bide bu beni seviyor seni sevmiyor laflarına çok kzııyorum
bizimkilerde yapıyor hangi dedeyi seviyon kimi daha çok seviyon
dün eşime dedim hatta ben kızıma bu şekilde öretmiyeceğim ikisinide seviyorum demesini öğreteceğim dedim
hiç bişi demedi
kızım hık demiş burnumdan düşmüş.eli gözü yüzü aynı ben.amma ne hikmetse kayınvalidem aynı oğlum aynı oğlum tü tü tü maaşallah der durur.kızımın her hareketini babasının bebekliğine benzetir.hatta abartır kızım bırt yapsın bunun babasıda bebekken böyle bırtlatırdı der:))şaka gibi ama gerçek kayınvalideler hep böyle..
Çocuğa şimdiden nefret ettiğimiz sözler aa annesini sevmiyo babasını daha çok seviyo dediğim gibi bunu herkese söylemiş etraftakilerde seni unutmuşmukız bebeğin diyolar nasıl sinir oluyorum anlatamam ne diyeceğimi şaşırııyorum ...klava:
benimde 13 aylık bir kızım var. 6 aylıkken çalışmaya başladım. kızıma babannesi bakıyor ve ben de aynı sorunları yaşıyorum. ama bence kayınvalidelerin bunda çok büyük payı var çünkü benim kayınvalidem eve geldiğimde bile kızımı bana vermek istemiyor. her işini kendisi yapmak istiyor. kapıyı kızımın babası gelmiş diye açıyor. benden hiç bahsetmiyor kızıma. sürekli babasıyla oynatıyor falan. bende kötü günler yaşadım ve yaşıyorum. ama kızım büyüdükçe annesini ayırt etmeye başladığını görüyorum. hala babannesine çok düşkün. onun kucağındayken bana gelmek istemiyor. ama bu durumun değişeceğini düşünüyorum. aslında çok canımı sıkıyorum ben de ama. bu durum değişecek diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum. inşallah böyle olur.
Aaçıkca söyle ben çocuğumu çok özlüyorum sende gün içinde bakarak yeterince yoruluyorsun yaşlısın zaten :) de ben işden geldikden sonra çocuğumun herşeyiyle ben ilgileneceğim sen zahmet etme anne de ve hatta yapabiliyorsan kapıdan al git evine işim gücüm var evde de.onunla geçirdiği vakdi azaltmış olursun böylece senle yanlız geçirdiği vakdide çoğaltmış hafta sonları tatil günlerindede görüşmemeye onlara gitmemeye çalış.Off nasıl bir sinir harbi yaratır insanda bu durum
Haklısın canım ben olsam bende acayip sinir olurdum ama ben eminimki yinede aklı erdikce çocuğun en çok seni sevecekdir bu duumların seni etkilemesine izin vermemeye çalış yoksa hep kızına kendini sevdirmeye çalışan bir tutum içinde bulursun kendini ki bu daha çok yıpratır seni kendine telkin et ben doğurdum onu benim kanımdan canımdan onun için dünyada en çok ben değerliyim diye bunada inanki doğrusuda bu zaten.İşi bırakamazmısın yok maddi açıdan çalışmak zorundayım diyorsanda ben olsam eşime durumu açıkca anlatırım ben kızımı kaybedeceğime işden ayrılırım derim kendisi düşünsün gerisini yada annesine mukayyet olsun bu durumu değiştirsin bak yine çok sinir oldum yazarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?