- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
- Konu Sahibi bebek-bebek
Temel düşünceniz çok yanlış. Çoğunluğumuz burada “O çocuk öyle mi büyütülür? Hemen yanına yatır. Hep kucağında taşı. Tuvalete bile götür” deseydik birden fikirlerinizden vazgeçip bunu mu yapacaktınız? 2 kişi 2 ayrı doğruyu savunabilir.Konuyu açmadan önce google dan da araştırma yaptım iki kesim var ve ikisi de kendi doğrularını savunuyordu ve arada kaldım hangi düşünce doğru acaba yanlış yoldan mi ilerliyorum kk üyeleri bu konuda benim gibi mi düşünüyor yoksa tersini mi eğer yanlissam düzeltirim eksik yanimi diyerek açtım. En sevmediğim şeydir canım en doğrusu benim düşüncem demekten korkarım. Baktım ki buranın çoğu benim gıbı düşünüyor o zaman doğru olanı yapıyorum diye mutlu oldum. Umarım açıklayıcı olmuştur yeterince.![]()
Ben kızımı doğumdan beri yanımda yatırıyorum. Şuan 20 aylık. Her istediğinde kucağıma aldım. Gayet mıç mıçız yani. Gel gelelim ki çocuk çok mutlu. Çok sıcak kanlı. Bir yere gideceğim zaman anlatıyorum, daha gık demedi ben giderken. Size göre ben yanlışım. Ama çocuk doğru. Nasıl oluyor?
Çocuklar robot değil. Tek kalemden de çıkamazlar. Çocuğunu tanırsın ve ona göre hareket edersin. Her yolu dener sonuç alamazsan tecrübelilere fikir danışırsın. Sonuç almışken, “acaba düzenimi bozsam mı” demek bana inandırıcı gelmiyor.