Doğuma Hazırlık bebeğim aynı yerde tekme atıyor

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dogan_75

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
261
16
318
50
Bebeğim aynı yerde beş on dakika tekme atıyor bu 3 aydır sürekli oluyor acaba ne yapıyor kordonu mu dolaşıyor ki

bende de oluyor korkmana gerek yok öyle olsa doktor bunu muhakkak fark ederdi hıçkırıyordur dedikleri gibi sanki bir küçük kalp gibi tıp tıp tıp atıyor hep aynı yerde baya uzun sürüyor sert değil çok hafif hemen hemen sadece siz anlıyorsunuz bence kesinlikle korkulacak bişey değildir korkmayın Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah :) bende alırım inş.

keyfini çıkar ...

mutluluk verir o minicik hık hık lar...ben şimdi bi tek onları özlüyorum...aynı yerden tekmelese bile artık alanı çok küçülmüştür hareket edemez fazla endişelenme bence de...

çok sağolun kızlar. öyledir inşallh. bu aralar büyüdü duramıyor hareketli maşallah.. herkese hayırlı doğumlar olsun..

Hıçkırık demiş arkadaşlar Evet hıçkırık, ben de ilk başlarda ne kadar ritmik atıyo diyodum Meğer hıçkırıyomuş bizim minik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…