doktorunuza bi sorun gaz için bişi kullan rahatlasın yavrucak...Allahım korusun sizlere bağışlasın kuzunu
benim kızımda 17 ekim dğumlu, aynı şekilde kızarıp bozarıp ıkınıyor, bu yüzdende sanırım göbek fıtığı oldu,
sab simplex diye bir damla vermişti dr, ilk kez bugün kullandım bakalım umarım işe yarar.
benim kızımda 17 ekim dğumlu, aynı şekilde kızarıp bozarıp ıkınıyor, bu yüzdende sanırım göbek fıtığı oldu,
sab simplex diye bir damla vermişti dr, ilk kez bugün kullandım bakalım umarım işe yarar.