İnan sütüm gitti diyen ve o sayfada verilen destek ve önerilen yöntemlerle tekrar sütü gelmeye başlayan çok anne gördüm. Sakin pes etme. Ben de çok savaş verdim emzirebileyim diye ve oradan öğrendiklerimle bunu başardım.Teşekkür ama artk emzirme gibi bi olaym olamz süt gitti şuan tek derdim beslensin mamayada razıym mecburen
İdrarına defalarca bakıldı bi kaç sefer antibiyotik kullandk geçti
Başka bi dr götürdğmzde reflü dedi 3 tane ilaç verdi kullank pek bi değişme yok bakalm tekrar gidicez inş düzelir
Benim bebeğim de çok seçici ben evolvia kullanıyorum bir dene istersen.Bu arada denediğim mamalar aptamil 1, conformil,similac, golden goat, hipp,humana.
Bu gün de sma gold aldık ve bebelac sma içmedi bebelac zorla 40cc kadar içti sma daki yoğun balık kokusunu anlayamadık. Gerçekten Bebek olsam ben bile içmem similac a tekrar döndüm 40cc kadar içiyor. Sürekli mama değiştirmek yeşilimsi kakaya sebeb olur mu acabaBenim bebeğim de çok seçici ben evolvia kullanıyorum bir dene istersen.
canım ben kaka rengi değişikliğini bir siteden kontrol ediyorum. http://bebekveben.com/fotograflarla-bebek-kakasi-turleri-ve-anlamlari/Bu gün de sma gold aldık ve bebelac sma içmedi bebelac zorla 40cc kadar içti sma daki yoğun balık kokusunu anlayamadık. Gerçekten Bebek olsam ben bile içmem similac a tekrar döndüm 40cc kadar içiyor. Sürekli mama değiştirmek yeşilimsi kakaya sebeb olur mu acaba
Ben sab simplex kullanıyorum gaz damlası olarak bize iyi geldi doktor vermişti. İye batması oturur pozisyona getirdiğin için mi acaba ? O neden olur muymuş yeşil kakaya?Narcoleptic insomniac katı gıdaya geçmiş Bebek kakası gibi biraz daha sarımsı yeşil. Aşırıda Gazı var pankreoflat verdim azıcık uyudu. Eczacı halamız var aradım iyeleri batmıştır dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?