Bebegim bana gelmiyor, hep babasina gitmek istiyor.

rosalone

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
892
320
73
38
Anneler merhaba,
bu konu coktan degisti, bebegim artik bana cok sukun, bu sefer de benden hic ayrilmiyor, cocuklar boyle demek ki.

Son düzenleme:
benim oğlumda o aylarda benden başka herkese giderdi 3-4 aydır aramız gayet iyi

Babayı az gördüğü için ozluyordur. Benim oğlum küçükken öyleydi ise başlayınca beni az görmeye başladı herkesten çok bağlandı. Şimdi 3.5 yaşında hayatının merkezindeyim.

Canım bebekler belli dönemlerde babaya yada anneye düşkün olur. Sakın seni daha çok sevsin diye ipin ucunu bırakma sonra zor yakalarsın. Herşeye evet denilen bir çocuk olmasın çok zorluk yaşarsın. Ben oğluma eşimden daha çok kural öğretir disipline koyarım yani öyle askeriye gibi değil. Sınırını bilmek adına eşim kıyamaz kızamaz. Hep oyunlar oynarlar. Şuan 3.5 yaşında ve en çok benim sözümü dinler sevgisi farklı değil ama ikimizi de aynı sever. babamı daha çok seviyorum dediğinde alınamam hoşuma bile gider. Annemi daha çok seviyorum dediğinde eşim hemen karışır :KK45:

Canım bebekler belli dönemlerde babaya yada anneye düşkün olur. Sakın seni daha çok sevsin diye ipin ucunu bırakma sonra zor yakalarsın. Herşeye evet denilen bir çocuk olmasın çok zorluk yaşarsın. Ben oğluma eşimden daha çok kural öğretir disipline koyarım yani öyle askeriye gibi değil. Sınırını bilmek adına eşim kıyamaz kızamaz. Hep oyunlar oynarlar. Şuan 3.5 yaşında ve en çok benim sözümü dinler sevgisi farklı değil ama ikimizi de aynı sever. babamı daha çok seviyorum dediğinde alınamam hoşuma bile gider. Annemi daha çok seviyorum dediğinde eşim hemen karışır :KK45:
Bilmiyorum o yaslara dogru nasil olur ama su an durum bu :(

Benim oglum da aynen boyle. Benden baska herkese gidiyor. Anca uzunsure gormeyince geliyor bana. Gözlerim yasariyor. :KK48: zamanla gecer diye umuyorum

Bende şu an kendime kızıyorum ilaç içmesi gerekiyordu oğlumun bir çay kaşığına ağzını açtıramadım çok sinirlendim dayanamadım bağırdım ama yüzüne karşı bağırmadım yinede çok kötü hissediyorum şu an kendimi :(

Bende şu an kendime kızıyorum ilaç içmesi gerekiyordu oğlumun bir çay kaşığına ağzını açtıramadım çok sinirlendim dayanamadım bağırdım ama yüzüne karşı bağırmadım yinede çok kötü hissediyorum şu an kendimi :KK43:
Olur oyle. Biz de robot degiliz ya. Ben de uyumadigi vakitler sinirlenip hizli hizli sallamaya basliyorum. Sonra hasbinallah diyorum vicdan azabi cekiyorum. Ama insanin elinde degil bazen.

Ben pek kizmiyorum zaten daha on aylik. Sadece babasi kadar bicir bicir degilim. Bana cok duskundu, hic ayrilmiyordu, biraz kendi kendi oynasin diye ugrastim hatta, cunku wc ye bile gitsek beraberdik kimi zaman. Sonra birden sogudu sanki, surekli kaciyor, bagiriyor ben kucaklayinca, babasina kaciyor, hep ona bakiyor. :(

Kız çocukları zaten babaya düşkün olurlar kendini hiç üzme gayet normal seyrinde bence.

Back
X