Bebegim bana gelmiyor, hep babasina gitmek istiyor.

benimde öyleydi hatta herkes bu bebek babasını ana biliyor herhalde derdi. bende içten içe üzülürdüm neyi eksik yanlış yapıyorum diye. şimdi kızım 19 aylık roller değişti.
ve ben hiç farklı bir şey yapmadım zamanla sana da dönecek emin olabilirsin.

Anneler merhaba,

10 aylik kizim bana gelmiyor, kucagima aldigimda bagiriyor, ciglik atiyor. Surekli babasina bakiyor, ona gitmek istiyor. Esim daha oyuncu, onunla daha cok eglenceli oyunlar oynuyor, ben biraz daha sikici olabilirim ona gore. Ben de oyun oynuyorum kendime yakinlastirmak icin, orali olmuyor pek yine hizli hizli oturan babasinin ayaklarinin dibine kaciyor. Bir de ben tabi ustunu degistirirken, bezini degistirirken falan cok bagiriyor, mecbur zorla, aglasa da degistiriyorum, acaba o yuzden de mi kiziyor bilmiyorum. Normaldir belki de bilmiyorum ama az da olsa biraz zoruma gidiyor benden ciglik cigliga babasina kacmasi.

Buna mi canını sıkıyorsun benim ki de aynı öyle 15 aylik oğlum var çok rahatlıyorum :21:

Bilemiyorum ama cok kıskanırdım orası kesin

Anneler merhaba,

10 aylik kizim bana gelmiyor, kucagima aldigimda bagiriyor, ciglik atiyor. Surekli babasina bakiyor, ona gitmek istiyor. Esim daha oyuncu, onunla daha cok eglenceli oyunlar oynuyor, ben biraz daha sikici olabilirim ona gore. Ben de oyun oynuyorum kendime yakinlastirmak icin, orali olmuyor pek yine hizli hizli oturan babasinin ayaklarinin dibine kaciyor. Bir de ben tabi ustunu degistirirken, bezini degistirirken falan cok bagiriyor, mecbur zorla, aglasa da degistiriyorum, acaba o yuzden de mi kiziyor bilmiyorum. Normaldir belki de bilmiyorum ama az da olsa biraz zoruma gidiyor benden ciglik cigliga babasina kacmasi.

Kızlar babasını çok severmiş bence ondan olabilir. Benimde bir yaşında kızım var tam bi baba delisi. Babası kapıda görünsün koşar kucağına. Etabi haliyle biz yemek yedirirken üstünü değiştirirken onun istemediği şeyleri yaptırıyoruz bazen babalar daha çok oyun oynuyor hoplatip ziplatiyor tabiki bebişlerin işine geliyor :) benim kızım da dediğim gibi babasına çok bağlı bu benim çok hoşuma gidiyor babasıyla güçlü bi bağı olması çok güzel bişey bence hiç üzülmeyin

Muhtemelen kızdır bebeğin, kızlar bazı dönemler daha babacı oluyor

Back
X