Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben cok kuruntuluyum cok mu pipirikliyim bilmiyorum 2 aylik bebegim var gecen hafta cok aglayinca bende o psnikle eczaneye ilac almaya gidicektim bebegimi kanguruya(hani onunde tasimayi saglayan sey) yerlestirdim meger bi bacagi gecmesi gereken yere bi bavagi da yukarda kalmis benim dikkatsizligim tabi kizim oyle aglayinca panik yaptim.tabi kizimi oturdugum yerde yerlesyirdim tutarak kaldirdim yine benim sorum su bi bacagi yukada bi bacagi asagida kaldi ya bekaretine bisey olmus olabilirmi.bu halini de 1 dk sonra farkettim hemen duzelttim.gjnlerdir kafama takiyorum.ne olur birsey yazin.doktoruna sordum kolay kolay zedelenme olmaz olsada kanama olur dedi ben sonrasinda kan gormedim.
Tepkiniz nie sert elimde degil kizim evladim insan herseyi dusunuyor paylasmak istedim.Allah aşkına kendinize gelin ya, bu psikolojiyle devam ederseniz cocuğa hayatı zindan edersiniz. Bunun adı kuruntu değil hastalık
Alti bagliydi alt esofman da vardi sadeve bi ayagi yukarda bi ayagi asagida kaldi.ondan taktim kafaya..nie boyleyim bende bilmiyorum.altı bağlı değil miydi?
Dogumdan itibaren kullanilabiliyormus.galiba saplanti haline getirdim elimse degil bende kiziyorum kendime.olabilir mi sence gerçekten? bu bir saplantı. bu şekilde devam edersen çocuğa yaptığın her harekette bir şey oldu mu acaba şüphesine kapılırsın.
2 aylık bebek de önden asılan kanguruda taşımak için elverişli değil bence.
Anne karninda seklini aliyor olusuyor.Kızlık zarı daha sonra oluşan bir şey değil miydi? Bebeklerde de oluyor mu?
annen sana çok mu baskı yaptı bu konuda? yani senin bu konuda bir sorunun var yoksa normal değil buDogumdan itibaren kullanilabiliyormus.galiba saplanti haline getirdim elimse degil bende kiziyorum kendime.
gülsem mi ağlasam mı, oturup şu köşebaşında mı dilensem napsam nerelere gitsem bilemedim şu anAlti bagliydi alt esofman da vardi sadeve bi ayagi yukarda bi ayagi asagida kaldi.ondan taktim kafaya..nie boyleyim bende bilmiyorum.
Ben cok kuruntuluyum cok mu pipirikliyim bilmiyorum 2 aylik bebegim var gecen hafta cok aglayinca bende o psnikle eczaneye ilac almaya gidicektim bebegimi kanguruya(hani onunde tasimayi saglayan sey) yerlestirdim meger bi bacagi gecmesi gereken yere bi bavagi da yukarda kalmis benim dikkatsizligim tabi kizim oyle aglayinca panik yaptim.tabi kizimi oturdugum yerde yerlesyirdim tutarak kaldirdim yine benim sorum su bi bacagi yukada bi bacagi asagida kaldi ya bekaretine bisey olmus olabilirmi.bu halini de 1 dk sonra farkettim hemen duzelttim.gjnlerdir kafama takiyorum.ne olur birsey yazin.doktoruna sordum kolay kolay zedelenme olmaz olsada kanama olur dedi ben sonrasinda kan gormedim.
Anne karninda seklini aliyor olusuyor.
doğumdan itibaren kullanılıyor ama her şey kullanma klavuzuna göre değil biraz da kullanma kabiliyetine ve uygunluğa göre tercih edilir. 2 aylık bebek bir de doğum kilosu falan düşükse kangurunun içinde kendini dik tutamaz çuval halini alır.çocuğunu herkes sever,önemser ama hastalık derecesinde olursa o çocuğun hayatı çekilmez olur.2 aylık bebeğimin bekareti o anda aklıma gelmezdi şahsen