Premature Bebekler Bebeğim 310 gün sonra evinde...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

syuzan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
207
5
116
Bursa
Merhaba Elminam sonunda evinde...Buradan bana destek olan ve dualarını esirgemeyen herkese sonsuz teşekürler...

masallah kızınaaaaaa canım........rabbım ayırmasın ..ne cokmkalmıssınız .........saglıklı bı omur dılerım

en çok sen çektin suzan ben birce35 120 gün bekledim biliyorsun
310 gün dile kolay Allah bağışladı şükürler olsun rabbime nasıl çok sevindim canım inşallah bir daha hiç ayrılmazsınız

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım. Çok sevindim. Elminamız da sonunda anneciğine kavuştu. Darısı küvezdeki yavrusunu bekleyen diğer annelere inşallah.

Canım çok ama çok sevindim.. Nasıl Elmina nın durumu? Makinalarlamı taburcu oldunuz? Herşey gönlünüzce olsun..

Merhaba canım makinaları aldık ama şimdiye kadar sadece aspirasyon cihazını kullandım şimdilik durumu iyi saturasyonları da düşmedi oksijene gerek duymuyo şimdilik.İdil nasıl iyimi?

gözünaydın..Allahım sağlıkla büyütmeyi nasibetsin başka sıkıntı göstermesin o üç yüz günü unuttursun inşallah

canim coook sevindim ,,,, basligi görünce ohhh sükürler olsun szuyanda kavustu kuzusuna dedim ..... rabbim bir daha ayirmasin canim ,,,, okadar güzel günler yasayinki o 310 gün hic yasanmamis gibi olsun...elminayi öpüyorum ,,, rabbim bizim kuzularimiza nasil güc vermis ki onlar boylarindan büyük dertleri alt edip yanimiza geldiler ... ne kadar sükretsek azdir.....

gözün aydın canım dilerim rabbim bu kdar zor geçen günleri bi daha yaşatmaz bizim bebklerimiz evlerini daha çok seviyolar hatta evden çıkmak istemiyolar elminamızda evde daha sağlıklı günler geçirecek inşallah ALLaha emanet olun

geçmişler olsun canım,
çok zor bir dönemi geride bırakmışsınız,bundan sonra çok mutlu olun inşallah...
hastanelerin derdini birtek çeken bilir...allah bir daha yaşatmasın...

başlığı görünce nasıl sevindim anlatamam.bir oh daha çektik.Allah bşr daha ayırmasın.darısı bebeğini bekleyen diğer annelere.

Merhaba kızım 26 haftalık doğdu ve 3 gun once rop amelıyatı oldu sızın bebeğinizde amelıyat oldumu neticesıyle ılgılı bılgınız var mı yardım lutfen

Kızım kuvezde preeklemsı nedenıyle erken aldılar 580 gr doğdu 4 aydır kuvezde soluk borusu gelişmemiş hortum var soluk borusunda gırtlaktan delik açılması gerekebilirmis bu konuda bilginiz var mı bebeğimi hala vermedıler şuan 1800 gr yardımcı olurmusunuz bana bıldıklerınızı paylasırmısınız

Merhaba kızım 26 haftalık doğdu ve 3 gun once rop amelıyatı oldu sızın bebeğinizde amelıyat oldumu neticesıyle ılgılı bılgınız var mı yardım lutfen

Allah yardımcınız olsun,kısa zamanda sağlıkla kucağınıza almaya nasibetsin inşallah. benim oğlumda 26 haftalık doğdu.152.gün taburcu oldu.iki gözündende rop ameliyatı oldu küvezdeyken.şükür şimdi gözleriyle ilgili bi sorunu yok.korkulacak bişey değil bu uzun süre küvezde kalan bebeklerin çoğunda gelişen bi durum

Back
X