G greenliis Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2014 227 89 48 15 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi greenliis #41 1Sen .!.: Babaannesinin eline verin yemeği yedirsin :) Genişletmek için tıkla... En bi sevdiğim yemek yemeyi hiç sevmiyor çok sevgili babaannesi de çıldırıyor ona yedirmeye çalışırken tükürdükçe
1Sen .!.: Babaannesinin eline verin yemeği yedirsin :) Genişletmek için tıkla... En bi sevdiğim yemek yemeyi hiç sevmiyor çok sevgili babaannesi de çıldırıyor ona yedirmeye çalışırken tükürdükçe
G greenliis Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2014 227 89 48 15 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi greenliis #42 Kelebenkk .!.: Ya benim 11 aylık Bebeğim de aşırı babacı babası varken hayatta bana gelmez.. eşim işi dolayısıyla göreve gittiğinde 10 günlüğüne filan bana yapışıyor..:) şu an ne durumda bebeğiniz merak ettim..:) Genişletmek için tıkla... Şuan bizde 15 aylığız yaşına girmeden bana biraz düşmeye başladı .. yine sosyal bi bebek ama biraz daha anneci
Kelebenkk .!.: Ya benim 11 aylık Bebeğim de aşırı babacı babası varken hayatta bana gelmez.. eşim işi dolayısıyla göreve gittiğinde 10 günlüğüne filan bana yapışıyor..:) şu an ne durumda bebeğiniz merak ettim..:) Genişletmek için tıkla... Şuan bizde 15 aylığız yaşına girmeden bana biraz düşmeye başladı .. yine sosyal bi bebek ama biraz daha anneci