Maşallah ya ne güzel bir annesiniz bir bebeği dürüst büyütmek kadar güzel baska bir şey var mi . Hemde ikiz ne güzel ya. Daha da ilgili ve sevgili.
Işte benim üzüldüğüm
yanında yatmiyorum diye ev işlerimi yemeğimi aksatmiyorum diye bebek bana guvenmezmis. Bağı koparmış. Bebeği çok ihmal ediyormusum
halbuki bebeğin beşiği odamızda beşik yatagimiza yapışık olacak kadar yakın.
Sonra ben ev isimi yaparken ve yemek yaparken oğlumu hep beni göreceği bir yere bırakıyorum bazen mama sandalyesinde bazen yere minder atıp bırakıyorum onunla konuşarak yapıyorum ne yapıyorsam ev işim yemegim oyunlarla geçiyor. Daha ben ne yapayım ?
Ev işi kalsın yemek kalsın . Diyorlar . Ben pis bir evde oğlumu buyutemem. Yemek yapmazsam aç kalırım enerjim düşer sutum olmaz. Zaten iyice zayifladim ;(
Size maşallah demeleri gerekirken,böyle söylüyorlarsa fesatlıktan olabilir.
Hiç aldırış etmeyin.
Kadın anne olunca, eş olmayı ihmal etsin, evi perişan olsun,kendi perişan olsun istiyorlar herhalde.
Sonra gelsin mutsuz çiftler,agrasif depresif kadınlar.
Zor durumda da olabilirdiniz o ayrı.
Ama baya kotarmışsınız takdir edilesi bence.
Ben de ikizlerimi ailelerden uzakta kendim büyüttüm kendi deyimimle perişan olmadan.
Çevremde de hep desteklediler sağolsunlar,moral verdikçe mutlu oldum.
Ne eşimle bağım azaldı ne evlatlarımla.
Tek bir aile biliyorum.onlar itiraf etti."Biz,sizi ikizlerle perişan olursunuz sandık ama yanıldık" dediler

Bazı insan zevk alıyor işte napıcaksın.
Anne olmak hem güzel ama yeterince yorucu zaten, perişan olmadık dediysek elbet zorlandık.
Çabam mükemmel insta momlar gibi olmak değil,emanetlerimize güzel bakmak sadece.
Zıvanadan çıktığımız da olmuyor değil ama güzel dikiş tutturduk bakalım gidiyoruz

Boşverin,aynen devam.