babyroze Guru Kayıtlı Üye 21 Nisan 2009 490 2 318 47 Bursa 2 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi babyroze #1 Bebeğim aşağıdaymış bilgisi olan varmı? ben 15 haftalık hamıleyım . .billgi verirmisiniz ne yapmam gerekır?
Bebeğim aşağıdaymış bilgisi olan varmı? ben 15 haftalık hamıleyım . .billgi verirmisiniz ne yapmam gerekır?
eftelyaaa Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2009 2.934 19 116 40 Kütahya 3 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi babyroze #2 canım bol bol dinlenmeye çalış ama korkacak birşey değil merak etme korkacak birşey olsa doktor ilaç yazardı zaten
canım bol bol dinlenmeye çalış ama korkacak birşey değil merak etme korkacak birşey olsa doktor ilaç yazardı zaten
babyroze Guru Kayıtlı Üye 21 Nisan 2009 490 2 318 47 Bursa 3 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi babyroze #3 Ama ben calısıyorum . . Çok stres yaptım . .zaten bugün tekrar kontrole gidiyorum bakalım doktor ne diycek . .Büyük ihtimal ilaç felan yazacak . . Allah inşallah sağlıkla bağışlar . . üzgünüm ((((
Ama ben calısıyorum . . Çok stres yaptım . .zaten bugün tekrar kontrole gidiyorum bakalım doktor ne diycek . .Büyük ihtimal ilaç felan yazacak . . Allah inşallah sağlıkla bağışlar . . üzgünüm ((((