Bebeğim 2 hafta geriden gelişiyor ,kesesi küçük :(

MELEK_84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
116
15
118
ARKADAŞLAR MERHABA

sat a göre 8+3 günlük hamileyim ama bebişim daha 6 .haftada görünüyor kese daha 1 cm e yeni ulaştı. haftaya kalp atışları olması bekleniyor ama endişeliyim. Daha önce 2 bebeğimi kaybettim . Claxene kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. inşallah herşey yolunda gider benim gibi olup sonradan geebeliği düzene girenler yorumlarınızı bekliyorumm..şimdiden çok teşekkürler..

hamileliğiniz hayırlı olsun,ben de ilk doktora gittiğimde sata göre 6 haftalık olması gerekirken usg ye göre 4 haftalık dedi dosyaya sat ımı usg ölcümüne göre yazmıştı.yanlış hatırlamıyorsam ikili tarama testi yaptıracağım haftada dosyadaki sata göre 2 hafta ilerie gidiyordu kendi bildğim satı söylediğimde uyumlu oldgnu gördü ve satı düzelttilr.neden ilac kullanıyorsunz.inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınz

canm ben 2 düşük yaptım çapada araştırmaya girdim orda verdiler iilacı .ve ilacı kullanmadan önce bende tereddütteydim 3 bildiğim dr a sorup kullandım hepsi mutlaka kullan dedi .

Canim takma kafani benim ikinci gebeligimbundaada ilkinde oldugu gibi geriden geliyor doktora gittigimde 10 haftalik olmasi gerekirken 8 haftalik cikti gec dollenmeymis digerindede bole olmustu sonradan girdi duzene kendini uzup bebegini strese sokma herseyden cok stres etkiler bebegini iyi dusun iyi olsun allahım yardımcn olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…