benım bebegım 11 aylık oldu.. ama daha benım annesı oldugumu bılmıyor gibi gelıyor herkesın kucagına gıdıyor.
bir yere bıraksam hıc aglamaz.. gunlerce kalır.. herkese guluyor..
normalmı sizce?
herkes ne guzel işte dıyor ama hıc guzel degıl moralım bozuk
benı ne zaman tanımaya baslayacak?
Bebeğiniz sosyal bir bebek olabilir
Ama hic mi anne diye sizi gorunce gözleri isildamiyor?
Peki goz kontağı kurabiliyor mu?
ya canım benim güldürdün sen beni :) okuyunca kendimi anımsadım bi an. benim oğlum da senin anlattığın gibiydi. Hiç bana düşkünlüğü yoktuherkese giderdi, misafir gelince sevinirdi daha kapıdan girerken atlardı milletin kucağına. Şimdi 3.5 yaşında sosyal bi çocuk oğlum. Her gün sabah yatağıma günaydın annem diye öpmeye geliyor bana hala düşkün değil arkamdan ağlamaz. Okula gitmek istiyo şimdiden. Arkadaşlarıyla zaman geçirmeye bayılıyo. Ama ne zaman gizliden ağlasam yada üzülsem direk farkeder. Üzülme annecim seni çok seviyorum der :) canım gider o zaman. Misafirliğe gittiğimiz zaman bazılarının çocukları burunlarından getiririr annelerinin tepesinden inmez benimki de gidene kadar yanıma uğramaz nerdeyse. Üzme kendini daha rahat bi durum aslında bu
Benimkide, geçen misafirlige gittik bi baktim bebek yanimda yok gitmis oteki odaya cocuklarla oynuyo
benım bebegım 11 aylık oldu.. ama daha benım annesı oldugumu bılmıyor gibi gelıyor herkesın kucagına gıdıyor.
normalmı sizce?
:) çok rahat ediyo insan değilmi ? misafirlik burnundan gelmiyo insanın
normalmı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?