yeşil eger suluysa zeghirli ishaldir o bol bol su içir en yakın hastaneye götür anne sütü veriyosan korkma ama kaka yapmaması enteresan göbeginde sertlikl varmı ayaklarını kendine dogru çekiyomu başka doktora götür canım birde o baksın en azından için rahat eder rabbim şifa versin işşallah yavruna
kaka yapmalarına bıle mutlu oluyoruz annelık ıste.gozunaydın canım.internetten araştırdım biraz 10 güne kadar uzayabilir yazıyordu bende beklemeye karar verdim çünkü bir sıkıntısı yoktu keyfi yerindeydi.. yarına kadar yapmazsa götürecektim ama az önce 9. günümüzde yaptık kakamızı çok mutluyuzortalığı biraz batırdık ama olsun kızımın canı sağolsun..
Merhaba benim oğlumdada aynı sorun var sanırım. Bezinde 3 - 4 seferdir kan gibi değil hafif pembe leke var, acaba korkulacak bir durum mu. geçen doktoruna gittiğimizde söyledim. ama pek önemsemedi. tahlil de istemedi. bu gün de aynı şekilde leke gördüm. sen bu durumda ne yaptın acaba??? su vermek yeterli geliyormu??kelebek1978
Canım bılıyorsun ılk 6 ay anne sutu verılmelı.ama ben su vermıstım ıdrar mıktarı artsın dıye cunku kum dokmeye baslamıstı.bezınde pembe kana benzeyen lekeler oluyordu.sen emzırebıldıgın kadar emzır suyu emzırdıkten sonra ver.hem agızı temızlenır pamukcuk olmaz.gule gule buyut canım bebegını.
Merhaba benim oğlumdada aynı sorun var sanırım. Bezinde 3 - 4 seferdir kan gibi değil hafif pembe leke var, acaba korkulacak bir durum mu. geçen doktoruna gittiğimizde söyledim. ama pek önemsemedi. tahlil de istemedi. bu gün de aynı şekilde leke gördüm. sen bu durumda ne yaptın acaba??? su vermek yeterli geliyormu??
bebeğim bu sıralarda da iştahsız pek az emiyor. zaten mama takviyesi yapıyoruz. ne yapacağım bilmiyorum.
Teşekkür ederim. bugün ilk işim idrar tahlili yaptırmak. cünkü sabah bezinde tekrar gördüm aynı lekeyi bu seferki daha fazla. inşallah dediğin gibi bir şey yoktur. içimi rahatlatın. sana da bebişinede sağlıklı günler.canım gecmıs olsun. Ben ıdrar tahlılı vermıstım bırsey cıkmamıstı.dedıgım gıbı az sıvı aldıkları ıcın oluyor.su ıse yaramıstı bızde ve bol bol emzır canım.havalar serınleyıncede gormedım ben kırmızı lekelerı.suandada bır problemımız yok .korkulcak bır durum yok yanı.ama bır kerede olsa ıdrar tahlılı yaptır ıstersen aklın rahat eder.saglıcakla buyut bebegını.
Teşekkür ederim. bugün ilk işim idrar tahlili yaptırmak. cünkü sabah bezinde tekrar gördüm aynı lekeyi bu seferki daha fazla. inşallah dediğin gibi bir şey yoktur. içimi rahatlatın. sana da bebişinede sağlıklı günler.
kızlar bana da yardım edin lütfenkızım 3 aylık ve 9 gündür kaka yapmıyor. çiş yapıyor kötü kokulu gaz çıkarıyor ama kaka yok. dr götürmedim çünkü sadece anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal olduğunu biliyorum. ama bi türlü rahatlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?