bebeğim 5 günde bir kaka yapıyor

burcuyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2016
1
0
1
44
selam bebeğim 8 haftanın sonuna kadar günde 4-5 kere kaka yapardı. son 3 haftadır 4-5 günde bir kaka yapıyor. yaptığında kabız değil.sulu kahverengi. gaz masajı yapıyorum. ama bi çare bulamadım.önerisi olan?

selam bebeğim 8 haftanın sonuna kadar günde 4-5 kere kaka yapardı. son 3 haftadır 4-5 günde bir kaka yapıyor. yaptığında kabız değil.sulu kahverengi. gaz masajı yapıyorum. ama bi çare bulamadım.önerisi olan?
Bence buradaki önerilere göre hareket etme, herkes başka bir şey söyler, çocuğuna iyi gelmezse vakit kaybetmiş olursun. İstanbuldaysan sana benim yavrumun doktorunu önerebilirim.

anne sütü alıyorsa bu çok normal canım. benim kızımda hep böyleydi hatta 12 güne kadar yapmadığı olmuştu. 6ayda ek gıdaya geçinde düzeldi hergün yapıyo.
1 çay kaşığı zytinyağı verebilirsin

Endişelenmeyin bencede bebeğiniz huzursuz değilse 10 güne kadar normal demişti doktorumuz bizimde.Zeytinyağını poposuna sürdük bir kaç sefer yaptı.

Back
X