Bebek Beslenmesi Bebegim 3. Ayına girince birden tüm iştahı kesildi. Benim gibi olan varmı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Yarenannesi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
642
666
18
30
Bebegim.3. Aynı girince tüm iştahı kesildi 2 saatte 100 içen bebek şimdi 4 buçuk aylık 3 saatte 60 ancak içiyor delirmek üzereyim acaba bu geçici bir durummu benim durumumda olupta atlatan varmı

Bebegim.3. Aynı girince tüm iştahı kesildi 2 saatte 100 içen bebek şimdi 4 buçuk aylık 3 saatte 60 ancak içiyor delirmek üzereyim acaba bu geçici bir durummu benim durumumda olupta atlatan varmı

Canim benim minikte öyle ya 3.ayı dolunca başladı isteksizlik 4 yada 5 saatte 40cc ancak içiyor zaten erken doğdu kilosuda az çok üzülüyorum ya inşallah geçici bir durumdur buarada annem evde patates nisastasi yapıyor su ve sütle karıştırıp 40cc veriyorum günde bir kere enazindan o yok tutuyor

Biz 4,5 aylığız. Bizde de 4. ayda başladı. Yalnız biz mama ile besleniyoruz. Kız bebeklerde idrar yolu enfeksiyonu çok oluyor. Bu da beslenmeyi etkiliyor. Bu olabilir. Bebek reflüsü olabilir. Bir de soğuk algınlığı burun tıkanıklığı olabilir. Biz doktora gidip konuştuk. Bize bir takım önerilerde bulundu ve ilaç verdi. Şimdi düzeldik maşallah. eskiye göre daha iyiyiz. Sizde bence doktorunuza danışın. Bir de patates boş gıda bebek sadece kilo alır beslenmez. O yüzden doktorla konuşmanız çok daha iyi olur. Açıkçası eskilerin yaptıklarına çok kulak asmayın. Eskidenmiş unla-patatesle beslemek. Ne kadar boş gıda o kadar zihin gelişimi az bebektir. Nacizane fikrim bu. Sevgiyle...

3 ayda 100 cc doyuyormuydu bebekleriniz ben daha 38 günlük bebeğim 100 veriyorum baZen 120 içiyor doymuyormu die düşünüyorum mamasa bile 2 aylık 120 cc yazıyor ben Anne sütünü 100 veriyorum gündüzleri sütüm 50 oluyor 50 de mama yapıp veriyorum benimki anne sütü aldgndanmı fazla içiyor bilmiyorum hazmı kolay ondan mama olsa 120 içerdi hazmı zor mamada çok zor üzülerek veriyorum mecburiyetten sanki bebeğimi zehirliyorum gibi boş kilo gdo dolu çocuklarımızı şişiriyor hangi anne istemezkü dolu dolu sütü olsun mama vermesin işte olmayınca olmuyor alllah yardımcınız olsun şöylede söyleyim her biberon bırakmasında gazını mecbur alacaksınız benimkide almıyordu doktor demişti hava yuttugu için miğdesi tok sanar almaz demişti oyuzden bıraktıkca gaz alıp kaldgımız yerden bidaha devam ediyoru bazen 3.4 buluyor bazende biberonu bırakmadan direk içiyor siz bıraktıgını anlamasanızda kenardan bırakıyor fark etmiyoruz boş emiyor bi deneyin bakalım miğdede yer açılıyor kaldn yerden devam ediyosunuz inşllah öyledirde düzelir

Back
X