Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah gecicidirbu aylarda öyle oluyorlar merak etme
Bilmiyorum o yaslara dogru nasil olur ama su an durum buCanım bebekler belli dönemlerde babaya yada anneye düşkün olur. Sakın seni daha çok sevsin diye ipin ucunu bırakma sonra zor yakalarsın. Herşeye evet denilen bir çocuk olmasın çok zorluk yaşarsın. Ben oğluma eşimden daha çok kural öğretir disipline koyarım yani öyle askeriye gibi değil. Sınırını bilmek adına eşim kıyamaz kızamaz. Hep oyunlar oynarlar. Şuan 3.5 yaşında ve en çok benim sözümü dinler sevgisi farklı değil ama ikimizi de aynı sever. babamı daha çok seviyorum dediğinde alınamam hoşuma bile gider. Annemi daha çok seviyorum dediğinde eşim hemen karışır![]()
geçici merak etme canıminsallah gecicidir
Iyi ama yine de babasinda oldugu gibi bicirikliklar yapmiyor.Babası yokken nasıl aranız?
Ne yapayim mecbur yapiyorum bunlari. Babasi da yapiyor, onda da ciglik atiyor ama yine de bende daha fena.altını değiştirme kıyafet giydirme bu işleri biraz da baba yapsın bence.. en iyi öyle anlarsınız bu yüzden yapıp yapmadığını
Olur oyle. Biz de robot degiliz ya. Ben de uyumadigi vakitler sinirlenip hizli hizli sallamaya basliyorum. Sonra hasbinallah diyorum vicdan azabi cekiyorum. Ama insanin elinde degil bazen.Bende şu an kendime kızıyorum ilaç içmesi gerekiyordu oğlumun bir çay kaşığına ağzını açtıramadım çok sinirlendim dayanamadım bağırdım ama yüzüne karşı bağırmadım yinede çok kötü hissediyorum şu an kendimi![]()