Bebeğim 8aylik 6500 kilosu çok az geldi bana nasıl kilo aldirabilirim

Byza123

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2022
21
3
6
31
8qylik bebeğimin kilosu 6500nasil kilo aldirabilirim çok az değil mi ?

Doktoru ne diyor?
Henüz çok küçük.
Buradan bir öneri vermek doğru olmaz.
Sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah.

8qylik bebeğimin kilosu 6500nasil kilo aldirabilirim çok az değil mi ?
Doğum kilosu ne kadar cnm
Yemiyor mu
Anne sütü alıyor mu
Anne baba nasıl eğer siz ufak tefek ve zayiflasiniz çocuğunda çok kilolu olması beklenemez
Bunlar hep faktör doktorunuz bisey demiyorsa kafaya takmayin

Doktoru ne diyor?
Henüz çok küçük.
Buradan bir öneri vermek doğru olmaz.
Sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah.
Ben bir anda aaa çok az diyince 6nci aydan sonra az alıyorlar zaten dedi 2ayda 700grqm almış 6nci aydan sonra doğum kilosu 2500

İkimizde bebekken zayifmisiz eşimle , doğum kilosu 2500 anne sütü alıyor birde yemekte çok güzel yiyordu 2gundur pek yemiyor

Doğum kilosu ne kadar cnm
Yemiyor mu
Anne sütü alıyor mu
Anne baba nasıl eğer siz ufak tefek ve zayiflasiniz çocuğunda çok kilolu olması beklenemez
Bunlar hep faktör doktorunuz bisey demiyorsa kafaya takmayin
Doğum kilosu 2500 küçükken bizde zayifmisiz eşimle,Anne sütü alıyor birde yemekte güzel yiyordu 2gundur pek yemiyor yemeği güzel yediği için kilo almıştır baya diyordum 2ayda 700gram almış

Doğum kilosu 2500 küçükken bizde zayifmisiz eşimle,Anne sütü alıyor birde yemekte güzel yiyordu 2gundur pek yemiyor yemeği güzel yediği için kilo almıştır baya diyordum 2ayda 700gram almış
350 gram yapar ay başına brnce iyi benim bebeğim de iki aydır 350 gram alıyor sağlığı yerindeyse kiloya takılma benim komşumun oğlu 3 buçuk yaşında 13 kilo bir akrabamizin oğlu 7 aylik 11 kilo

5. Ayda bebeklerde doğum kg sunu 2 ye katlaması beklenir. Takip eden doktorunuz mutlaka persentil olarak da takip ediyordur. İştahsızlık ve gelişim geriliği gibi bir şeylerden şüphe ediyorsanız bir kan testi yaptırmanızı öneririm. Demir, b12 ve d yoksunluğundada bazı sıkıntılar olabiliyor.

5. Ayda bebeklerde doğum kg sunu 2 ye katlaması beklenir. Takip eden doktorunuz mutlaka persentil olarak da takip ediyordur. İştahsızlık ve gelişim geriliği gibi bir şeylerden şüphe ediyorsanız bir kan testi yaptırmanızı öneririm. Demir, b12 ve d yoksunluğundada bazı sıkıntılar olabiliyor.

Yok iştahsızlık değil de dişten dolayı 2 3 gün yemedi fazla şimdi yiyor çok şükür 🤲

350 gram yapar ay başına brnce iyi benim bebeğim de iki aydır 350 gram alıyor sağlığı yerindeyse kiloya takılma benim komşumun oğlu 3 buçuk yaşında 13 kilo bir akrabamizin oğlu 7 aylik 11 kilo
Yaa , o zaman takilmama gerek yok en azından sağlıklı ve çok hareketli 😁

Doğum kilosuna göre gayet normal bence 🙏🏻

Back
X