Yani sebze meyve pureleri corba yogurt muhallebi kahvalti resmen yemiyo.Agzini kilitliyo resmen acmiyoCanım ek gidadan kastin nedir ?
Her bebeğin malesef damak zevki farklı
Evde kendin mesela meyve pureleri hazırla
6 aylık aslında ne versen yer ama
Yemeyen çocuk zor benim oğlum 4 yaşında
Sebze hayatta yemez ama ete bayılır
Her sebekligi yapiyorum hic faydasi yok.Agzini acmiyo .Bugun hemsiremiz gunde 2 cay bardagi kadar ek gida almasi gerek dedi 2 cay kasigi almiyoYemeği eğlenceye çevirebilirsin mesela uçak geliyo. Ay ay beneğimin ağzı hanimiş nasıl yemek yiyomuş bümüşmü gbi
Dun aksamda ari mama denedik onuda yemedi.Sizin 6 aylikmiArı mama verdim ben
Çünkü devam sütlerinin hiç birini sevmedi yemedi
Kızim 6 aylik eski konulsri okuyanlar bilir emmiyo beni ve ek gida deniyoruz onuda almıyo.Bnde pek zorlamiyorum burdan okudugum kadariyla zorlamamam gerekiyomus.Peki simdi yemese ilerde buyuyunce yermi.Yani yemek yemeyen bi cocuk olurmu.Bide neyle besliycem ben bu bebegi simdi.6 ay anne sutu verdim simdi yok.Ek gidada almiyo.Peki neyle beslencek.Tecrube sahibi arkadaslar ve anneler yardimci olun cok zor durumda kaldim
Yok şimdi 1 yaşında ama 6 aylıkken de vermişimdir arı mamaDun aksamda ari mama denedik onuda yemedi.Sizin 6 aylikmi
Acken zaten hep aglar hic yemez sadece anne sutunu seviyomama ya da devam sütü vericeksin canım ... benim bebekte 6 aylıkken bişi yemiodu ... doktora gore acıksın bak nasıl yıycek muz elma yoğurt dene bol bol bebekler şekerli şeyleri sever muzu sevebilir...
Kafam cok karisik.Kimi diyo tattir yeter ogün olarak yemesine gerek yok kimi diyo kesin yesin zorla .Napcam bilemedimAri mamayi sulu yapip biberona koysan icmezmi yogurt icine muz koy elma rendele ben alti aylikken bunlari yediriyodum.devam sütü filan pes etme surekli dene illaki yiyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?