bebeğim beşikten düşmüş :((

çok geçmiş olsun canım çocuk bu düşe kalka büyüecek derler ama anne olunca insan dayanamıyor işte ama kafasıı vurduysa uyutmasaydılar keşke iyi değil diye duymuştum

Hastaneye götürmüşler dimi?Bir de uyurken arada uyandırın bilinci normal mi diye, hatta ,ilk saatler mümkünse uyutmayın.ilk 24 saat sürekli gözlemleyin.Hastaneye götürmedilerse hemen götürün mutlaka.

Geçmiş olsun canım düşen çocuk uyutulmaz diye biliyorum canım bence bir acile götürsünler arkadaşım doktorlardan duymuştum uyutulmaz diye.

Canım gerekirse etini biraz sıkıp ağlayarak da olsa uyanmasını sağlayın.normal ağlaması bile sağlıklı olduğunu gösterir.Beyninde bişey varsa uykuya çok eğilimli, az hareketli olur.Fışkırır tarzda kusma, gözlerinde böyle kaymış gibi bakma falan varsa çok önemli.Ama kafa travması ne olursa olsun hastaneye götürmeniz gerekiyor.Bir acil servise başvurun.

Düşen çocuk uyutulmaz.
Kusarsa doktora götürün.Nasıl düştüğüde önemli.
Kafa üstü düştüyse izleyin
Benimkide bazadan düşmüştü.Çok yüksek değilse beşiği önemli değildir inşallah.

annenıze söyleyın uyandırsın bebeğınızı
kafası şışmış dıyorsunuz, hastaneye götürmüşler mı?

Kafaya darbe almış sonuçta, uyutulmaz.. hele kı küçük çocuk bu yanı..
hareketlerınde, ağlamasında felan bı değışıklık var mı
kontrol edılmesı gerek

keşke hemen uyutmasalamış.
düşme heleki kafa biz kesinlikle uyutmayız 2saat falan geçse imiş.
devamlı kontrol etsinler.
geçmiş olsun.
tüm bebeklerimizin emaneti Allah'a..

kızlar eve gıttım geldım tek oldugum ıcın izin almak için bır lüksüm yok şuan bebeğim rutin bir şekilde devam ediomuş uyuyomuş kalkıyoumuş anormallık yok dedı anem ama bakalım olmazsa 6 da cıkınca dırek alıp hastaneye gecıcem

cok gecmis olsun diger msjlari okumadim ama insallah doktora goturmustur bakan kisi birde keske hemen uyutmasaymis sonucta kafasini vurmus doktora gidip birseyi olmasa bile doktorlar belli bir sure uyutmayin diyor
insallah doktora gitmistir ve birseyi yoktur

çok geçmiş olsun cnm ya benim oğlanda okadar çok düştüki anlatamam sana allah koruyor tabi ama tedbiride elden bırakma sen gözle yavrunu mutlaka

Geçmiş olsun.
Benim oğlum 40 günlükken, merdvenlere düştü bebek arabasından.
Ve çok kötü darbe aldı kafasından, hem sağdan hem soldan kafası anında şişmişti.
Hemen götrdük doktora ama hafta sonuydu.
1 gece hastanede kaldık müşade altında ve ilaçlı serumda verildi.
Bu düşüşü hiç unutmadık, ondan sonra farklı doktorlarada götürdük.
Bebeklere kolay kolay birşey olmuyor Rabbim koruyor.
Ama arkadaşların dediği gibi annannesi sık sık tepki veriyor mu uykuda diye baksın.
Emmesinde sıkıntı olmadığı sürece endişe etmeyin demişti beyin cerrahı bize.
Rabbim korusun meleğinizi.

geçmiş olsun

anneniz takip ediyorsa, her şey normalse... dr götürdüğünüzde de bir şey yapmıyorlar... ışın alması da zararlı çünkü...

kendi kızımdan biliyorum, düşmüş ve çok feci başı şişmişti, ben öyle bir sişlik görmedim hayatımda... damarları çıkmış, üstü mosmor olmuştu... apar topar hastaneye yollandık, ama dr takip edin... çocuğa yazık, bir sene etkisi geçmiyor demişti... biz de öyle yaptık, çok şükür bir şey olmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…