çocuklar dönem dönem değişkenlik gösteriyorlar. benim oğlanda öyleydi.
sürekli sizi gördüğünden sıkılıyor. bir de siz yemek yediriyor banyo yaptırıyor üstünü başını değişiyor altını temizliyor... gibi şeyleri yaparken diğerleri tüm güçleriyle oynuyor eğlendiriyor. ondan daha tatlı geliyorlardı.
oğlum 2,5 -3 yaşlarındayken beni babam doğurdu bile diyordu
3,5 yaşından sonra anacı oldu
Sizi bi kac saat gormeyince küsmesi zaten sizi sevdigi icin size karsi bir tavri degilmi?yanindan gitmeyin diye
Benim kucuk kizim bi arkadasima bayiliyor hatta o geldiginde kucagindan inmez bana bakmaz bile:) ama ben onun annesiyim ve birbirimizi seviyoruz:)
Ilgi coksa hosuna gidiyordur babaannesi babasi
Dönem dönem bebekler bir anneye bir babaya düşkünlük gösterirler. Bir dönem benim oğlum da böyleydi , erkek çocuk anneye düşkün olur. Zamanla anlarsınız zaten :)kızlar bu durum artık beni baya bi üzmeye başladı yalan yok kaynanamın yanında olunca bozuluyorum da.. oğlum on aylık sosyal bi bebek bana yaka olmaz arkamdan ağlamaz vs tamam bunlar güzelde bi anne olarak onun için ayrıcalığım olmasın mıbabaannesini özellikle babasını görünce bana gelmek istemez kaynanamda ay bu çocuk bizi çok seviyor die böbürlenirken senden bıkmışa getirir lafı. beni bi kaç saat görmesin küser yüzüme bile bakmaz.. bağlanma sorunumuz mu var anlamadım hele bide geçen gün annemle kaynanamın göğüslerini açmaya çalışıyor emmek için deli oldum .. ben bu çocuğun annesiyim ama bebeğimden bi ayrıcalık göremiyorum çok üzülüyorum...
emziriyorum ilgilenir oynarım beraber yatarım tamam beni sevdiğini biliyorum ama niye böyledir ki
Zorlamayin aciksa zaten yiyorlarAynen dediğiniz gibi yemek yemeyi hiç sevmiyor ve ben mecbur zorla yediriyorum sürekli üst baş değiştir uyut sevmediği herşeyi çoğunlukla ben yapıyorum arada bir Nadiren onlar yapar..
ama bi çok bebek buna rağmen anneyi çok sever bizimki ise babayı çok seviyor ve bazen dediğiniz gibi benden sıkıldığını hissediyorum..hep ben ilgileniyorum çünkü
Küsmesi beni sevdiği içindir die bende kendimi avutuyorum ama kv babasını daha çok özlüyor ondan sana gelmek istemiyor ona gidiyor deyince iyice modum düşüyor
Aynen dediğiniz gibi yemek yemeyi hiç sevmiyor ve ben mecbur zorla yediriyorum sürekli üst baş değiştir uyut sevmediği herşeyi çoğunlukla ben yapıyorum arada bir Nadiren onlar yapar..
ama bi çok bebek buna rağmen anneyi çok sever bizimki ise babayı çok seviyor ve bazen dediğiniz gibi benden sıkıldığını hissediyorum..hep ben ilgileniyorum çünkü
Küsmesi beni sevdiği içindir die bende kendimi avutuyorum ama kv babasını daha çok özlüyor ondan sana gelmek istemiyor ona gidiyor deyince iyice modum düşüyor
kızlar bu durum artık beni baya bi üzmeye başladı yalan yok kaynanamın yanında olunca bozuluyorum da.. oğlum on aylık sosyal bi bebek bana yaka olmaz arkamdan ağlamaz vs tamam bunlar güzelde bi anne olarak onun için ayrıcalığım olmasın mıbabaannesini özellikle babasını görünce bana gelmek istemez kaynanamda ay bu çocuk bizi çok seviyor die böbürlenirken senden bıkmışa getirir lafı. beni bi kaç saat görmesin küser yüzüme bile bakmaz.. bağlanma sorunumuz mu var anlamadım hele bide geçen gün annemle kaynanamın göğüslerini açmaya çalışıyor emmek için deli oldum .. ben bu çocuğun annesiyim ama bebeğimden bi ayrıcalık göremiyorum çok üzülüyorum...
emziriyorum ilgilenir oynarım beraber yatarım tamam beni sevdiğini biliyorum ama niye böyledir ki
Dönem dönem bebekler bir anneye bir babaya düşkünlük gösterirler. Bir dönem benim oğlum da böyleydi , erkek çocuk anneye düşkün olur. Zamanla anlarsınız zaten :)
sen bakma kv ye. o saçmalamış ya da kaynana damarı tutmuş.
sabahtan akşama sizi görmesin çocuk çılgına döner hiç.
mesela haftasonu eltime gittik. biraz rahatsız diye yoktu evde. görümcem bakıyordu çocuğa. yavrum durgun ve mahzundu hep. üstelik emen bebekte değil. bence annesini arıyor ondan böyle dedim. eşimde aynen bana katıldı. tabi görümce katılmadıyoo annesi varken de böyleydi dedi. yani görümcelik damarı tuttu
10 aylık bebek küsmeyi ne bilsin. mantıklı olun lütfen.
Benim oglum da oyleydi hic bana gelmek istemez hep babasina elini uzatirdi
Arkamdan aglamaz ama baskalarinin arkasindan aglardi :)
Simdi 11 yasinda
Problem gibi gelmezdi bana o zamanlar.
Simdi 8 aylik bebegim var.bana o kadar bağliki çok hosuma gidiyor bu.anne oldugumu hissediyorum.belki kızanlar olabilir bu fikirlerime :)
Sizin bebeginizle aranizda neden böyle bir şey oldu acaba ?
Ben ilk cocugumu emzirememistim buna bagladim hep
Bahsettiğiniz bebek 10 aylık10 aylık sadece. Bu kadar ayrıntılı düşünmeyin . Bizim oralarda bir söz vardır akıllı kadın çocuğu babasına yakar diye. Kendi velilerimden de görüyorum çocuklardan kapasitesinin üzerinde beklentileri oluyor. Kayınvaliden de rolünü büyütmüş . Olur onlar dert etmeyin bu kadar. Hiçbir çocuk (istisnalar hariç) annesinin babasının yerine kimseyi koymaz.
Babasına bakıp gülüyor kucağına gitmek istiyor ama annesiyle göz teması bile kurmuyor yüzüne bakmıyor kucağına gelmek istemiyor bunları bi süre yanında olmayıp başkasına bıraktığım zaman yapıyor.. bende sizin gibi düşünmüşüm ama kaç kes oldu bu küsmek kırılmak değil de nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?