Bebek Beslenmesi Bebegım 4 aylık sürekli kucak istiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Bebegım 4 aylık sureklı kucak ıstıyor almayınca aglıyor ne yapmalıyım

• Acill

OY: 0 0,0%
  • Toplu

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

kzn2101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
11
0
1
32
Bebegım sureklı onu kucagıma alıp oturmamı ona ılgı gostermemı ıstıyor bır saat onunla oyun oynuyorum sarkılar soyluyorum eglendırıyorum sonra yere bıraktıgımda aglamaya başlıyor ve ben ne evı temızleyebılıyorum ne de yemek yapabılıyorum sastım kaldım bebegı boyle olan var mı acıll yardım

daha çok küçük olduğu için size muhtaç hemen panik yapmayın derim. ama kendinize çokta bağımlı hale getirmemeye çalışın. yine de birden kendi başına bırakmaya çalışırsanız ters teper size küsebilir üzülebilir. onun yerine yavaş yavaş uzaklaşmaya çalışın ama 1 yaşa kadar da tek başına bırakırım oynar gibi düşünmeyin . yeğenim çalıştığı için oğluna biz bakıyoruz şu an 11 aylık ve hala tek başına 15 dk dan fazla oynamaz mızmızlanır. tek başına oynuyorsa da haylaz bir sebebi vardır mutlaka.

Tsk ederım M merwus bende acaba hep mi böyle olacak dıye korkmaya basladım cunku onun yanından ayrılamaz hale geldım
şu an rahatça hareket etmesini sağlayan kişi sizsiniz. kendi özgürce hareket etmeye başladığında size çok fazla ihtiyacı kalmayacak rahat olun. tabi bu süreçte de sabırlı olmaya çalışın zaman zaman tükenme noktasına gelebilirsiniz yine de o minik varlığın size muhtaç olduğunu unutmayın. Allah yardımcınız olsun.

Canım inan hepsi dönemsel özellikler hepsi bir süre sonra geciyo simdi kucak istiyosa al senin sevgini istiyo bazi insanlar cocuk alismasin diye almiyolar aslinda cok yanlismis tabiki kendine bagimli halede getirme su an kucuk ama 6 7 aylik olunca mama sandalyesi al onune birkac oyuncak koy sen is yaparken oda hem seni izler hem biraz bagimsizlasir

Haklısınız ya canım umarım zamanla gecer ne yapalım bende yavas yavas alıştıracam onu artık

Benim bebeğim de 4. Ayında aynı durum bende de var. Milletin bebeği yattığı yerde duruyor bizimki neden böyle diyordum demekki yanlıZ değilmişim

Benimki de öyle, ben tekerlekli sallanan yataklı mama sandalyesi aldım, ben nereye gidersem kızımıda oraya götürüyorum, böyle böyle rahatladı biraz, şimdi de mama sandalyesinde oturup yanımda duruyor.

Benim bebegimde 3 aylik surekli kucak istio bu aralar biraz televizyona alistirdim bi yarim saat cizgi film izlioda supurge tutabiliyorum yoksa uyudugunda yemek is yapiyorum supurge hep kalio sesinden dolayi. Simdi biraz rahat ettim uyurken evi topluyorum uyaninca biraz televizyon izlerken supurge okadar :) cok fazla izletmiyorum zararli diye ama baska turlude is yapamoyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…