Bebeğim 2 hafta geriden gelişiyor ,kesesi küçük :(

MELEK_84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
116
15
118
ARKADAŞLAR MERHABA

sat a göre 8+3 günlük hamileyim ama bebişim daha 6 .haftada görünüyor kese daha 1 cm e yeni ulaştı. haftaya kalp atışları olması bekleniyor ama endişeliyim. Daha önce 2 bebeğimi kaybettim . Claxene kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. inşallah herşey yolunda gider benim gibi olup sonradan geebeliği düzene girenler yorumlarınızı bekliyorumm..şimdiden çok teşekkürler..

ARKADAŞLAR MERHABA

sat a göre 8+3 günlük hamileyim ama bebişim daha 6 .haftada görünüyor kese daha 1 cm e yeni ulaştı. haftaya kalp atışları olması bekleniyor ama endişeliyim. Daha önce 2 bebeğimi kaybettim . Claxene kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. inşallah herşey yolunda gider benim gibi olup sonradan geebeliği düzene girenler yorumlarınızı bekliyorumm..şimdiden çok teşekkürler..

hamileliğiniz hayırlı olsun,ben de ilk doktora gittiğimde sata göre 6 haftalık olması gerekirken usg ye göre 4 haftalık dedi dosyaya sat ımı usg ölcümüne göre yazmıştı.yanlış hatırlamıyorsam ikili tarama testi yaptıracağım haftada dosyadaki sata göre 2 hafta ilerie gidiyordu kendi bildğim satı söylediğimde uyumlu oldgnu gördü ve satı düzelttilr.neden ilac kullanıyorsunz.inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınz

canm ben 2 düşük yaptım çapada araştırmaya girdim orda verdiler iilacı .ve ilacı kullanmadan önce bende tereddütteydim 3 bildiğim dr a sorup kullandım hepsi mutlaka kullan dedi .

Canim takma kafani benim ikinci gebeligimbundaada ilkinde oldugu gibi geriden geliyor doktora gittigimde 10 haftalik olmasi gerekirken 8 haftalik cikti gec dollenmeymis digerindede bole olmustu sonradan girdi duzene kendini uzup bebegini strese sokma herseyden cok stres etkiler bebegini iyi dusun iyi olsun allahım yardımcn olsun...

Back
X