Bebek Beslenmesi Bebeğim aç

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Gagaga

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2016
228
254
18
34
Arkadaşlar nerdeyse 4 aylık olucak bi oğlum var ve doğduğundan beri sürekli beslenme olayı beni mahvediyor.önceleri emmedi sorun yaşadık dedik hadi emmesin mama verelim yok onuda almıyor denemediğim mama yapmadığmz şaklabanlk kalmadı içsin die günlük içmesi gerekenn çeyreğini zorla uykuda yarı uykuda verioz ama artk napcamı şaşrdm artk uykudada içmio üstelik yesin die zorlarken uykuyuda alamadan uyanıor çok üzülüorm ne uykusu tam ne yemesi napmalıym artk

Facebook ta emziren anneler grubuna üye olabilirsin. Ben tüm emzirme çabalarımda onların tavsiyeleri sayesinde başarılı oldum.

Teşekkür ama artk emzirme gibi bi olaym olamz süt gitti şuan tek derdim beslensin mamayada razıym mecburen

Teşekkür ama artk emzirme gibi bi olaym olamz süt gitti şuan tek derdim beslensin mamayada razıym mecburen
İnan sütüm gitti diyen ve o sayfada verilen destek ve önerilen yöntemlerle tekrar sütü gelmeye başlayan çok anne gördüm. Sakin pes etme. Ben de çok savaş verdim emzirebileyim diye ve oradan öğrendiklerimle bunu başardım.

Bende o hatayı yaptım çocuklar belli büyüme dönemlerinde emmeyi reddediyor bnm bebeğinde 4 ayını 1 hafta gece bıraktı . Pes etme bırak qc kalsın emzirmeyi dusunuyirsan çok zor biliyorum yapabilirsen. Öyle yap. Ama mama ise zaten günlük 400-450 cc o qydaki bebege yeterse artar bile benm bebeğim şuan 7 buçuk aylık 500 cc iciyir ve gayet guzel doyuyor ek gıda diyeceksin ama tüm migdesine giren 2 yemek kaşığını geçmiyor. Kolay gelsin Allah yardımcın olsun . Zaten biz ne bebek doyurmaya nede büyütmeye muktedir iz

Bariz bi istahsizligi var ise muhtemelen bir sorunu vardır idrar yolu enfeksiyonu vs gibi. Bence dr a danışın. Çünkü genelde bebekler ilk aylarda çok sık beslenmek isterler.

İdrarına defalarca bakıldı bi kaç sefer antibiyotik kullandk geçti
Başka bi dr götürdğmzde reflü dedi 3 tane ilaç verdi kullank pek bi değişme yok bakalm tekrar gidicez inş düzelir

İdrarına defalarca bakıldı bi kaç sefer antibiyotik kullandk geçti
Başka bi dr götürdğmzde reflü dedi 3 tane ilaç verdi kullank pek bi değişme yok bakalm tekrar gidicez inş düzelir

annesi belki biberon ucunu sevmiyor dur.benim oğlumda klasik ucu reddetmişti.6. Ayda mamaya gectik.nuk marka geniş agizli olanı denedik Oğlumda sadece uyku sırasında mamasını yıyor.Bide uyku arasinda reddetse bile 5 dakika sonra tekrar deneyin taki içene kadar . Yemeyen bebek çok zor. Kolaylıklar diliyorum.

Çok biberon çok uç denedik inanın tüm mamaları denedik diyebilrm.uykuda yemesi saatlerimzi alıo iştahsz bebek geeçekden çok zormş

Humanayı denedin mi benim de iki aylık kızım var 60 cc zorla içiyor hatta hep kalıyor döküyorum benimki az da olsa humanayı içti. Bu arada hiç bir şekilde emmedi anne sütü almıyor. Sağıp verdim yinede almadı kustu. Dr sürekli mama değiştir diyor ben süt alerjisinden korkuyorum birde onun için götüreceğim dr'a belirtisi Yok ama yinede bu kadar küçük bebeklerin iştahsız olması normal değil. Su ver ben veriyorum. Çünkü kakada yapmıyor yapmayı bilmiyor fitille yada uyararak yapıyor macun gibi sarı kıvamlı yani kabız da değil. Anlamıyorum nolacak halimiz tükenmek üzereyim sinirlerim bozuldu. Bebeğime bağırdım geçen gün pisikolojim bozuldu artık.

Bu arada denediğim mamalar aptamil 1, conformil,similac, golden goat, hipp,humana.

Benim bebeğim de çok seçici ben evolvia kullanıyorum bir dene istersen.
Bu gün de sma gold aldık ve bebelac sma içmedi bebelac zorla 40cc kadar içti sma daki yoğun balık kokusunu anlayamadık. Gerçekten Bebek olsam ben bile içmem similac a tekrar döndüm 40cc kadar içiyor. Sürekli mama değiştirmek yeşilimsi kakaya sebeb olur mu acaba

Narcoleptic insomniac katı gıdaya geçmiş Bebek kakası gibi biraz daha sarımsı yeşil. Aşırıda Gazı var pankreoflat verdim azıcık uyudu. Eczacı halamız var aradım iyeleri batmıştır dedi.

Ben sab simplex kullanıyorum gaz damlası olarak bize iyi geldi doktor vermişti. İye batması oturur pozisyona getirdiğin için mi acaba ? O neden olur muymuş yeşil kakaya?

Narcoleptic insomniac canım halamız söyledi ben hiç oturtmadım ki kızımı daha iki buçuk aylık. Ama koluma yatırdığımda da çok ağlıyor yastıkla kaldırıyorum kucağıma mamayıda öyle veriyorum. Sap simplex ile metsil aynı simetikon içerikleri bile eş değer yalnız sap simplex daha pahalı içeriği metsil. Onu da denedik bilmeden bir sürü paralar döktük

Bide nette dizanteri filan bişeyler okudum yeşil kakayla ilgili iyice afalladım. Bakalım lütfedip yaparsa kaka ve yeşil olursa dr götürücem

Sma bende kullandm bizde de kaka böyle siyaha dönük yeşil olmşdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…