bebeğim beni tanımıyor :( cok ama cok mutsuzum

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
benım bebegım 11 aylık oldu.. ama daha benım annesı oldugumu bılmıyor gibi gelıyor herkesın kucagına gıdıyor.
bir yere bıraksam hıc aglamaz.. gunlerce kalır.. herkese guluyor..
normalmı sizce?
herkes ne guzel işte dıyor ama hıc guzel degıl moralım bozuk
benı ne zaman tanımaya baslayacak?

niye üzülüyorsun ki bu bebeğinin seni tanımadığı anlamına gelmez ki.

benim 10 aylık yiğenimde böyle herkese gidiyor kimsede ağlamıyor valla yengem bu durumdan çok memnun :)

canım seni üzmek istemem ama sağlık sorunu olabilirmi algısında falan problem kontrollere götürüyosundur sanırım benimki sadece tahmin kafanı takma sakın

benımkide aynı benımkiartık 2 yaşında hala aynı çok düşkün olmasada bana ayrı davranmasını beklerdim ama ne yazıkki hiç bi ayrıcalığım yok üstelik onu tek başına buyuttum markete bıle giderken yanımda götürüdüm hiç bırakmadım ama yınede bana hiç düşkün değil bağırmam sert davranmam ama yok yok yınede ayrıcalığım yok bende çok üzülüyorum bie süredir çalışıyorum dahada uzaklaştı benden

Son düzenleme:
Bebeğiniz sosyal bir bebek olabilir
Ama hic mi anne diye sizi gorunce gözleri isildamiyor?
Peki goz kontağı kurabiliyor mu?

ee ne var bunda? daha iyi ya.bu sizi tanımama anlamına gelmezki.sizide tanıyor başkalarında da kalıyor.çok sıcakkanlı bir bebek.ben onu görmediğime rağmen bayıldım bebeğinize.yerim onu ben.
sizin kucağınızdan ayrılmasaydı başkalarında kalmasaydı sürekli ağlasaydı yine konu açardınız bebeğim normal mı diye.
böyle bebekler çok gördüm.bence hiç bir problemi yok.endişe etmeyin.

Büyük ihtimalle sosyal bir bebek
Benimkide 15 aylik. Gecen ay dugune giderken bi yere biraktik, donuste esim almaya gitti -beni tanidigigini ilk defa anladim,-diyor esim. Onu gorunce kollarına atılmış, ordada durmadan aglamis. Ertesi gun düğün evinde de yabancilar kucaklayinca bana atildi. Yoks normalde ben ise giderken aglamaz, herkese guler. Yabancilari yadirgar ilk bi aglar ama alisinca oynar
Baska bi sorunu olsa anlardin zaten bu dufumun tadini cikar bence ben kizimi rahat buyutuyorum bu yüzden

ya canım benim güldürdün sen beni :) okuyunca kendimi anımsadım bi an. benim oğlum da senin anlattığın gibiydi. Hiç bana düşkünlüğü yoktuherkese giderdi, misafir gelince sevinirdi daha kapıdan girerken atlardı milletin kucağına. Şimdi 3.5 yaşında sosyal bi çocuk oğlum. Her gün sabah yatağıma günaydın annem diye öpmeye geliyor bana hala düşkün değil arkamdan ağlamaz. Okula gitmek istiyo şimdiden. Arkadaşlarıyla zaman geçirmeye bayılıyo. Ama ne zaman gizliden ağlasam yada üzülsem direk farkeder. Üzülme annecim seni çok seviyorum der :) canım gider o zaman. Misafirliğe gittiğimiz zaman bazılarının çocukları burunlarından getiririr annelerinin tepesinden inmez benimki de gidene kadar yanıma uğramaz nerdeyse. Üzme kendini daha rahat bi durum aslında bu

Benimkide, geçen misafirlige gittik bi baktim bebek yanimda yok gitmis oteki odaya cocuklarla oynuyo

tanımaz olur mu, 11 aylık bebek elbette annesini bilir tanır, endişe etmeyin bence hatta sevinin çünkü diğer arkadaşların da dediği gibi demek ki bebeğiniz çok sosyal bir çocuk olacak... bu da çok güzel birşey

Benim oğlum iki yaşında ama o da aynı şekilde bebekliğinden beri hiçte rahatsızlık veren bi durum değil bence. Siz fazla hassas davranmışsınız😄😄

Benim de öyleydi, annemin yanına gidince 3 kez bırakıp alışverişe gittim, bir de işe başlayınca paçamdan ayrılmaz kimseye gitmez oldu.

ne güzel işte, tersini düşün; ya kucağından inmeseydi... çok zorlanırdın. canını sıkma bence tadını çıkar.

çalışıyor musunuz sizden hiç ayrı kalıyor mu bebeğiniz belki sürekli yanında olduğunuz için fark etmiyorsunuzdur algıda bir problem olsa başkalarına da gitmez

Merhabalar ;

Benim kızımda 11 aylık.Çalışıyorum.Herkeste ağlamadan durur.Beni hiç aramaz.Hatta ev sahibimi görünce onun peşinden ağlar:)))Babam ameliyat olunca annem gelemediği için ev sahibim bakmıştı.Benim kız aşırı sosyal:)))karnı tok olsun,bezi temiz olsun,uykusunu almış olsun kim bakarsa baksın onun için önemi yok:))Kucakta durmayı asla sevmez çok fazla sevgi pıtırcığı olursam ondanda nefret ediyor.Ama bu asla sizi tanımadığı anlamına gelmez.Rahat olun asosyal olmasındansa sosyal olsunlar.

biraz daha gözlemleyin.1-2 ay sonra siz evden çıkarken ortalığı yıkacaktır.

bende problem olduğunu düşünmüyorum..zamanla bebeğinizde değişimler olur annesi, sosyal olması güzel ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…