- 20 Mart 2018
- 159
- 101
- 18
- 36
- Konu Sahibi okyanus2701
Gerçi ben o zamanda bunu takıntı yaparım sanırım.Neden ağlamıyor benim işe gitmemi mi istiyor diye :))) Annelik delilikmişAliscak inan bana:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçi ben o zamanda bunu takıntı yaparım sanırım.Neden ağlamıyor benim işe gitmemi mi istiyor diye :))) Annelik delilikmişAliscak inan bana:)
Ole biraz rahat olmakta fayda var.. bole buyuyeceklerGerçi ben o zamanda bunu takıntı yaparım sanırım.Neden ağlamıyor benim işe gitmemi mi istiyor diye :))) Annelik delilikmiş
Bebeğim küçük olduğu için istekleride küçük oluyor tabi.Sürekli kucakta taşınmak,ulaşamadığı nesneleri ağlayarak istemek,cep telefonuyla oynamak istemek vs..gibi.Telefon tv tablet konusunda uyardım ama şimdi kadınada diyemiyorum ki kucağında taşıma odalarda gezdirme her istediğini yapma falan yanlış anlaşılabilirim diye düşünüyorum.Zaten söylesemde ben gidince o yine bildiğini yapıyorBen konunizda en cok "ne istiyorsa yapiliyor" kismina takildim
Ben kendi annemi pedagoga goturmustum bu yuzden , pedagoga anlattirmistim cocuga ne kadar zarar verdigini de en sonunda oyle ikna olmustu
Biraz mudahale edin bu duruma
Ama ben 6 aydır çalışıyorum.Bugüne kadar hiç tavır yapmazdı.Zaten saat başı onunla görüntülü konuşuyorum.işe ilk başladığım zamanda yapsaydı bende tavır olarak algılardım ama bunca aydır çok iyiyken birden böle yapınca şaşırdım.Alışması gerekmezmiydi?Oğlum 7 aylıktı ben çalışmaya başladım, üstelik yarım gün. 6-12 arası görmüyordu beni, yani hepi topu 6 saat. Hatta 6.45te çıkıyordum evden, 5 saat 45 dk. Sabahları babası bakıyordu, yabancı da değil. 13 hafta kadar çalıştım ve bu süre boyunca tavır yaptı bana. İstemedi beni, ağladı, itti vs sadece emmeye geldi, hatta bir ara emmek bile istemedi. Yeni yeni aramız düzeldi daha, yaklaşık 3-3.5 haftadır işe gitmiyorum denebilir.
Yani demek istediğim süre ne kadar az olursa olsun bebekler hoşlanmadıkları için böyle davranıyor. Ama üzülme, alışınca ve durumu kabullenmeye başlayınca hepsi geçer inşallah. :)
Suyuna gidiyorsa ondandir benimki de 1 numarali anneannecimerhaba kızlar ,
Önceki konumdada yazmıştım.10.5 aylık bebeğime haftada 3 gün kayınvalidem bakıyor.Oğlum bugüne kadar bana çok düşkündü ben varsam hep yanındaydı ama bugün işten geldim.önce sevindi kucağıma atladı sonra da hemen babaannesine geri gitmek istedi ve ne zaman babaannesini görse beni itip ona gidiyor.
Haftada 4 gün her anında yanındayım.Geceleri birlikte uyuyoruz.akşam 7 de evde oluyorum ve onun uyku saatine kadar 3 saat aralıksız onunla ilgileniyorum.Yemek bile yemiyorum vaktinden çalmamak için.İşten gelirim yorgun argın onu parka götürürüm.
Bu kadar ilgilenmeme rağmen bana durduk yerde neden böyle davrandı anlam veremedim.Sizce geçiçi bi durum mu yani bu günlük mü böyle oldu yoksa bundan sonra hep böyle yapar mı?tecrübeli anneler lütfen yardım
Ama bende suyuna gidiyorum.Babannesi parka bile götürmez ben parka götürürüm ,şarkılar söylerim ,müzik açarım onunla dans ederim,masal okurum,oyunlar oynarım tabiki bunları anneci olsun diye yapmıyorum.Oğlum annesiyle doya doya vakit geçirsin annesizlik hissetmesin diye yapıyorum ve onunla vakit geçirmeye bayılıyorum.Babanneci olsun önemli değil ama beni neden itiyor ona üzülüyorumSuyuna gidiyorsa ondandir benimki de 1 numarali anneanneci
Ama bende suyuna gidiyorum.Babannesi parka bile götürmez ben parka götürürüm ,şarkılar söylerim ,müzik açarım onunla dans ederim,masal okurum,oyunlar oynarım tabiki bunları anneci olsun diye yapmıyorum.Oğlum annesiyle doya doya vakit geçirsin annesizlik hissetmesin diye yapıyorum ve onunla vakit geçirmeye bayılıyorum.Babanneci olsun önemli değil ama beni neden itiyor ona üzülüyorum
merhaba kızlar ,
Önceki konumdada yazmıştım.10.5 aylık bebeğime haftada 3 gün kayınvalidem bakıyor.Oğlum bugüne kadar bana çok düşkündü ben varsam hep yanındaydı ama bugün işten geldim.önce sevindi kucağıma atladı sonra da hemen babaannesine geri gitmek istedi ve ne zaman babaannesini görse beni itip ona gidiyor.
Haftada 4 gün her anında yanındayım.Geceleri birlikte uyuyoruz.akşam 7 de evde oluyorum ve onun uyku saatine kadar 3 saat aralıksız onunla ilgileniyorum.Yemek bile yemiyorum vaktinden çalmamak için.İşten gelirim yorgun argın onu parka götürürüm.
Bu kadar ilgilenmeme rağmen bana durduk yerde neden böyle davrandı anlam veremedim.Sizce geçiçi bi durum mu yani bu günlük mü böyle oldu yoksa bundan sonra hep böyle yapar mı?tecrübeli anneler lütfen yardım
İşte bizde durum tam tersi ben asla kızmam oğluma mama sandalyesinde sallanır bibloları indirir çekmeceler boşalttır sadece yanında olurum asla sus yeter kelimelerini kullanmam offff bile demem bizde tam tersi babaanne öyledir sus artık yeter otur falan diye kızar ben onu bile uyarırım anlamıyor babaannesi küçük daha büyüyünce yapmaz derim.Yani ben bu işi anlamadım gitti ben bi yerde yanlış bişi yapıyorum sanırım ama nerde yaşayıp görücem sanırım yapcak bişey yokBen 7/24 kızlarımlayım ama anneanne ya da babaanneyi gördüklerinde beni unutuyorlar. Hiç canını sıkma. Biz ne kadar yanlarında olsakta durmaları gereken yerde kızıyoruz. Ama neneler hep vefalı davranıyorlar. O yüzden onlar her zaman öndedirler.
Bence tersi olsa daha kötü yani babaannede ağlasa ona gitmek istemese daha çok üzülürdün onunla mutlu degil mi diye. Sonuçta üç gun onunla. hep ağlasa aklın bebeğinde kalir. Sen annesisin seni her durumda herkesten daha çok sever merak etme senin yerin herzaman farklı olacakmerhaba kızlar ,
Gecicidir ins. Ama boyle anneanne yada babaanneyle buyuyup onlari cok sevn torunlari da cok duyarz. Benm de en buyuk korkumdur:) zaten bakmasalar bile arada gorduklerinde simartmalari cocuklara yeter. Ama buyudkce o da yardim ettgi icin cocuk iki kisiye minnet etmek zorunda kaliyor bencemerhaba kızlar ,
Zaten benim oğluma en fazla 3-4 ay daha bakacak babaannesi başka sebeplerden dolayı.Bu kadar zamanda ne kadar etkilenir oğlum bilmiyorum.Babaannesini sevsin tabi ki benim onla bir derdim yok ama beni neden itiyor onu anlamadımGecicidir ins. Ama boyle anneanne yada babaanneyle buyuyup onlari cok sevn torunlari da cok duyarz. Benm de en buyuk korkumdur:) zaten bakmasalar bile arada gorduklerinde simartmalari cocuklara yeter. Ama buyudkce o da yardim ettgi icin cocuk iki kisiye minnet etmek zorunda kaliyor bence
Benmki babasini itiyor o napsin:) kisa sureliyse gecer gider ins. Anne olarak buna takilman norml ama cocuk bu. Bazen birine 1 gunde alisirZaten benim oğluma en fazla 3-4 ay daha bakacak babaannesi başka sebeplerden dolayı.Bu kadar zamanda ne kadar etkilenir oğlum bilmiyorum.Babaannesini sevsin tabi ki benim onla bir derdim yok ama beni neden itiyor onu anlamadım
Ama ben 6 aydır çalışıyorum.Bugüne kadar hiç tavır yapmazdı.Zaten saat başı onunla görüntülü konuşuyorum.işe ilk başladığım zamanda yapsaydı bende tavır olarak algılardım ama bunca aydır çok iyiyken birden böle yapınca şaşırdım.Alışması gerekmezmiydi?