Selamün aleykum hanımlar. 17 aylık bebeğim var ve geceleri 6-7 defa, gündüzleri de 10 defa emiyor. Bu durum 2 aydır devam ediyor. Gündüzleri neyse de, gece çok kötü geçiyor. Her yarım saatte, 1 saatte bir uyanıyor. Vermeyince çıldırıyor, vuruyor ve ağlıyor. Sakinleştirmeye çalıştıkça daha çok çileden çıkıyor. Belki ağlaya ağlaya uyur diyiyorum. Yarım saat ağlıyor ama uyumuyor. Sinirden ben de poposuna vurdum dün gece. Bu artık 3. Defa vuruşum. Çok çileden çıkarıyor. Lütfen yanlış anlamayın asla şiddete meyilli değilim. Ama sabaha karşı artık bende süt kalmıyor. O da kuru kuru emince ayaklarımı yere vura vura emziriyorum. Karıncalanma hissi gibi bir şey oluyor. Bunaltıyor. Az ekmekle de yetinmiyor. En az 5-10 dakika emiyor. 9 aylıktan sonra geceleri hiç emmiyordu. 1 yaşından sonra Yavaş yavaş dozu arttırdı. Ama artık abartıyor. Emiyor diye rahat olduğu için yemek de yemiyor. Çok seçici ve seçtiği şeyi de kaşık ucunda 3-4 defa yiyiyor. Çok yediği zaman bile yine çok emiyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Lütfen yardım edin. Sinirden kendimi kontrol edemiyorum. Ben yurt dışında yaşayan birisiyim. Burada emzirme danışmanları çok çok pahalı. Yoksa onlara gitmek isterdim ama