Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum kilosu ne kadar cnm8qylik bebeğimin kilosu 6500nasil kilo aldirabilirim çok az değil mi ?
Ben bir anda aaa çok az diyince 6nci aydan sonra az alıyorlar zaten dedi 2ayda 700grqm almış 6nci aydan sonra doğum kilosu 2500Doktoru ne diyor?
Henüz çok küçük.
Buradan bir öneri vermek doğru olmaz.
Sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah.
Doğum kilosu ne kadar cnm
Yemiyor mu
Anne sütü alıyor mu
Anne baba nasıl eğer siz ufak tefek ve zayiflasiniz çocuğunda çok kilolu olması beklenemez
Bunlar hep faktör doktorunuz bisey demiyorsa kafaya takmay
Doğum kilosu 2500 küçükken bizde zayifmisiz eşimle,Anne sütü alıyor birde yemekte güzel yiyordu 2gundur pek yemiyor yemeği güzel yediği için kilo almıştır baya diyordum 2ayda 700gram almışDoğum kilosu ne kadar cnm
Yemiyor mu
Anne sütü alıyor mu
Anne baba nasıl eğer siz ufak tefek ve zayiflasiniz çocuğunda çok kilolu olması beklenemez
Bunlar hep faktör doktorunuz bisey demiyorsa kafaya takmayin
Ben “aaa çok az” demedim demem de arkadaşım.Ben bir anda aaa çok az diyince 6nci aydan sonra az alıyorlar zaten dedi 2ayda 700grqm almış 6nci aydan sonra doğum kilosu 2500
350 gram yapar ay başına brnce iyi benim bebeğim de iki aydır 350 gram alıyor sağlığı yerindeyse kiloya takılma benim komşumun oğlu 3 buçuk yaşında 13 kilo bir akrabamizin oğlu 7 aylik 11 kiloDoğum kilosu 2500 küçükken bizde zayifmisiz eşimle,Anne sütü alıyor birde yemekte güzel yiyordu 2gundur pek yemiyor yemeği güzel yediği için kilo almıştır baya diyordum 2ayda 700gram almış
5. Ayda bebeklerde doğum kg sunu 2 ye katlaması beklenir. Takip eden doktorunuz mutlaka persentil olarak da takip ediyordur. İştahsızlık ve gelişim geriliği gibi bir şeylerden şüphe ediyorsanız bir kan testi yaptırmanızı öneririm. Demir, b12 ve d yoksunluğundada bazı sıkıntılar olabiliyor.
Yaa , o zaman takilmama gerek yok en azından sağlıklı ve çok hareketli350 gram yapar ay başına brnce iyi benim bebeğim de iki aydır 350 gram alıyor sağlığı yerindeyse kiloya takılma benim komşumun oğlu 3 buçuk yaşında 13 kilo bir akrabamizin oğlu 7 aylik 11 kilo