E esmadilek Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2012 26 0 36 İstanbul 24 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi esmadilek #1 SLM HERKESE KIZIM 9 AYLIK OLDU 6AYDIR DEVAM SUTU ALIYOR SUTUM YOK O YUZDEN EMZIREMIYORUM KIzim 9AYLIK OLDU BASKA BIRSEY YEDIREMIYORUM AGZINI ACMIYOR ZORLAYINCADA KUSUYOR ÖNERILERINIZ BELKLIYORUM
SLM HERKESE KIZIM 9 AYLIK OLDU 6AYDIR DEVAM SUTU ALIYOR SUTUM YOK O YUZDEN EMZIREMIYORUM KIzim 9AYLIK OLDU BASKA BIRSEY YEDIREMIYORUM AGZINI ACMIYOR ZORLAYINCADA KUSUYOR ÖNERILERINIZ BELKLIYORUM
mayrig Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2011 314 204 123 30 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi esmadilek #2 canım yedirdiğin devam sütüne bisküvi kır meyve ekle elma gibi sonra ayrı ayrı dene kolay gelsin...
TUENNA ''YAREN'' Kayıtlı Üye 3 Ocak 2012 515 3 116 Kayseri 30 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi esmadilek #3 mayrig .!.: canım yedirdiğin devam sütüne bisküvi kır meyve ekle elma gibi sonra ayrı ayrı dene kolay gelsin... Genişletmek için tıkla... bencede bi dene bakalım belki alır meyve suyu sık onu ver biraz inşallah alır kolaylıklar dilerim.
mayrig .!.: canım yedirdiğin devam sütüne bisküvi kır meyve ekle elma gibi sonra ayrı ayrı dene kolay gelsin... Genişletmek için tıkla... bencede bi dene bakalım belki alır meyve suyu sık onu ver biraz inşallah alır kolaylıklar dilerim.
H Hayalci Guru Kayıtlı Üye 20 Ekim 2010 377 22 318 30 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi esmadilek #4 benim bebeğimde zorlanıyor.7 aylık.ben 1-2 kaşık devam sutunden verip 1 kaşıkda ek gıda vererek yediriyorum fazla zorlamadan. sende bi dene istersen.
benim bebeğimde zorlanıyor.7 aylık.ben 1-2 kaşık devam sutunden verip 1 kaşıkda ek gıda vererek yediriyorum fazla zorlamadan. sende bi dene istersen.
E esmadilek Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2012 26 0 36 İstanbul 31 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi esmadilek #5 mayrig .!.: canım yedirdiğin devam sütüne bisküvi kır meyve ekle elma gibi sonra ayrı ayrı dene kolay gelsin... Genişletmek için tıkla... denedım daha once ama alıyor bıraz ınatcı
mayrig .!.: canım yedirdiğin devam sütüne bisküvi kır meyve ekle elma gibi sonra ayrı ayrı dene kolay gelsin... Genişletmek için tıkla... denedım daha once ama alıyor bıraz ınatcı
E esmadilek Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2012 26 0 36 İstanbul 31 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi esmadilek #6 mayrig .!.: canım yedirdiğin devam sütüne bisküvi kır meyve ekle elma gibi sonra ayrı ayrı dene kolay gelsin... Genişletmek için tıkla... denedım daha once herseyı ama almıyor bıraz ınatcı
mayrig .!.: canım yedirdiğin devam sütüne bisküvi kır meyve ekle elma gibi sonra ayrı ayrı dene kolay gelsin... Genişletmek için tıkla... denedım daha once herseyı ama almıyor bıraz ınatcı
trisina kum tanesi... Kayıtlı Üye 10 Ocak 2011 5.035 23 358 31 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi esmadilek #7 Konunuz içeriği nedeniyle uygun konu başlığına (beslenme) taşınmıştır...