Bebeğim beni sevmiyor mu?

eslemnur

oğlum tatlı meleğim benim
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
540
0
96
Bursa
Kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım ama hep gözattım başlıklarınıza:)
Benim derdim var arkadaşlar benim bebeğim 6,5 aylık ve ben 2 ay önce işe başladım saatlerim 8,30 12 eve gidiyorum 1,30 geliyorum ve 5 çıkıyorum saatlerim bu yanlız oğlum beni sanırım hiç özlemiyo sevmiyo ben gelmişmiyim nabıyorum umurunda değil k.validem bugün bide üstüne yok oğülum babasını daha çok seviyo dedi annem dedi böyle iyice üzüldüm inanın morelim çok bozuk ben bişi yapıyorum oynatıyorum bi öyle gülüyo çeviriyo kendisini ama babası yaptığında kahkahaları basıyo nabıcam kızlar ben ...senağlamasenağlama

ay olur mu öyle şey canım seviyodur seni nasıl sevmez bence en çok onunla vakit geçirdiğindendir. daha ufak ne anlasın ki :=)

ay olur mu öyle şey canım seviyodur seni nasıl sevmez bence en çok onunla vakit geçirdiğindendir. daha ufak ne anlasın ki :=)

sevmesi gülmesi için vakitmi geçirmeyim oğlumla inanın şuan ellerim titriyor çok üzgünümmm

canım ya bebeğin daha 6 aylık, nerden ayırt etsin senide ben bu kadını sevmiyorum desin de öyle davransın, ama kayınvaliden bakıyosa, bebekler genelde ona gün boyu kim bakıyosa ona yakın oluyo bu bi gerçek, çünkü ona yakın olan onu besleyen, onu uyutan insana yakın olmak bi bebek için olağan bi duygu, normal yani, biraz büyünce senin annesi olduğunu idrak etmeye başlıcaktır, malesef çalışan annelerin derdi bu

Son düzenleme:
bence sen kayınvalidenin söylediği lafın gazına gelmişsin, ondan üzülmüşsün, sen akşamları mümkün olduğu kadar çok ilgilen bebeğinle, sar, sarmala, öp, kokla, oyunlar falan yap, o zaman yokluğunu fark etmeye başlar bi süre sonra

olur mu canım 6 aylık daha o chessin dediği gibi ayırt edemez bile. onunla daha çok zaman geçirmeye çalış..

evet canım ayırt edemiyor daha. kiminle vakit geçirirse en çok ona yakın oluyor. ama bu demek olmuyor ki seni sevmiyor.. hele büyüsün anne anne diye peşinden koşar

24 saatini oğluyla geçiren hemde dolu dolu yaşayan biri olarak söylüyorum ki yusufun babasına attığı kahkaları bir görsen bu bebek babasına aşık dersin.
Eşim akşam gelince babacığımm der bizim ki her derdini unutur.
Benimlede oynar güler falan filan ama babası gibi değil...
Eee sevmiyor mu beni yani?
Olur mu annesi ya?Bebekler 7 ay tamamlandıktan sonra kavrayabilirmiş bu kadın dünyada bir tane o da benim diye.Sonra peşinden ayrılmaz merak etme.
Burada endişe etmem gereken bişey varsa o da sana olan sevgisi değil de babaannesinin tavrı olmalı.
Anne-baba kıyaslaması ile yavrunu büyütmesine müsade etme mümkünse.

Haklısın canım nabıcam öyle kaynanayı onuda b ilmiyorum bende beni gördüğü iç.in dedim tamamartık bunu gördüya
bitti
heryerde söyler nediyeyim nabayım bilmiyorum......

canım ,bebekler için anne özeldir.annelerini en iyi nereden ayırt ederler biliyor musun?kalp seslerinden.çünkü bebek rahim içindeyken sürekli o güzel melodiyi duymuştur.sana tavsiyem bebeğini işten gelip de kollarına aldığında şöyle sol tarafına kalbini duyacağı şekilde yatır.birlikte o şekilde vakit geçirin.bu bebeğe huzur ve güven verir.senin anne olduğunu daha iyi idrak eder o zaman.a.s.

2.5 yaşında bir kız annesiyim.ben büyüttüm kızımı.kimseye bırakıp gezmeye dahi gitmedim.kızım beni sever ama baba eve bi gelsin bana sırtını döner.bebekken babayı görünce çığlık çığlığa bağırır çırpınırdı şimdi ise anne sen git beni aşkım eve geldi diyor.babasına dokundurmuyor bile.hele seninki çok küçük sevmek ve sevmemek ayrımı yapamaz.üzülecek bi şey bence.

6,5 aylık bebiş daha anneyi babayı kavrayamaz ki kiminle daha çok vakit geçiriyorsa kendisine en yakın bulduğu kişi odur. Sevip sevmemek gibi şeyleri de bilemezler zaten o kadarcıkken. Biraz böyüsün herşeyi kavrayabilecek yaşa gelsin siz işe gitmeyin diye eteklerinize bile sarılır bırakmaz. O yüzden böyle söylentileri kafanıza takmayın. Her fırsatta onunla daha çok ilgilenin derim ben. opuyorumnanaktan

kızım hık demiş burnumdan düşmüş.eli gözü yüzü aynı ben.amma ne hikmetse kayınvalidem aynı oğlum aynı oğlum tü tü tü maaşallah der durur.kızımın her hareketini babasının bebekliğine benzetir.hatta abartır kızım bırt yapsın bunun babasıda bebekken böyle bırtlatırdı der:))şaka gibi ama gerçek kayınvalideler hep böyle..

cok yanılıyosunuz bebeklerı ılk dogduklarında anne kokusu ıle emzırmesı aralarındakı muthıs bagı kurmasında yeter..ıstersenız hıc gormeyın oglunuzu bunu kavradında annesını guvendı kokuyu bulcakdır..henuz daha ufak mınık oglunuz kayınvalıdenızde gırgırına demısdır oyle alınmayın sızde henuz lohusalık sayılırsınız tam uzerınızden atmadınız ıcın etkılenmenız dogaldır..zamanla duzelır bu durum ..

aaa olur mu hic oyle sey..sokma sakin aklina boyle dusunceleri..o simdi bilemez ki bunlari..kaynanana bakma sen.ogluna sirinlik yapiyor o da kendinceyerimseniben

Annesini sevmez olur mu bir bebek. Ayrıca bebek sonuçta size de bir kastı olamaz yani.
Sizi görmediği için büyüten kişiye ayrıca ilgili davranabilir, babasını görmese de onun yaptıkları hoşuna gittiği için, komik geldiği için gülebiliyordur, yoksa küçücük bebek babamı daha çok seviyorum diye düşünecek hali yok. Bir annenin yerini, ne babanne, ne de baba dolduramaz, bir annenin yeri her zaman daha özeldir. O yüzden sıkmayın canınızı, biraz daha birşeyleri farkede görsün, sizi kapılarda bekler.

tatlım afedersin,ben okadarlıkken babannem bezimin başında bekliyormuş,altımı pislettiğim an bekletmeden hemen temizlemek için..kadın beni sırtında taşıyormuş hep,oyuncak bebeği gibi yanında gezidiyormuş anneme vermek istemiyormuş,annem emzirmek için aldığında dahi benden ayrı kaldığı için köşeye çekilip ağlıyormuş..babannem büyütmüş beni bir nevi.

ama öyle anneden soğuma gibi bir durumum yok,babanneme düşkün değilim ve annemi çok seviyorum.çocuğunda büyüyünce sana daha ilgili olur.

ha ama şöyle birşey var,4-8 yaşları arasında babannem benle sık sık şehirdışı gezmelere falan gidermiş,anneden çok uzak kaldım ben ve maalesef anneme de bir düşkünlüğüm yok.gerçekten insanın psikolojisini çok etkiliyor böyle şeyler,ne anneme ne babanneme,kimseye bağlanamadım,hatta sevgilime bile,o yakında askere gidiyor ve ben hiç ağlayıp üzülmüyorum,içim soğumuş resmen kimseye bağlılığım,olmazsa olmazım yok.

kısacası şu dönemler takma kafana ama çocuğunu 4-8 yaş arası yanlız bırakma sakın.kişiliğinde büyük değişiklikler olur.

arkadaşım hiç olurmu öyle şey. sevmezmi seni hiç bebeğin. oğlum 2 aylıkken babası şehir dışına gitmek zorunda kaldı. döndüğünde ise oğlum 9 aylıktı babası eve geldiğinde bir huzursuzluk yaptı ki sorma gitsin. eşim çok üzülüyordu bu duruma. o da senin gibi sevilmediğini düşünüyordu... taki bir kaç ay sonrasına kadar :) şu anda oğlum 2 yaşında. elinden gelse babasıyla işe gidecek.. wcye bile babasıyla gidiyor :) babası eve gelince kornaya basar.. bizimki hemen çığlık çığlığa balkona koşar.. bir sevinç gösterisi yapar ki görme..
hem senin bebeğin daha çok küçük.. bir kaç ay sonra tekrar konuşmak lazım :))

olur mu hayatım hiç öyle şey..
abimlerin kız 1,5 yasında ve bana resmen asık:) beni gördüğü an babaymis anneymis vs herkesi unutuyor ammmmaaa :) tabiikide bana karsı bu zaafida bir yere kadar annesi onun için apayrı..şimdi anne demeye başladı ve yolda gecen insanlara bile anne diye gidiyor :) bizimki kız cocuğu belkide ondan abimi(babasını) gördüğünde dünyalar onun oluyor ama dediğim gibi bunlar hep ayrı seyler annesine sarıldığı gibi,annesine baktığı gibi kimseye bakmıyor,sarılmıyor..sizinki daha çok ufak henüz ayırt edemiyordur..ayırt etmeye başladığında peşinizden ayrılmaz..
sizi sevmez olur mu hiç tapıyor size tapıyor :))))
Allah anali babali büyütsün,uzun ve sağlıklı ömürler versin..

olmaz öyle şey boşuna kendinizi suçlu hissetmeyin ve üzmeyin sakın. bilimsel olarak açıklanmış bir şey; doğumdan sonra bebeğinizi kucağınıza aldığınızda aranızda bir bağ kurulur. o sizin kokunuzu da ayırt eder varlığınızı da. kayınvalideniz de belki şaka yollu söyledi bilemem ama kulak asmayın. hassas bir dönemdesiniz büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…