Amin canım. Sanada hayırlı kandiller..sagolun kızlar soraya canım senıde opt........bugun mırac kandılı ...........mubarek ols hepımıze rabbım duaları makbul eylesın kolaylıklar versın bebeklerımıze saglıkj yuvalarımıza afıyet huzur versın ınş
öncelikle herkesin kandilini kutluyorum.
benim ikizlerde 28 haftalık doğdu. düzeltilmiş 4 ayları bitti. kızım dönme gayreti içinde ama henüz başaramadı.oğlum yüz üstü dönebiliyor ama kendini geri çeviremiyor henüz.ikiside hecelemiyor,agu gugulardayız..
ben 28 hafta annelerine şunları sormak istiyorum:
1-ek gıdaya ne zaman geçtiniz,bebeklerinize neler verdiniz?
2-ne zaman 2 numaralı mamalara geçtiniz?
3-biberon emziğini hangi aylarda hangi numara kullandınız?
4-bebeklerinizin yüzüstü döndükten sonra tekrar sırt üstü dönmesi ne kadar zaman aldı?
5-bebeğim dönmeyi keşfettiğinden beri sürekli yüzüstü uykuya dalıyor,bende her seferinde onu tekrar sırt üstü çeviriyorum,sizce doğru mu yapıyorum?
çok sorduğumun farkındayım, istediğiniz bi kaçını cevaplasanızda olur sorularım sizi yormasın:))):teytey:
2 Tane daha eklesem:kedi:
6-yoğurdu mamaylamı mayaladınız,sütlemi?
7-tarhana çorbası hangi ayda uygun,ne şekilde hazırlanmalı?a.s.
her an ayağa kalkıp yürümeye başlıycakmış gibi emekliyor. yerden çok göğe yakın:))) maaşallah
şimdi gördüm mehtap ee maşallah kuzucuğuma nasıl emekliyo bak gör sen bi hafta içinde peşinde koşsan dahi yeteşemeyueceksin yalnız bişey diycem sizin oğullarınızın saçları uzamış benim kızımda o kadar yok daha:)
ahh maşallah kuzucuğa, nasılda gidiyor atom karınca. hem berkayın hem sizin emekleriniz bunlar kutlarım, afacanın herkes gibi bende yürürkenki videosunu bekliorum tabiki. çok hareketli günler sizi bekliyor belli.:)) bu arada söylemeden geçemeyeceğim, berkaycımın videodaki bakışı sanki, ahhhhh siz burada olmayacaktınız ki, ben neler neler yapacaktım, bakışı:))))
ilk yorum benden olsun...masallah berkaya artik büyümüs delikanli olmus....diger videolarida izledim heveslendim benim kuzucumda yapsa öyle oyunlar .... yerim ben onlari ya hepsi birbirinden tatli masallah hepsine....berkay abi oldu artik gökceyi oynatir yakinda,, ögrendiklerini ona ögretir :)) bizim yolumuz uzun insallah bende görürüm bugünleri...
Kuzucuga bak sen annesini paylasamıyomuymus akıllı bıdık valla benim kızımda ben yatarken gelip pisi gibi kafasını suruyo yuzume gozume bana sevgisini gostermesi kadar mutlu eden bisi yok guclu bebislerimiz buyumus te yaramazlık yapıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?