Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek BeslenmesiBebeğim bu yaz doğacak ne kadar ve nasıl kıyafetler almalıyım
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bende bi kaç tane 0-3 aylık 3-6 ve 9-12 çıtçıtlı uzun kolla ve kısa kollu zıbın aldım penye battaniye bi kaç tulum takım aldım o takımların içinde beresi eldiveni var hastane çıkışı almayı düşünmüyorum benimde ilk hamileliğim tecrübesizim annemde almış bu tarz şeyler ama çok almamalı kırkından sonra çabuk büyüyor diyor herkes
benimde bebişim yolda. çok heyecanlıyım bencede abartmaya gerek yok ben hiç öyle herşeyden alayım eksik kalmasın bilmemne diye düşünmüyorum bebek çabuk büyüyo yazık günah alınanlara...
benimde bebişim yolda. çok heyecanlıyım bencede abartmaya gerek yok ben hiç öyle herşeyden alayım eksik kalmasın bilmemne diye düşünmüyorum bebek çabuk büyüyo yazık günah alınanlara...
Bebeğim için nasıl kıyafetler almalıyım ve kaçar tane düşünmek çok yoruyor beni lütfen tecrübeli anneler yardımcı olurmusunuz şimdiden hepinize teşekkür ederim
İlk başta az kıyafet akın çünkü 1) çok hediye geliyor 2) kilolu doğarsa yenidogan kiyafetleri hemen küçük kalacak. Yetersiz gelirse sonra ilave edersiniz.
Agustosta doğum yapacam bebeğime alışverişe cikacam ne almam lazım her şey dahil aklımda birkaç şey var ama eksik olsun istemiyorum fazla da alsam giydiremem çabuk büyüyorlar kararsız kaldım ilk gebeligim besiginden tutun bezine kadar ne almaliyim